Astrologie

#dragobete #astrologie #partener #zodii #predictii #cadou #cadou dragobete

Cu ce cadou sa il surprinzi de Dragobete

Dupa Valentine's Day, urmeaza o noua sarbatoare a dragostei, de data aceasta specific romaneasca - Dragobetele. Daca nu stii cu ce sa-ti mai surprinzi partenerul si cu ocazia acestei zile, zodia sa iti poate dezvalui cateva secrete ale caracterului sau si te vor putea ajuta sa faci o alegere inspirata pentru Dragobete.


Berbec

Barbatul Berbec nu este adeptul cinelor romantice si al cadourilor de duzina, comerciale. Nativul Berbec este un colectionar desavarsit, asa ca ii poti completa colectia de timbre sau ii poti aduce noi idei de a colectiona cumparandu-i lucruri ce i-ar putea starni interesul in acest sens. Berbecii sunt foarte atasati de jobul lor si in general ocupa functii de conducere, asa ca o noua camasa sau o decoratiune ce i-ar putea anima biroul l-ar incanta.


Taur

Taurii sunt adeptii exceselor, iar una dintre marile lor pasiuni este mancarea, sunt foarte gurmanzi si pofticiosi. Gateste-i mancarurile sale preferate si cu siguranta va aprecia gestul tau. Vulcanic si mereu dornic de aventuri, nativul Taur va fi extrem de impresionat daca ii vei pregati o vacanta-surpriza, undeva la munte, in care sa faca drumetii.


Gemeni

Gemenii sunt dornici mereu sa fie in centrul atentiei si se preocupa foarte mult aspectul lor fizic. Un articol vestimentar, foarte modern si care sa-i de un aer adolescentin, ar fi cadoul ideal pentru barbatul Gemeni. Setea lui de a cunoaste si de afla lucruri noi i-o poti potoli cu o colectie de DVD-uri National Geographic sau cu filme istorice ori jocuri de strategie.


Rac

Racii sunt firi foarte romantice. O colectie de fotografii, care sa-i aminteasca mereu de locurile in care ati fost, insotite de multe declaratii de dragoste, il vor incanta pe incurabilul Rac.


Leu

Leul este insetat de putere, de atentie si bogatie. Asa ca trebuie sa ii fac un cadou rafinat, care sa denote clasa si eleganta, de exemplu un ceas sau o curea scumpa. Nu trebuie sa uiti ca ii place sa-si vada numele inscriptionat sau macar initialele, asadar nu uita sa ii gravezi cadourile.


Fecioara

Barbatul Fecioara este foarte comunicativ, daca ar putea, ar sta ore in sir de vorba cu prietenii la telefon. Poti sa ii cumperi un telefon perfomant, care sa-i dea posibilitatea sa acceseze retele de socializare tot timpul sau ii poti face un abonament la sala, pentru ca barbatul Fecioara are mare grija de sanatatea lui.


Balanta

Balantele sunt firi libere si mereu puse pe distractie. Muzica este una dintre marile lor pasiuni. Un biletla un concert cu artistul preferat sau un MP3 Player sau l-ar face extrem de fericit pe nativul Balanta. De asemenea, il poti invita la o seara de dezmat intr-un club.


Scorpion

Barbatii Scorpioni sunt fascinati de tehnologie, de tot ce apare nou in acest domeniu. Le plac robotii, calculatoarele, deci orice aparat de ultima generatie va face fericit un nativ Scorpion.


Sagetator

Sagetatorului ii place foarte mult sa calatoreasca. Un echipament de expeditii, un aparat foto sau orice ar putea avea legatura cu vacantele ar ideale pentru ei. Acesti nativi iubesc bauturile fine, o sticla de vin vechi sau un coniac rafinat vor fi, de asemenea, pe gustul lui.


Capricorn

Capricornul iubeste finetea. Un pulover de casmir sau o pereche de manusi din piele de caprioara ar fi foarte apreciate de barbatul Capricorn. De asemenea, ii place foarte mult divertismentul. O seara la stand-up comedy sau la teatru l-ar bine dispune pe Capricorn.


Varsator

Varsatorii sunt obsedati de sport. Un echipament de sport complet, niste gantere sau orice l-ar ajuta sa faca sport ar fi apreciat de acest nativ. De asemenea, ii plac foarte mult telefoanele. Un mobil nou, de ultima generatie, l-ar incanta enorm. Varsatorii sunt foarte atrasi si de mister, o carte despre marile enigme ale lumii sau despre magie ar fi ideale pentru barbatul din zodia Varsatorului.


Pesti

Barbatul Pesti adora comoditatea. Un nou halat de baie, mai pufos sau un aparat electrocasnic care i-ar putea prelua cateva dintre sarcini, ar fi cu siguranta apreciate de nativul acestei zodii. Fiind un semn de apa, desi suntem in luna februarie, barbatul Pesti ar aprecia daca ar vedea marea. O mica escapada la malul marii nu i-ar face rau deloc barbatului Pesti.

Sursa foto: bzi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului