Astrologie

#gemeni #leu #femeia gemeni #barbatul leu #compatibilitate #compatibilitati #nativa gemeni

Compatibilitati: femeia Gemeni si barbatul Leu

Ca pentru orice alta combinatie cu un partener Leu, nativa Gemeni trebuie sa se supuna regulii de aur : sa fie gata sa-l admire, lasandu-se complet in posesia acestuia. Daca este vorba despre o partenera Gemeni cu ochi alunecosi, care nu a trecut inca de etapa aventuriera a tineretii, atunci nu are nici o sansa sa-l cucereasca.

El vrea sa fie sigur ca a luptat din greu si ca intr-un final victorios, “prada” i-a cazut in brate pentru totdeauna. Nu este posibil sa te mai uiti la altii atata timp cat te bucuri de atentia lui.  Au in comun comunicarea, simtul umorului, placerea de a calatori, de a interactiona, de a face schimb de idei si de a munci impreuna.

Un barbat Leu, prin exigenta sa, isi va stimula partenera sa dea tot ce are mai bun din ea, sa evolueze, sa se preocupe de viata ei profesionala. Pe plan financiar se inteleg bine, caci amandurora le plac banii, ca sa aiba cu ce sa-si cumpere tot soiul de obiecte care-i fac fericiti. 

Atata timp cat nativa il va lasa pe el sa straluceasca, totul va fi bine. Exista totusi tendinta ca femeia Gemeni sa fie un pic prea expansiva pentru gustul Leului. Daca de exemplu vede ca ea cunoaste prea multa lume si se converseaza cu toti, de la vanzatoarea de covrigi de la colt, la sotia nu stiu carui ambasador, ar putea intra la banuieli. Leului ii place sa aiba un statut foarte bine fixat in randul lumii, iar elasticitatea aceasta conversationala nu-i face prea mare placere.

Nu pentru ca nu respecta persoanele cu un statut inferior, dimpotriva, crede ca fiecare isi are rostul lui in viata, dar nu vrea sa riste sa-si expuna viata privata privirilor unor straini, cu care nu se poate distra si de la care nu are ceva de invatat.

Uneori spontaneitatea si comportamentul prietenos al femeii Gemeni i se poate parea exagerat sau obositor, daca e in toane proaste, sau daca nu simte ca se bucura de suficienta atentie din partea ei. Daca ea nu apreciaza loialitatea si nu se comporta ca o adevarata doamna, preferand libertatea totala de exprimare, cuplul nu are sanse sa supravietuiasca pe o perioada indelungata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului