Astrologie

#compatibilitati #compatibilitate #femeia taur #barbatul capricorn #taur #capricorn #horoscop

Compatibilitati: femeia Taur si barbatul Capricorn

Relatia unei femei Taur cu un barbat Capricorn este o combinatie care in timp poate duce la o mare implinire . In esenta, au lucruri comune si altele care pot deveni complementare. Capricornul este din fire mai rece, ori femeii Taur ii trebuie un barbat inflacarat, pasional, care sa-i arate prin mii de gesture cat o iubeste.

Tocmai senzualitatea si romantismul ei il pot incalzi, astfel incat sa se lase purtat de iubire si sa nu mai analizeze lucrurile la rece. Din punct de vedere professional, ambii sunt eficienti in domeniul de activitate si preocupati de castigul financiar, care sa le asigure un trai lipsit de griji. Problema ar putea sa apara atunci cand femeia Taur va dori sa tina ea banii si Capricornul insista sa faca el calculul cheltuielilor.

Ea este predispusa la unele cheltuieli pe diverse obiecte nu absolute necesare, dar care corespund nevoii de lux si lucruri de calitate, cum ar fi un costum de firma, o bijuterie sau mancare scumpa. Capricornul este calculate si vrea sa faca economii pentru zile negre. Atata timp cat ajung la un consens pe plan financiar , se vor intelege bine. Exista intre ei afinitati de ordin fizic, mental si afectiv care-i leaga foarte mult. barbatul capricorn ii alimenteaza sentimentul de securitate partenerei, care are o viziune traditionala asupra ideii de cuplu.

Desi sunt conservatori si relatia poate parea plictisitoare, in interior ei se armonizeaza reciproc. Stiu sa trateze o situatie cu bun simt si cu prudenta, nu se arunca nici unul cu capul inainte pentru ca nu le place riscul si au simtul proprietatii. Pun mare pret pe ceea ce este al lor si stiu ca in viata un lucru de calitate nu poate fi realizat decat cu un anumit efort, pe care sunt gata sa-l faca, in beneficiul familiei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro