Astrologie

#leu #scorpion #femeia leu #barbatul scorpion #compatibilitati

Compatibilitati: femeia Leu si barbatul Scorpion

Combinatia intre o zodie de foc si una de apa poate functiona in cazuri in care sunt complementare. Insa pentru un Leu si un Scorpion, personalitatile si baza psihica risca sa fie prea puternice, ca sa mai poata fi vorba de vreun consens. La inceput cei doi ard in flacara pasiunii, traind momente de amor de neuitat.Insa mai tarziu, intervine nevoia amandurora de a domina si nu sta in firea niciunuia sa faca concesii.

Chiar daca Leoaica face parte dintre exemplarele de native mai calde si mai mamoase, ironiile si sadismul barbatului Scorpion ii dau o stare de nemultumire si nervozitate. Nu accepta sa fie scanata de ochii lui scrutatori si intepata cand ea simte nevoia sa straluceasca si sa fie in centrul atentiei.

Femeia Leu rea admiratie, el ii spune ca este prea ostentativa. barbatul scorpion este introvertit si razbunator, ea este sociabila si desi furia ii este crunta, uita destul de repede. El doreste ca femeia lui sa-i apartina in totalitate si s-o subjuge, legand-o definitiv de existenta lui, Leoaica are nevoie de spatiu de desfasurare, vrea sa ia decizii de una singura si are ochii larg deschisi spre lume, nu spre sine.

Barbatul Scorpion este posesiv si gelos, ei i se pare normal sa fie admirata si de alti barbati, chiar daca nu merge mai departe de atat. Cand certurile vor izbucni, Leoaica nu va sti sa-i citeasca in suflet, pentru ca orice abis ii repugna si este nevoie de eforturi prea mari ca sa-l patrunda. Ea vrea ca lucrurile sa fie la vedere, pentru el o relatie este neaparat misterioasa si complicata. Partea pozitiva este ca barbatul Scorpion poate sa-si ajute partenera sa evolueze, o invata sa cheltuiasca banii cu folos, o responsabilizeaza si mai mult, iar ea il optimizeaza si-i arata placerea de a trai.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro