Astrologie

#compatibilitati #barbatul leu #femeia leu #leu

Compatibilitati: femeia Leu si barbatul Leu

Femeia Leu si barbatul Leu au aceleasi calitati si defecte . Amandoi sunt pasionali si mandrii, se vor admira reciproc pentru trasaturile fizice si morale, pentru profesionalismul de care dau dovada si modul in care se impun in societate.

Amandoi traiesc in lux sau fac in asa fel incat sa aiba parte de tot ce este mai bun, nu atat din nevoia de a avea un statut inalt in ochii celorlalti, ci pentru ca realmente simt nevoia sa se inconjoare de obiecte de calitate. Probabil vor sti sa-si faca cadou cu putinta si vor straluci in calitate de gazda.

Casa lor impune prin gust si rafinament, iar pentru cei mai excentrici dintre nativi va epata prin oglinzile numeroase si culorile stralucitoare. Se simt instinstiv atrasi unul de altul din cauza ca au o tinuta regeasca, mandra si impunatoare. In dormitor traiesc clipe de mare pasiune, pentru ca odata indragostiti, sunt foarte generosi si afectuosi cu partenerii.

Probabil singura problema reala care poate sa apara este cea intuita deja de toata lumea si anume dorinta de a domina in cuplu. Pentru ca certurile sa fie evitate, este indicat ca nativa sa-i lase tronul barbatului Leu, pentru ca invers nu se poate. Atata timp cat trec de acest inconvenient si aleg sa actioneze in echipa, fara sa se priveasca de sus unul pe altul, pot sa se bucure de o relatie fericita .

Femeia Leu este cel mai bun accesoriu al lui, cea care-l face sa straluceasca, sa-i intareasca statutul si imaginea. Are nevoie de laudele ei si de recunoasterea superioritatii. Vrea s-o vada ca poate impaca serviciul si cariera cu familia si relatia de dragoste. Nativul Leu trebuie sa stie ca ea este centrul universului acestui barbat, ca odata cu aparitia ei a disparut tot restul si ca viitorul lui este ea. Impreuna pot forma un cuplu de suces, pasional, fermecator, puternic, solid, de neoprit, respectat de ceilalti oameni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro