Astrologie

#horoscop #zodii #zodii despartire

Comportamentul zodiilor dupa despartire

Comportamentul nativilor din zodiac dupa despartire corespunde, in mare masura, caracteristilor zodiilor care le guverneaza destinul. Prin urmare, Berbecul va fi intotdeauna iute la manie si dramatic la inceput, fara sa sufere timp indelungat, pe cand Racul isi va iubi toata viata partenerul pierdut, in ciuda aparentelor. Iata cum reactioneaza zodiile dupa o despartie marcanta!

Berbec

Berbecii sunt amanti pasionali, care se sting la fel de repede precum se aprind. Asadar, se vor comporta agresiv si vulcanic dupa o despartire, insa vor reveni cu repeziciune la sentimente mai bune, fara sa pastreze nici macar un strop de ranchiuna fata de fosta iubire. Remarcabil este ca pot ramane amici cu partenerii din trecut, in conditii mature si armonioase.

Taur

Nativii din zodia taurului au tendinta sa ingroape trecutul din prima clipa in care relatia de dragoste se incheie in mod oficial. Intrerup imediat orice legatura cu persoana in cauza, uita de existenta sa si se prefac extrem de bine ca nimic nu s-a intamplat vreme de "x" luni/ani inainte. In conditii de forta majora, pot ajunge la razbunari meschine, din ura si frustrare.

Gemeni

Gemenii nu stiu sa lase garda jos, nici macar dupa ce "razboiul" a luat sfarsit. Lezati in orgoliul exacerbat si ranchiunosi, acesti nativi vor fi interesati in continuare de viata fostului partener, doar pentru a arunca noroi si a scoate la iveala defecte. Nu pot ramane prieteni dupa o despartire, doar inamici acerbi.

Rac

Imediat dupa separare, Racul adopta un comportament haotic, de la reprosuri colorate, la implorari si lacrimi amare pentru reimpacare. Dupa multe luni in care lupta cu inevitabilul, incep sa ignore total fosta dragoste, sustinandu-si vehement ura fata de aceasta. In realitate, insa, dragostea le va ramane in suflet, pentru toata viata.

Leu

Dur la exterior si vulnerabil in interior, nativul Leu sufera interiorizat dupa o despartire, fara sa lase acest lucru la vedere. Atunci cand este el cel parasit, va gasi rapid un nou partener alaturi de care sa se afiseze, pentru a demonstra ca a trecut mai departe si este fericit. In realitate, este doar o modalitate de a-si vindeca ranile.

Fecioara

Nativii din zodia Fecioarei sunt demni si modesti, astfel ca isi vor asuma intotdeauna partea de vina dupa o relatie esuata. Cu toate ca experienta este marcanta pentru ei, au puterea de a nu isi denigra fostul partener si de a-i dori cu sinceritate un viitor stralucit. Va lasa intotdeauna un ragaz important de timp pentru limpezirea gandurilor, inainte de o noua relatie.

Balanta

Balantele reactioneaza exploziv si chiar violent dupa o despartire. Amenintarile vor curge neincetat pana la atenuarea socului emotional, dupa care revin la sentimente mai bune si se resemneaza. Nu pun niciodata in practica razbunarea promisa si devin prudente in relatiile urmatoare.

Scorpion

Nativii din scopion poarta cu ei frustrarile unei despartiri toata viata, nefiind dispusi sa isi asume vreodata vina celor intamplate. Daca au posibilitatea sa se razbune cumva, o vor face fara rezerve. Nu accepta niciodata "reincalzirea ciorbei" si, din orgoliu, refuza orice impacare dupa o separare cu focuri de artificii.

Sagetator

Sagetatorii sunt cei mai franci nativi din zodiac dupa o despartire. Acestia stiu sa pastreze loc de un salut si isi respecta fosta iubire, indiferent de nemultumirile proprii. Isi ofera amicitia sincera dupa o separare si sunt dispusi chiar sa daruiasca o ultima atentie, in semn de recunostinta pentru momentele frumoase.

Capricorn

Orgoliosi peste masura, Capricornii vor striga in gura mare tradarea fostei iubiri, isi vor revendica bunurile investite in relatie si vor promite razbunari acerbe. Granita dintre iubire si ura este, cu adevarat, subtire in cazul acestor nativi. Totusi, daca ei initiaza despartirea, dau dovada de mult tact si consideratie.

Varsator

Varsatorul traieste, de multe ori, in viitor. De aici survine optimismul lui dupa o despartire, la gandul ca ceva mai bun trebuie sa existe pentru el. Nu pastreaza ranchiuna si resentimente, are puterea sa vada imaginea pozitiva a relatiei sale din trecut si poate sa mentina o legatura amiabila, in ciuda separarii.

Pesti

Intelepti si profunzi, Pestii sunt incapabili sa urasca vreodata pe cineva. Indiferent de lucrurile pe care le spun din impulsivitate, sufletul lor pastreaza doar sentimente pure, nobile si adevarate. Reusesc sa se vindece eficient odata cu trecerea timpului si pot relua o relatie la fel de entuziasti ca la inceput.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro