Astrologie

#horoscop #zodii #horoscop martie #horoscop dragoste #zodii martie #horoscop dragoste martie

Cum iubesc zodiile in martie

La inceput de primavara, zodiile iubesc tumultuos, exact asa cum o fac personajele filmelor de la Hollywood. Imediat ce se instaleaza o pace relativa in relatiile de cuplu, incep sa iasa la iveala vechi frustrari care determina instalarea tensiunilor si a conflictelor diverse. Cu putina intelepciune si rabdare, influenta ametitoare a astrelor poate fi temperata cu succes. Iata cum arata horoscopul dragostei in luna martie 2012.

Berbec

Nativii din berbec se remarca mai degraba la capitolul sociabilitatii in martie, decat la cel pasional. Tind sa se comporte foarte amical cu partenerul, ceea ce nu este neaparat un lucru rau. In a doua jumatate a lunii, atitudinea lor devine mai capricioasa, de dragul setei pentru drama a berbecilor. In rest, nu se intrevad schimbari majore in viata lor personala.

Taur

Taurii au tendinta de a vedea viata cu prea multa euforie, atitudine care ii predispune aventurilor amoroase si exceselor erotice de tot soiul. Chiar si nativii cuplati tind sa vada calitati acolo unde nu exista, pentru ca brusc vad viata in roz si renunta la controlul pe care il au de obicei pe plan personal. Celibatarii au toate sansele de a-si gasi un partener in aceasta perioada.

Gemeni

Gemenii sunt mai expusi delirului amoros decat de obicei. Sunt incercati de sentimente de pasiune intensa, au un comportament tipic adolescentilor aflati la prima dragoste si au asteptari absurde in relatiile personale. Dupa ce vad ca realitatea nu este exact ca in fanteziile lor, spre sfarsitul lunii devin reflexivi si dornici sa isi inteleaga trairile inimii cu adevarat.

Rac

Racii vor avea o atitudine prolifica in viata de cuplu , sunt deschisi dialogului si impaciuitori. Isi doresc doar sa rezolve conflictele posibile, evita situatiile tensionate si se arata mai toleranti decat niciodata. Racii singuri vor da dovada de mult sarm in situatiile de flirt, semn ca isi pot gasi jumatatea in luna martie.

Leu

Leii incep sa isi concentreze atentia mai mult decat niciodata pe viata lor sentimentala si spirituala, isi exprima dorinta de a se simti iubiti cu adevarat si cauta dovezi concrete din partea partenerului de viata. Leii celibatari vor fi predispusi sa accepte un partener de compromis doar pentru a se regasi intr-o relatie serioasa .

Fecioara

Fecioarele sunt refractare ideii de a se implica in ceva concret pe parcursul lunii martie, precum asumarea unui angajament fata de partener sau acceptarea unei cereri in casatorie. Dupa reactiile negative ale celuilalt, fecioarele revin la sentimente mai bune si incep sa sustina contrariul parerilor exprimate initial. In concluzie, dragostea nu se arata favorabila acestor nativi pana in aprilie.

Balanta

Balantele vor fi exagerat de emotive in luna martie, vor raspunde din plin oscilatiilor sentimentale pe care le suporta cu greu si au tendinta sa transforme orice aspect intr-o tragedie. Acesti nativi devin brusc nestatornici, capriciosi si greu de inteles in cuplu. Spre sfarsitul lunii, isi mai tempereaza iesirile.

Scorpion

Scorpionii vor cunoaste extremele vietii de cuplu in aceasta luna. Vor fi ba dornici sa fie alaturi de persoana iubita, ba isi vor dori o ruptura definitiva de aceasta. Celibatarii au sanse mari de a se indragosti, insa isi vor pierde interesul cu si mai mare rapiditate. Dragostea scorpionilor sta sub semnul schimbarii in martie.

Sagetator

Sagetatorii sunt mai deschisi si mai tandri in martie, insufletind relatia cu partenerul si determinandu-l pe acesta sa spuna "da" oricarei dorinte exprimate de acesti nativi. Vor deveni atenti, iubitori, preocupati de binele celuilalt si mai dornici sa comunice despre problemele lasate nerezolvate in trecut.

Capricorn

Unele turbulente ameninta viata de cuplu a capricornilor, predispusi sa emita anumite declaratii pe care le vor regreta mai tarziu. Impulsivi si incapatanati, acesti nativi risca sa isi puna in pericol relatia de dragoste, daca nu renunta la iesirile nepotrivite. Cei singuri sunt prea critici cu ei insisi si cu ceilalti pentru a-si gasi jumatatea in luna martie.

Varsator

Varsatorii s-au cam plictisit de monotonia din relatia de cuplu si tind sa-si puna partenerii pe jar, pentru mai multa diversitate. In rest, viseaza la armonie conjugala si liniste pe plan personal.

Pesti

Pestii au in martie o inclinatie puternica spre infidelitate in martie, desi nu este specific acest lucru. Au un comportament suspect in fata partenerului, de aceea sunt posibile certuri serioase. In rest, totul pare sa ramana neschimbat.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top