Astrologie

#compatibilitati #barbatul rac #femeia leu #rac #leu

Compatibilitati: femeia Leu si barbatul Rac

Relatia dintre Leu si Rac este mai potrivita combinatie, cand ea este Leu si el este Rac. Barbatul Rac este o fire sensibila, profund atasat de mama, de familie si trecut. Isi doreste o femeie care sa-i asigure o dragoste adevarata, plina de tandrete si neaparat sa-i fie fidela, altfel se pot opri inainte sa inceapa ceva.

Este adevarat ca cei doi vad relatia de cuplu cam la fel in privinta afectiunii, copiilor si stabilitatii, insa este posibil ca ea sa fie un pic prea dura, prea puternica si sa-l inhibe prin personalitatea sa remarcabila.

Poate sa inceapa bine totul, caci nici unul nu se arunca cu capul inainte intr-o relatie, inainte de a cunoaste cu adevarat persoana si a-i admira calitatile. Intr-un fel, este ca o scanare aproape egoista, in care calculeaza riscurile si ceea ce au de castigat. Asta poate sa le dea incredere ca se afla pe teren solid. Odata indragostit, barbatul Rac ii poate oferi iubirea sa neconditionata, adorandu-si iubita care reprezinta totul pentru el. Nimic n-o sa-i faca ei mai mare placere.

Femeia Leu ii insufla energie ca sa actioneze spre indeplinirea scopurilor, el ii asigura stabilitatea si amandoi lupta pentru a avea o viata lipsita de griji materiale. In general, femeile Leu sunt mame devotate si iubitoare, astfel incat va afla in ea si pe femeia care-I va naste copiii pe care si-I doreste cu ardoare. Ea este generoasa si protectoare atat cu acesia, cat si cu barbatul Rac, pentru ca stie sa intoarca iubirea pe care i-o poarta. Atata timp cat il accepta asa cum este si nu cauta un mascul mai impunator si mai dominant, pot sa faca o pereche reusita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului