Astrologie

#zodie #horoscop #zodiac

Cum esti influentat de ZODIE! Afla aici

In general, oamenii se confrunta cu niste probleme pe care nu stiu cum sa le gestioneze singuri. Cand apar aceste probleme ei le pun pe seama sortii, dar putini sa gandesc la faptul ca zodia lor este cea care ii influenteaza in luarea anumitor decizii sau in adoptarea unui anume timp de comportament. Vezi cum te influenteaza zodia ta:

BERBEC

Incearca sa fii mai econom si sa ai mai multa rabdare cu cei din jurul tau, ia oamenii asa cum sunt si nu mai incerca sa iti schimbi. In plus, incearca sa iti petreci mai mult timp cu familia si cu prietenii.

TAUR

Evita sa iti mai cauti scuze si incepe sa actionezi! Timpul trece, dar nu se mai intoarce, iar trenul odata plecat din gara greu il mai prinzi. Incearca sa iti creezi un stil de viata flexibil, astfel incat sa pot faci cat mai multe lucruri, dar lucruri care sa te faca fericit.

GEMENI

Incearca sa nu mai ai atata incredere in oamenii, nu toti sunt ceea ce par! Nu-ti mai impartasi secretele cu toate lumea si invata sa faci diferenta intre prieteni si “persoane interesate”. Nu-ti fie frica sa renunti la prietenii toxici.

RAC

Fugi de oamenii care iti spun ca nu poti, dar fugi mancand pamantul! Nu-i lasa sa iti stirbeasca aura frumoasa din jurul tau, dar cel mai important nu-i lasa sa iti confunde bunatatea cu slabiciune. Incearca sa fii aventurier, uneori e ok sa te arunci cu capul inainte.

LEU

E cazul sa te maturizezi si sa nu mai traiesti cu impresia ca tu esti regele lumii. Oameni de langa sunt si ei importanti, caci fara n-am fi nimic. Asuma-ti putina responsabilitate si atunci cand gresesti nu mai fugii, stai si indreapta lucrurile. Gata cu scuzele!

FECIOARA

Gata cu grijile! Daca nu se streseaza deloc, tu clar simti nevoia sa ii multumesti pe toti si sa ii faci sa se simta bine, dar la un moment dat o sa cedezi. Un mic sfat: uita de planuri, uita de program, uita de altii... Lasa-te purtat de vant, macar o data!

BALANTA

Elibereaza-te de oamenii si relatiile toxice din viata ta! Nu esti tu responsabil pentru greselile altora. Asuma-ti ce iti doresti si lupta pentru acel lucru, nu lasa pe nimeni sa intervina intre tine si telul tau ori fericirea ta.

SCORPION

Daca iti doresti sa fii fericit atunci trebuie, neaparat, sa iti lasi garda jos si sa nu mai fi atat de suspicios cu cei din jurul tau. De asemenea, nu mai pune presiune pe oamenii pe care ii iubesti: limiteaza-ti asteptarile si nu ii mai stresa.

SAGETATOR

Incearca sa fii mai serios, glumele sunt bune, dar nu este intotdeauna momentul potrivit sa faci una. Invata sa iti gasesti echilibrul in viata si straduieste-te sa iti promisiunile, stim ca e greu, dar nu vrei sa stii cum se simt cei din jurul tau cand nu-ti respecti cuvantul.

CAPRICORN

Cea mai mare problema a ta este ca iti faci prea multe griji si te incapatanezi sa fii cel mai bun. Incearca sa fii o persoana optimistia, iar atunci cand lucrurile nu ies cum ai vrut tu nu te mai certa cu persoanele din jurul tau.

VARSATOR

Destinde-te! Lasa-te purtat in voia sortii, da-ti voie sa gasesti dragostea pe care ti-a fost frica sa o cauti. Oamenii vin si pleaca, dar ai grija ca pe unii s-ar putea sa nu ii mai revezi vreodata. Daca crezi ca poti trai cu gandul acesta atunci nimeni si nimic nu te va opri.

PESTI

Foloseste-ti creativitatea, nu ii mai pune bariere, nu-ti fie teama sa crezi in tine! Incepe sa faci tot ceea ce ti-ai dorit vreodata, dar nu ai putut. Nu te teme ca altora s-ar putea sa li se para nebunesc, tu doar urmeaza-ti instinctul si mintea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare