Astrologie

#rac #gemeni #femeia gemeni #barbatul rac #horoscop #compatibilitate #compatibilitati

Compatibilitati: femeia Gemeni si barbatul Rac

In cazul in care femeia Gemeni este necoapta din punct de vedere mental, barbatul Rac isi va asuma rolul de protector aproape patern, ingrijind-o ca pe un copil, asigurandu-i afectiune si  siguranta. Ea, prin dinamismul si optimismul care o insotesc permanent, il incurajeaza sa-si puna in practica proiectele si sa-si indeplineasca visele, realizand o legatura intre lumea lui interioara si cea exterioara , aratandu-i minunatiile acestui pamant, deschizandu-i usi ale caror praguri nativul Rac nu le-ar fi calcat nicicand de unul singur.

Alaturi de Gemeni se simte mai plin de viata, mai vesel, mai increzator.  Ei ii place sa vorbeasca, iar partenerul o va asculta cu mare atentie, fiind cel mai bun public pe care si l-ar putea dori. Manifestarea Racului este mai mult una emotiva, pe cand cea a Gemenilor este una cerebrala.

Femeia Gemeni trebuie sa-si infraneze impulsivitatea, pentru ca un gest spontan de-al ei ar putea sa-l raneasca pe partener mai mult decat si-ar imagina. Daca este afectuoasa si tandra cu el, ii va castiga increderea si-l va convinge sa scoata capul din nisip.  In cazul in care avem de-a face cu o nativa Gemeni inca necoapta, Racul nu va afla in ea stabilitatea de care are nevoie. Gemenii sunt deschisi catre lume si catre toate experientele pe care le poate oferi viata, ii atrage perspectiva unui nou flirt, a unei noi cuceriri, indiferent ca este vorba despre o persoana, o idee, o civilizatie …

Racul trebuie sa simta ca i se daruieste intreaga atentie, pentru ca cedeaza greu in dragoste si nu este dispus sa riste inutil. Au in comun inteligenta si mai ales creativitatea, sunt doua spirite imaginare, care pot proiecta lumi nebanuite, intelegand subtilitatea evenimentelor si impactul destinului. Se simt asadar atasati si de comuniunea intelectuala si spirituala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului