Astrologie

#horoscopul dragostei #predictii #dragoste #cuplu #fidelitate #partener #zodie #fidelitate cuplu

Cum poti ramane fidel in cuplu, in functie de zodia ta

Tentatiile sunt la tot pasul in prezent, fie ca ne referim la viata reala si la cercurile sociale in care ne invartim, fie ca vorbim despre lumea virtuala si posibilitatile infinite oferite de ea pentru a cunoaste oameni noi. Astrele iti pot da indicii pretioase despre cum poti sa ramai fidel in cuplu, in functie de zodia ta!


Berbec

Berbecii au nevoie de stimulente permanente pentru a-si pastra viu interesul in cuplu, de aceea un partener plictisitor si lipsit de energie risca sa piarda dragostea acestor nativi. Daca te-ai nascut in Berbec, cauta sa comunici cu persoana iubita si sa ii spui ca ai nevoie de lucruri noi pe care sa le experimentati impreuna. Alungati in permanenta rutina si va veti mentine astfel entuziasmul in cuplu.


Taur

Taurii sunt stabili si loiali, cata vreme sunt siguri ca partenerul le apartine in totalitate. Daca te-ai nascut in acest semn, nu vei simti tentatia de a insela, daca simti ca persoana iubita iti este fidela. Asadar, roag-o sa iti reconfirme permanent ca tu esti universul ei si nu vei dori sa traiesti sentimente de dragoste langa altcineva!


Gemeni

Tentatia Gemenilor de a insela intervine atunci cand pierd conexiunea intelectuala cu partenerul de viata. Cu alte cuvinte, iti scade interesul pentru persoana iubita, daca aceasta nu mai reuseste sa te stimuleze mental. Discuta cu partenerul tau si spune-i de aceasta necesitate a ta. De asemenea, evita sa flirtezi cu alte persoane, te poate lua valul fara sa iti dai seama!


Rac

Racii sunt tentati sa insele, atunci cand incep sa primeasca o atentie neasteptata din partea persoanelor de sex opus care le admira. Daca te-ai nascut in acest semn, ai o problema cu stima de sine, iar cei care isi manifesta interesul fata de tine au si multe sanse sa te cucereasca. Cand simti ca persoana iubita nu te mai apreciaza sau te ignora, incearca sa ii soliciti subtil atentia.


Leu

Leii nesatisfacuti sexuali, care nu se simt apreciati pentru toate calitatile lor, ar putea fi tentati sa insele, din dorinta de a cauta reconfirmari in alta parte. Evita sa flirtezi cu persoane mai tinere, fata de care ai o slabiciune, intrucat ai putea sa cedezi cu rapiditate in fata farmecelor lor!


Fecioara

Imediat ce observi ca un curtezan este mai bine situat in ierarhia societatii, se imbraca perfect, are maniere impecabile si este si foarte ordonat, in mintea ta incolteste gandul ca te-ai putea reorienta in amor. Analizeaza cu atentie relatia ta de cuplu si pune in balanta aspectele ei pozitive si negative: cateodata, alergand dupa doi iepuri, este posibil sa nu prinzi niciunul!


Balanta

Balantelor le place infinit de mult sa flirteze si, cel putin cu gandul, ajung sa isi insele partenerul de viata. Prin urmare, singurul mod prin care poti sa eviti sa fii infidel este sa respingi avansurile persoanelor de sex opus si sa fugi de circumstantele in care ai putea fi singur cu altcineva decat persoana iubita.


Scorpion

Scorpionii nu isi cauta fericirea personala in alta parte, cata vreme au parte de tot ce au nevoie in relatia de cuplu. Lucrurile se schimba radical daca sunt nemultumiti in dragoste. Nu amana rezolvarea niciunei probleme in relatia ta intima, altfel vei calca stramb cu prima ocazie.


Sagetator

Sansele cele mai mari sa iti inseli partenerul apar atunci cand acesta incearca sa iti ingradeasca libertatea. De asemenea, refuzul persoanei iubite de a-ti satisface spiritul jucaus in dormitor te poate predispune infidelitatii. Roaga-ti partenerul sa iti ofere libertate de miscare si sugereaza-i ca ai vrea ca sexul vostru sa fie cat mai colorat!


Capricorn

Desi nu sunt sanse prea mari sa calci stramb atunci cand te implici intr-o relatie serioasa, este posibil sa cedezi tentatiei in acele zile in care stai peste program la birou si ai o slabiciune pentru un coleg. Incearca sa nu iei decizii pripite si evita aventurile de la serviciu, iti pot periclita imaginea iremediabil.


Varsator

Este posibil sa te lasi purtat de val si sa iti inseli partenerul, daca el nu iti este in acelasi timp si un prieten bun. Incearca sa incluzi persoana iubita in toate activitatile tale preferate, sa deschizi toate canalele comunicarii si sa te concentrezi pe dovezile de iubire pe care ti le aduce.


Pesti

Nativii in Pesti pot fi tentati sa insele, atunci cand relatia ajunge la un prag in care lucrurile devin mai serioase (cum ar fi logodna). Incearca sa discuti cu persoana iubita si sa o rogi sa luati lucrurile incet, fara graba, astfel incat sa te poti acomoda cu schimbarile importante pentru tine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top