Astrologie

#astrologie #horoscop #zodii #predictii #canicula #racoare

Cum poti sa te racoresti cel mai bine, in functie de zodia ta

Unele zodii iubesc in mod natural caldura, pe cand altele ar da orice sa se mute in Siberia pe timp de canicula. Insa si pana cei mai mari iubitori de temperaturi ridicate, ajung sa resimta disconfortul termic, cand aerul devine irespirabil si orice activitate banala pare sa fie mai greu de intreprins. Iata cum poti sa te racoresti cel mai bine in zilele fierbinti de vara, in functie de zodia ta!


Berbec

Intrucat zodia ta este un semn de foc, caldura iti da un sentiment de confort, de parca ai fi "la tine acasa". Temperaturile trebuie sa creasca ingrijorator pentru a te deranja, iar cand o fac, cel mai bine este sa dai o fuga la bazinul de inot: acolo iti poti folosi constructiv energia nativa si te poti racori asa cum iti place - fiind in miscare.


Taur

Pentru Tauri, dragostea si confortul termic trec intotdeauna prin stomac. Asadar, cea mai buna metoda de racorire pentru acesti nativi pofticiosi este strategia culinara: savureaza o limonada rece, un pepene bine copt tinut cateva ore la frigider, salate revigorante sau cocktailuri cu aroma de castravete. Orice te hidrateaza din interior, te ajuta sa te simti revigorat pe canicula.


Gemeni

Nu prea dai atentie caniculei, chiar si cand transpiri abundent, pentru ca ai multe alte lucruri de facut, care iti solicita atentia si energia. Daca aerul din casa devine irespirabil, cheama cativa amici in parc, alaturi de care sa stai pe o banca umbrita de vorba, glumind si depanand amintiri.


Rac

Racii sufera crunt in zilele caniculare, astfel ca ei nu se pot racori decat prin masuri extreme: montarea unui aer conditionat acasa cu raza extinsa de actiune, retragerea undeva la munte, unde clima este mai racoroasa si incetarea oricarei activitati fizice, care sa sporeasca disconfortul. Dusurile dese pot fi, de asemenea, de ajutor.


Leu

Un Leu ajunge sa fie afectat mai greu de canicula, intrucat adora sa isi expuna trupul cat mai dezgolit, sub pretextul temperaturilor ridicate. Cand disconfortul ajunge sa depaseasca limita de suportabilitate, Leul ar face bine sa dea curs activitatii sale preferate: lenevitul. Agitatia corpului creste temperatura interna, iar Leul simte acest lucru si se comporta ca atare.


Fecioara

O Fecioara supraincalzita sufera teribil, deoarece nu mai poate sa isi indeplineasca sarcinile cu acelasi avant si sudoarea ii stirbeste din senzatia de prospetime de care are nevoie pentru a fi fericita. Prin urmare, cea mai buna modalitate de racorire este un dus racoros, lectura unei carti bune pe podea (la nivelul solului este o temperatura scazuta) si folosirea unui ventilator, care reimprospateaza aerul.


Balanta

Ca sa isi ia gandul de la temperaturile deloc confortabile de afara, Balanta trebuie sa isi ocupe timpul cu activitati care ii capteaza atentia intru totul: o vizita la teatru, participarea la un spectacol de opera, vizionarea unui film la cinema sau o sesiune de shopping in mall, unde exista pretiosul aer aclimatizat.


Scorpion

Scorpionii isi gasesc mereu linistea in singuratate, asadar se pot racori cel mai bine retragandu-se intr-un colt aerisit al casei, cu o carte buna sau un joc pe computer captivant. Daca nu isi misca trupul si discuta cu nimeni, acesti nativi reusesc sa isi regleze natural temperatura corpului, prin propriile mecanisme.


Sagetator

Canicula nu este pentru un Sagetator decat un alt motiv sa fuga cu prietenii la munte, la o cabana izolata, unde poate sa faca zilnic drumetii si sa bea multe beri racite direct in apele proaspetele ale raurilor montane. Escapadele in natura fac minuni pentru acesti nativi!


Capricorn

Capricornii nu suporta foarte bine caldura si nici nu isi gasesc alinare, decat in conditiile in care se bucura de confort deplin. Aerul conditionat acasa este obligatoriu, la fel si petrecerea timpului liber la terasele cu sistem de racorire sau sedintele spa intr-un cadru ambiential placut.


Varsator

Varsatorii nu dau mare importanta caniculei, mai ales ca sunt mai degraba iubitori de caldura, decat de frig. Cand ajung la capatul rabdarii, se pot racori perfect la strand sau la piscina ori intr-o padure de la marginea orasului, la un picnic cu prietenii.


Pesti

Apa este esentiala pentru nativi Pesti, atunci cand au nevoie sa se racoreasca. O fuga la mare, un mini-concediu la o statiune motana pitoreasca unde se poate face baie intr-un lac sau la o piscina exclusivista, cu un sistem integrat de racorire la standarde superioare!

Sursa foto: fastcoexist.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro