Astrologie

#relatie de cuplu #astredamus #astrolog astredamus #astrolog #compatibilitate #cuplu

Cum este relatia noastra de cuplu?

liji lily, fata, 20.11.1988 ora 22:30, baiat, 27.06.1988 ora 12:00: Cum este relatia noastra de cuplu?

Astrolog Astredamus:
Lili, esti intr-o relatie fara viitor. Singurul aspect care va tine uniti este o "vraja" fizica. In special este atractia lui pentru tine. Este atras de farmecul si fizicul tau.

Nici tie nu ti-a trebuit mult ca sa iti dai seama de atractia acesta dintre voi. Insa totul se opreste aici. In continuare nu faceti decat sa cheltuiti bani, in special banii tai, Lili. Un alt aspect al relatiei este de natura sexuala. In principiu este benefic, dar el nu va avea efect asupra durabilitatii relatiei. In final iti vei da seama ca el ti-a cheltuit banii, si in urma lui nu a ramas decat amintirea noptilor petrecute impreuna.

Cea care va porni ruperea relatiei vei fi tu, Lili. De fapt, va veti reprosa amandoi  destule lucruri urate. In principiu el iti va reprosa ca esti agresiva. Tu ii vei reprosa lui ca e mincinos . Uite asa, va ramane amintirea.

Diaboliq, 14/07/ 1973 , ora 13.50 si sotul 31/12/1972, ora 1.30: Cum este casnicia noastra?

Astrolog Astredamus:
Incerc sa fiu rezervat in ce priveste aceasta casnicie. Motivul este ca nu imi doresc sa pun "paie pe foc". Este suficient faptul ca aspectele astrale induc destula tensiune in aceste timpuri. Si nu ma refer la zile sau luni.

Incercati sa fiti impreuna macar vreo doi ani. Astfel veti reusi sa depasiti cu bine aceste vremuri tulburi. Principalul efort in acest sens trebuie facut de sotie. Faceti concesii , incercati sa iertati. Pana la urma, toti avem slabiciuni.

Recunoasteti ca, printre orice aspect care ati putea sa il reprosati lui, exista si ceva bun si favorabil Dvs. V-a adus lumina pe calea vietii. A fost si cu siguranta inca este un far calauzitor pentru Dvs. Binenteles ca are si el "pacatele" lui, de exemplu, iesiri bruste de personalitate. Daca intr-adevar doriti sa-i fiti sotie in continuare, va sta in putere sa treceti peste aceste timpuri mai dificile. Sper ca nu va deranjeaza popularitatea sau stralucirea lui in anturajul comun al familiei.
 
Mihaela N., 13 noiembrie 1973, ora: 05.20 AM, partener, data nasterii 17 iunie 1967, ora 20.45: Suntem compatibili in cuplu?

Astrolog Astredamus:
Sunteti un cuplu frumos. El este ceea ce se numeste partea Dvs ce va fost harazita astral.

Prin actiunile intreprinse de el, va pot ajuta sa urcati social si in cariera. Putina atentie sa aveti, totusi, deoarece unele din aceste actiuni ale lui, bune in esenta, va pot aduce dusmanii ascunse si periculoase din partea celorlalti. El este capabil de foarte multa munca pentru Dvs. El trebuie sa se imbogateasca material, iar Dvs sa va imbogatiti intelectual.

Asadar incercati sa nu il coplesiti cu tot felul de mici "acuze". Cu toata aceasta compatibilitate frumoasa exista doua aspecte ce pot duce la mici tensiuni. Primul tine de Dvs Mihaela, trebuie sa va terminati sau sa finalizati ceva cursuri superioare. Asta va va aduce liniste in suflet. Tocmai a sosit momentul sa finalizati aceste... sa-i zic restante.

Al doilea aspect tine de amandoi. Priveste faptul ca incepeti o multime de actiuni si nu le finalizati. Faceti tot posibilul sa le duceti la bun sfarsit. Un sfat pentru Mihaela, incercati sa aveti mai multa gratie in sentimente, prea aveti aerul rece al unei intelectuale. Poate dupa ce va finalizati studiile.


 

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top