Astrologie

#cursuri #astrologie #horoscop #zodii #predictii #stilul zodiei

Cum recunosti fiecare zodie in sala de cursuri

Unul dintre cele mai relevante medii in care nativii zodiacului isi arata personalitatea este sala de curs. Fie ca discutam de scoala, facultate, cursuri de formare profesionala sau de dezvoltare personala, zodiile se remarca perfect intr-un colectiv. Iata cum poti sa recunosti fiecare zodie intr-o sala de cursuri!


Berbec

Berbecii stiu sa se faca remarcati in sala de clasa, in principal prin spiritul lor competitiv si modul zgomotos de a-si impune punctul de vedere. Acesti nativi sunt primii care se cearta cu profesorii, care incearca sa dea nastere unei dezbateri aprinse intre colegi si care vor sa aiba intotdeauna dreptate, invocand argumente din cele mai inventive.


Taur

Taurii sunt cei care isi iau notite mereu cu diligenta si care se plang de faptul ca nu exista mai multa ordine si structura in cadrul cursurilor. Vor sa aiba toate informatiile prezentate cursiv, sa li se acorde maxima atentie atunci cand au o nelamurire si sa nu fie niciodata surprinsi cu garda jos. Ei sunt primii care se plang de faptul ca au primit la test un subiect despre care profesorul a promis ca nu intra in programa examinarilor.


Gemeni

Gemenii sunt acele persoane din salata de clasa care pun un milion de intrebari, insotite intotdeauna de o poveste personala care are legatura cu subiectul in cauza. Ei sunt mereu dornici sa sustina discursuri, sa raspunda profesorilor si sa ofere lamuriri celor care raman in urma.


Rac

Racii se asaza intotdeauna in bancile din mijlocul sau din spatele clasei, incercand sa scape de "radarul" profesorului, astfel incat sa fie abordati in mod direct cat mai rar. La suprafata, par calmi si stapani pe ei, insa intrinsec spera sa nu fie obligati sa vorbeasca in fata tuturor.


Leu

Leii sunt acei colegi carismatici, care speculeaza orice oportunitate pentru a spune o gluma inspirata si a detensiona atmosfera. Numiti deseori "clovnii" colectivului, Leii transforma orice prezentare plictisitoare intr-un adevarat spectacol, in fata caruia intreaga clasa izbucneste in ras si aplauze.


Fecioara

Fecioarele au cea mai ordonata masa din intreaga sala de curs. Caietele sunt asezate in ordinea folosirii lor, exista cel putin 3 pixuri de culori diferite pentru notite bine organizate si o rigla, pentru scheme impecabile. Tot acesti nativi isi vor lua notite concentrandu-se temeinic, vor cele lamuriri la fiecare pas si iti vor verifica telefonul inteligent, pentru a fi la curent cu notatile zilei din presa si social media.


Balanta

Nativii Balanta sunt cei care vor fi mult mai concentrati in a povesti colegilor despre viata lor personala, decat in a asculta cu atentie discursul profesorului. Tot ei sunt si cel mai des apostrofati pentru ca deranjeaza orele de curs si nu acorda suficienta atentie scopului pentru care se afla la cursuri.


Scorpion

Scorpionul va sta intotdeauna in bancile din spatele clasei, observand, ascultand si judecandu-i pe cei din jur. Nu vei auzi nicio soapta de la Scorpion pana cand numele lui nu va fi strigat, iar cand va hotari ca este momentul sa-si spuna punctul de vedere, o va face cat se poate de raspicat.


Sagetator

Indiferent de subiectul discutat, Sagetatorul va avea intotdeauna ceva in plus de adaugat. De altfel, nativii se considera deseori suficient de merituosi, incat sa fie mai indreptatiti in a ocupa locul la catedra. Vocea lor rasuna cel putin o data in timpul orelor de curs.


Capricorn

Capricornul va sta mereu in prima banca, dand din cap la fiecare fraza a profesorului, notand fiecare detaliu pe foaie si sorbind din priviri vorbele auzite. Acesti nativi stiu intotdeauna despre ce se discuta si sunt iritati de intreruperile colegilor, devenind inevitabil "preferatii profesorului".


Varsator

Varsatorii nu se pot abtine sa nu joace rolul "avocatului diavolului", cand profesorul sau colegii isi spun parerile in mod raspicat. Ei vor adresa intotdeauna intrebari incuietoare, vor atrage atentia catre celelalte laturi ale unei probleme si vor lansa noi perspective de analiza a unui subiect. Toate acestea de dragul inovatiei, al deschiderii orizonturilor si al contradictiei.


Pesti

Pestii vor fi acei colegi pusi pe sotii, care asculta selectiv discursul profesorului si creioneaza in minte opere de arta imaginate sau versuri de poezii, pornind de la informatiile cu care intra in contact. Sunt visatori, glumeti si prea putin dispusi sa isi ia notite kilometrice.

Sursa foto: collegeprepfaq.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului