Astrologie

#astrologie #horoscop #zodii #predictii #inteligenta #intelignta zodii

Cu ce tip de inteligenta te-ai nascut, in functie de zodie

De cand psihologii au demonstrat ca a fi "inteligent" nu inseamna doar sa poti rezolva cu usurinta probleme de matematica si sa domonstrezi teorii ale fizicii, s-au evidentiat mai multe intelesuri ale acestei caracteristici care ne face diferiti. Anumiti oameni sunt inteligenti din punct de vedere spatial, pe cand altii se nasc cu o inteligenta emotionala superioara. Tipurile distincte de inteligenta pot fi specifice fiecarei zodii in parte. Iata ce spun astrele despre randamentul tau intelectual!


Berbec

Extrem de inteligenti din fire, Berbecii nu sunt foarte priceputi la gestionarea propriilor emotii, insa logica lor matematica nu poate fi egalata usor. Acesti nativi fac conexiuni logice cu usurinta, au o capacitate aparte de a rationa si de a structura informatii. Inteligenta lor logica nu le utila doar la formulele matematice pe care le descifreaza usor, ci si la rezolvarea problemelor abstracte de zi cu zi.


Taur

Oamenii nascuti in zodia Taurului au o inteligenta ritmica nativa, de aceea pot fi excelenti muzicieni si dansatori. Ei disting si clasifica usor sunetele, cu o acuratete fantastica. Urechea muzicala a unui Taur este rareori inexacta, gratie talentului lor natural de a distinge tonalitati, nuante ale vocii si imbinari fonice complexe.


Gemeni

Gemenii sunt oratorii zodiacului, de aceea inteligenta specifica lor este cea lingvistica/verbala. Aceasta le permite sa fie asi ai comunicarii, exprimandu-se cu tact si intelegand usor mesaje, realizand fara efort sinteza unei povestiri sau chiar construind fara cusur un fir epic. Ei transforma rapid gandurile in cuvinte si pot manipula foarte usor prin discurs.


Rac

Racilor le este tipica inteligenta intrapersonala, cea a autocunoasterii de sine la cel mai inalt rang. Racii sunt filosofi innascuti, ajung sa isi cunoasca identitatea, sentimentele si motivatiile mai bine decat oricine. Meditatia este o arta usor de descifrat pentru Raci, de aceea ei ajung sa evolueze spiritual mai usor si sa ii inspire pe ceilalti in aceeasi directie.


Leu

Leii nu ajung cu usurinta sa fie lider in zadar. Ei poseda asa-zisa inteligenta interpersonala, cea prin care ii inteleg corect pe oamenii din jur. Acesti nativi manipuleaza prin anticiparea faptelor celorlalti, intrucat empatizeaza natural si sunt mereu cu un pas inainte. Puterea mare de negociere a Leilor izvoraste tot din inteligenta lor in a "citi" oamenii si a-i persuada fara mari eforturi.


Fecioara

Firi pragmatice si organizate, Fecioarele a o inteligenta logica superioara, fiind capabile sa utilizeze usor formule, scheme si structuri abstracte. Fecioarele pasionate de cifre construiesc cariere reusite in matematica si contabilitate. Cele care au o logica ligvistica desavarsita, ajung sa invete usor limbi straine si sa exceleze la gramatica.


Balanta

Balantele sunt firi empatice, care socializeaza cu usurinta si manipuleaza fara efort grupuri mari de oameni. Acesti nativi poseda o inteligenta interpersonala, fiind talentati in arta negocierii si a comunicarii, dar si in consilerea celor din jur.


Scorpion

Scorpionii se pot lauda cu o inteligenta spatiala superioara, avand un simt al orientarii iesit din comun. Memoria vizuala, reprezentarile vizuale (desen tehnic, scheme, grafice) si talentul de a construi prin planuri imaginare sunt cele mai mari atuuri ale Scorpionilor.


Sagetator

Sagetatorii sunt indemanaticii zodiacului, avand o inteligenta chinestezica. Isi coordoneaza perfect miscarile si exceleaza la motricitatea fina. Sunt buni soferi, aviatori, sportivi, dansatori si mesteri, dar si coregrafi.


Capricorn

La fel ca Racii, Capricornii se nasc in general cu o inteligenta intrapersonala aparte. Se cunosc pe sine foarte bine si inteleg intreaga intensitate a propriilor emotii, stiu sa isi descrie motivatiile, procesele psihice si temnerile. Capricornii duc autocunoasterea la un nivel superior, fiind buni filosofi, scriitori sau pictori.


Varsator

Varsatorii se nasc cu o inteligenta verbala aproape la fel de impresionanta ca cea a Gemenilor. Varsatorii sunt buni psihologi, consilieri vocationali, meditatori, ligvisti sau avocati. Nu sunt la fel de rapizi in exprimarea cuvintelor precum Gemenii, insa sunt mai echilibrati in discurs si rareori spun ceea ce nu trebuie.


Pesti

Pestii sunt cei mai speciali dintre toti nativii, avand un tip de inteligenta controversata: cea spirituala. Ei ajung deseori sa treaca de limitele lumesti, evoluand spiritual mai mult decat semenii lor. De aceea, multi Pesti ajung preoti sau clarvazatori.

Sursa foto: talknerdytomelover.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top