Astrologie

#despartire #zodii #horoscop dragoste # despartire zodii

Cum reactioneaza la despartire, in functie de zodie

O despartire scoate la iveala vulnerabilitatea fiecaruia, iar reactiile sunt dintre cele mai variate. Te-ai gandit vreodata ce ar face persoana iubita daca relatia voastra ar lua sfarsit? Zodia acesteia iti poate dezvalui mai multe despre acest moment tensionant.

 

Despartirea la Berbec

Berbecul nu va sta niciodata sa faca analiza pe text. despartirea survine, cel mai probabil, dupa ce el si-a gasit deja pe altcineva. In caz contrar, are numerosi prieteni cu care se poate distra prin cluburi, asa ca va da uitarii rapid tot ce a fost intre voi. Berbecii maturi, insa, pot fi afectati de o despartire insa isi revin destul de repede.
 

Despartirea la Taur

Taurul poate avea in tinerete numeroase relatii tumultuoase si aventuri. Peste acestea trece rapid, luand din fiecare ceea ce i s-a oferit mai bun si fara sa se uite inapoi. Taurul intelege foarte bine ca trebuie sa plece dimineata urmatoare, dupa o aventura de o noapte. Cand are insa o relatie stabila , ii este foarte greu sa renunte la acea persoana.
 

Despartirea la Gemeni

Gemenii sunt firi sociale, dar care activeaza de regula pe la suprafata lucrurilor. Nu obisnuiesc sa ia lucrurile foarte in serios, asa ca nu vor percepe profunzimea unei rupturi. Cel mai probabil se vor acomoda usor cu ideea si chiar ar putea sa se simta bine in curand, pentru ca sunt iubitori de libertate si adora schimbarea.
 

Despartirea la Rac

Cine intentioneaza sa se desparta de un Rac ar trebui sa pregateasca terenul. Cu exceptia unor aventuri de tinerete, Racii sunt persoane care se implica mult in relatie si au asteptari mari de la aceasta. O despartire ii marcheaza profund si sunt mari sanse sa se izoleze in casa.
 

Despartirea la Leu

Leul nu admite sa fie parasit, asa ca va face tot posibilul sa o lungeasca pana la momentul in care va putea sa puna el capat relatiei. Daca se desparte de cineva, Leul face acest lucru pentru ca este convins ca acea persoana nu mai merita sa faca parte din viata lui. Prin urmare, va arunca trecutul la gunoi si se va consola in bratele admiratorilor de care nu duce lipsa niciodata.
 

Despartirea la Fecioara

Fecioara trateaza despartirea ca pe un microb pe care a avut ghinionul sa-l ia si de care vrea sa scape intr-un mod discret si foarte civilizat. Nu face niciodata crize si trateaza totul la rece. Numai cand ramane singura in camera isi permite sa verse o lacrima, nestiuta de nimeni. Tacuta si discreta, Fecioara nu va povesti nimani de despartire.
 

Despartirea la Balanta

Balanta este in general profund atasata de partener, iar despartirea de persoana iubita o afecteaza mult. Ia greu decizia despartirii, dupa ce trece in balanta toate faptele si argumentele pro si contra. Nativa are nevoie de sprijinul prietenilor si familiei. Unele Balante fac excese de mancare, tutun sau alcool.
 

Despartirea la Scorpion

In cazul unei despartiri , Scorpionul tine sa fie el cel care pune capat relatiei. Nativul este o fire razvratita si razbunatoare, astfel incat nu este exclus ca despartirea sa aiba loc cu ceva dramatism, scene, rasturnari de situatii, socuri etc. Scorpion cu o relatie de lunga durata se acomodeaza greu cu noua realitate.
 

Despartirea la Sagetator

Sagetatorul este un optimist incurabil si, uneori poate fi foarte distantat de realitatea unei relatii. Atunci cand se ajunge la despartire, se poate ca el sa fie deja complet detasat de partenera de viata, astfel incat nu va fi foarte afectat. Sagetatorii care au insa relatii de lunga durata sunt mai seriosi.
 

Despartirea la Capricorn

Capricornul nu prea ia in consideratie posibilitatea unei despartiri pentru ca isi alege cu grija partenerul de viata. Daca totusi se ajunge aici, va suferi crunt si in tacere, acuzandu-se pe sine pentru esec. Chiar daca are sprijinul persoanelor dragi, numai in propria persoana va gasi taria de a-si oferi o noua sansa, pe viitor.
 

Despartirea la Varsator

Daca iubeste cu adevarat, Varsatorul este in stare de orice pentru a-si salva relatia. Uneori devine penibil, ceea ce grabeste sfarsitul. Excesele lui nu cunosc masura. Este profund afectat de pierderea persoanei iubite si are perioade de izolare din cauza depresiei. Va gasi, insa, intotdeauna puterea de a-si reveni.
 

Despartirea la Pesti

Pestii sunt profund atasati de partener, astfel incat despartirile ii marcheaza puternic. Se poate sa caute alinare in alcool sau alte substante nu tocmai ortodoxe si in excese de tot felul. Nativii au nevoie de sprijinul unei persoane echilibrate si intelegatoare.


Foto: memsaab.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro