Astrologie

#astrologie #cerere in casatorie #horoscop #zodii #predictii

Cum arata pentru tine cererea in casatorie ideala

Cererea in casatorie ideala poate arata cu totul diferit de la un nativ la celalalt. Iar cum o formula ideala nu s-a inventat inca pentru toata suflarea de indragostiti, cateva indicii din horoscop sunt intotdeauna utile. Iata ce spune zodia ta despre cea mai frumoasa cerere in casatorie pentru tine!


Berbec

Pentru tine, o cerere in casatorie-cliseu, din care nu lipsesc lumanarile parfumate si petalele de trandafiri, este un scenariu care te ingrozeste, in loc sa te incante. Tu ai nevoie de "marea intrebare" rostita in circumstante originale si incarcate de adrenalina: odata cu saritura din avion, pe scena unui mall arhiplin sambata seara, in timpul unor scufundari cu o pancarda rezistenta la apa etc.


Taur

Pentru tine, nu cererea in sine este importanta, ci momentul cand este ea inaintata. Esential este ca partenerul tau sa fi discutat inainte cu tine aceste planuri, sa fie 100% sigur ca iti doresti sa faci marele pas si sa detina o stabilitate financiara decenta pentru concretizarea planurilor. In rest, nu te superi sa te ceara in timpul unei cine romantice in doi, cand savurati o sampanie fina.


Gemeni

In cazul tau, cererea in casatorie ideala trebuie sa aiba neaparat un public spectator. Cum altfel sa te bucuri de moment, daca nu vad altii ce minunatii se petrec in viata ta amoroasa perfecta? Asadar, ti-ar placea sa te ceara la o petrecere, in jurul focului de tabara la munte, alaturi de prieteni sau oriunde altundeva, cata vreme exista o audienta.


Rac

Desi sustii ca lucrurile siropoase iti repugna, cererea in casatorie care sa te lase fara suflu trebuie sa fie una intima si extrem de romantica. Poate undeva pe un vas, la asfintit sau poate pe plaja, la lumina lunii. Modul in care te cere este si el esential: trebuie sa simti ca te iubeste cu adevarat, deci te astepti la o voce calda si tremuranda.


Leu

O cerere in casatorie in parc, cu inel de argint, este cel mai mare cosmar al tau. Visul personal este sa fii la un restaurant exclusivist, purtand o tinuta impecabila, ca apoi sa ti se ofere cat mai putin discret posibil un inel vizibil costisitor, cu cel mai mare diamant primit vreodata de persoanele pe care le cunosti. O trupa de violonisti nu ar strica nici ea!

 

Fecioara

Cererea in casatorie oficiala trebuie sa vina dupa ce ti-ai exprimat in prealabil intentiile in acest sens si dupa stabilirea unor planuri concrete si coerente. Climatul in sine trebuie sa fie decent, intr-un cadru intim si elegant, iar adresarea trebuie sa fie si ea impecabila, cuviincioasa si solemna.


Balanta

Tie iti place sa nu ti se dea prea multe optiuni din care sa alegi, pentru ca tinzi sa te gandesti si razgandesti ca un disc zgariat. Vrei sa fii luata prin surprindere, intimidata, dominata si pusa "in fata faptului", cu un "te iubesc" si "ma bucur ca vei fi sotia mea, sunt cel mai norocos". Locul nu este important, doar spontaneitatea momentului.


Scorpion

Cum iti cam place sa controlezi totul, cererea in casatorie ideala pentru tine este cea care a fost "slefuita" indirect de interventia ta. Intuitia te ajuta sa anticipezi aceasta intentie, de aceea este important ca partenerul tau sa le lase sa intervii pe ici, pe colo la organizarea momentului solemn. Cu cat este mai sofisticata cererea, cu atat mai bine!


Sagetator

Iti place sa te joci cu momentele importante din viata, de aceea cererea in casatorie care sa iti placa realmente implica distractie. Trebuie sa fii luata prin surprindere neaparat, intr-un moment amuzant (sa zicem ca te epilezi sau te joci Angry Birds cu el).


Capricorn

Iti place ideea de fi ceruta in casatorie in circumstante decente, undeva departe de ochii lumii, fara detalii siropoase si drame inutile. Visezi la scenarii in care mana domnitelor era ceruta cu eleganta si cuvinte alese, flori si bijuterii din cele mai scumpe.


Varsator

Oricum ar fi, trebuie sa te ceara in casatorie in mod original, intre 4 ochi, fara clisee prafuite si obiceiuri din strabuni, care iti sunt tare antipatice. Nu te-ar deranja sa tineti secretul doar pentru voi, daca acest lucru nu s-a mai facut in cercul personal de prieteni.


Pesti

Iti plac circumstantele romantice, poate usor mistice sau spirituale, in care sa simti cum sufletul tau se bucura cu adevarat de momentele speciale. Cererea in casatorie ideala poate fi undeva pe colinele verzi ale unei manastiri, intr-un peisaj paradisiac si cu multe gesturi de afectiune si promisiuni de loialitate vesnica.

Sursa foto: sheknows.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro