Astrologie

#stilul zodiei tale #vacanta zodii #astrologie #destinatii de vacanta #horoscop #zodii #predictii #vacanta preferata

Cum arata vacanta ta de vis, in functie de zodie

Ti-ar placea sa calatoresti in toate colturile lumii si sa descoperi cultura si frumusetile fiecarei regiuni de pe glob, de aceea, ti-e greu sa-ti dai seama care ar fi vacanta ta de vis! Exista o destinatie care se potriveste ca o manusa fiecarei persoane! Daca inca nu ai descoperit-o pe a ta, semnul tau zodiacal este "oracolul" pe care trebuie sa il intrebi pentru a afla destinatia de vacanta care-ti va taia, cu adevarat, rasuflarea!


Berbec

Berbecii tind spre locatii aventuroase, pline de adrenalina, cu peisaje spectaculoase. De aceea, o vacanta intr-o regiune precum Machu Picchu (Peru, Sud-America) ar deveni, cu siguranta, "cireasa de pe tortul" tuturor vacantelor pe care le-au facut sau le-ar putea face, in viitor.


Taur

Taurii, mai comozi din fire si dornici de aventuri culinare decat de drumetii epuizante pe munti vor prefera intotdeauna un pahar de vin bun si o portie de paste delicioase intr-un peisaj de poveste, asa cum este Toscana (Italia).


Gemeni

Gemenii sunt mai nehotarati din fire in privinta destinatiilor de vacanta, dar totodata dornici sa "bifeze" cat mai multe regiuni. "Road tripul" este vacanta perfecta pentru ei. Circuitele facute cu masina prin mai multe tari permit Gemenilor sa descopere o multime de culturi si obiective turistice intr-o singura vacanta.


Rac

V acanta de vis a Racilor nu implica deloc efort fizic sau drumetii, ci doar relaxare continua, bauturi rafinate si mancare buna, intr-un resort luxos, dotat cu multiple surse de destindere (piscina, spa etc.). Destinatii precum Grecia si Palm Springs fac parte din scenariul vacantei perfecte pentru Racusori.


Leu

Leii sunt aventurosi din fire si le place sa tinteasca cele greu accesibile locatii ale lumii. Una dintre destinatiile pe care nu au voie sa le rateze in calatoriile lor este Rio de Janeiro. Festivalul de la Rio ofera Leilor adrenalina, spectactolul si divertismentul de care au nevoie in vacanta.


Fecioara

Fecioarele adora sa calatoreasca si sa descopere obiectivele turistice-cheie ale fiecarei tari in parte. Sunt genul de persoane carora le place sa impuste doi iepuri deodata, de aceea, aleg circuite turistice care traverseaza mai multe orase si tari importante ale Europei.


Balanta

Balantele adora sa fie rasfatate, de aceea, un complex spa de lux, undeva in mijlocul naturii, este destinatia de vacanta perfecta pentru aceste semne zodiacale. Tratamentele spa de infrumusetare si relaxare reprezinta o escapada din cotidian pentru aceste semne zodiacale, indiferent ca sunt locale sau in centre de lux din strainatate - Cinq Mondes Spa at Beau Rivage Palace (Lausanne, Elvetia).


Scorpion

Atunci cand merg in vacanta, Scorpionii aleg cele mai luxoase si exotice tinuturi ale planetei. Insulele Maldive reprezinta tipul de destinatie care se "asorteaza" perfect cu gusturile Scorpionilor, dornici de a se relaxa intr-o insula retrasa, cu persoana iubita.


Sagetator

Sagetatorii merg pe principiul "Cu cat mai departe de casa, cu atat mai bine", de aceea, prefera tinuturile indepartate ale lumii, asa cum este continentul Australian, pentru a se bucura de o vacanta reusita.


Capricorn

Capricornii sunt adeptii croazierelor pe mare sau ocean. Adora sa fie inconjurati de ape, iar o croaziera de lux in zone cat mai inedite de pe Glob, ca de exemplu in Mexic, le ofera posibilitatea de a se bucura de soare, plaja, inot, scufundari si de a se rasfata cu preparate exotice alese.


Varsator

Varsatorii sunt adeptii noului si explorarii culturilor variate, de aceea, o vacanta in Maroc sau intr-o tara araba este conceptul lor de vacanta ideala. Descoperirea unor obiceiuri inedite si a unui stil de viata cu totul nou este tot ceea ce au nevoie pentru a se relaxa in vacanta.


Pesti

Pestii nu concep vacanta de vis fara plaja, nisip fierbinte sub talpi si un ocean intreg de admirat si testat inot in cele cateva zile de concediu. Asadar, daca Pestii aveau planuita o vacanta la munte sau in zone aventuroase, sa renunte la planuri in favoarea unui sejur relaxant intr-o zona precum Grenada (Marea Caraibelor).

Sursa foto: Cheryltraxler.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului