Cum recunosti zodiile la un targ de obiecte handmade

Astrologie

#targ #astrologie #horoscop #zodii #predictii #comportament zodii #targ de obiecte handmade

Cum recunosti zodiile la un targ de obiecte handmade

Odata cu venirea primaverii, s-a produs o explozie de targuri si evenimente destinate promovarii si vanzarii obiectelor handmade. Si cum este foarte posibil sa ajungi si tu intr-un astfel de loc, ti-ar prinde bine sa stii cum poti repera nativii fiecarei zodii in functie de comportamentul lor in astfel de situatii.

Te-ai intrebat vreodata care semn zodiacal este cel mai critic cu produsele pe care le vede, care se indreapta mereu catre cea mai stralucitoare si opulenta taraba, care isi cumpara primul obiect pe care il vede, care studiaza minutios fiecare lucru in parte si pleaca acasa tot cu mana goala?

 

Daca vrei sa afli cum se poarta zodiile atunci cand se plimba printre obiecte decorative, accesorii si bijuterii trudite manual, iata cum ii poti recunoaste pe fiecare in parte, in functie de reactiile pe care le au atunci cand viziteaza un targ de obiecte handmade:

Berbec

Berbecul este acela care vrea neaparat sa nu rateze nimic, se uita pe la toate tarabele, uneori chiar incearca sa studieze cate un obiect anume, insa ochii ii fug in alta parte pana sa reuseasca sa decida asupra achizitionarii.

Taur

Taurul nu se va duce la o expozitie cu obiecte handmade decat daca stie ca are suficient timp la dispozitie sa analizeze fiecare obiect care ii place, sa admire frumusetea fiecarei lucraturi si sa simta textura tuturor obiectelor care ii plac.

Gemeni

Gemenii vor incerca sa colecteze cat mai multe informatii despre confectionarea obiectelor, sa afle istoria din spatele fiecaruia, sa-si impartaseasca propriile experiente si idei cu privire la acest subiect. Daca au timp sa se intereseze dinainte pe anumite subiecte, nu vor ezita sa-si etaleze cu mandrie cunostintele.

Rac

Racul nu merge la un astfel de targ decat daca are sau isi insuseste misiunea de a cumpara cuiva un cadou. Cu siguranta, va gasi cele mai deosebite obiecte si le va cumpara cu placere pentru cei dragi, pe care cauta mereu sa ii impresioneze si sa ii tina alaturi, sub orice pretext.

Leu

Leul va cauta cele mai extravagante si mai opulente creatii, si le va achizitiona si se va lauda cu ele, mandru de propriul bun gust si de abilitatile sale de a gasi cele mai inedite si originale obiecte. Prefera accesoriile pe care le poate purta la vedere.

Fecioara

Fecioara isi va face dinainte o lista a lucrurilor pe care i-ar placea sa le gaseasca, iar daca le gaseste si are mai multe optiuni, le va compara cu atentie si exigenta, pentru a fi sigura ca face cea mai buna alegere si ca nu va regreta nimic.

Balanta

Balanta nu se va duce la o expozitie cu obiecte handmade cu scopul de a cumpara ceva, ci pentru a vedea noutatile in domeniu si pentru a se minuna de tot ceea ce vede, lucru care nu poate decat sa ii flateze pe creatorii obiectelor puse in vanzare.

Scorpion

Scorpionii sunt niste obisnuiti ai acestor expozitii, stiu deja toti artistii care vor fi prezenti, si-au facut chiar si o ierarhie a acestora, in functie de preferinte, asa ca vor merge direct la tinta pentru a vedea ce este nou.

Sagetator

Sagetatorii vor cauta sa dea un sens filosofic tuturor lucrarilor de arta, chiar daca in spatele lor nu exista neaparat cate o poveste. Vor incerca chiar si sa discute cu cei care vand despre cat de rentabila este o afacere handmade si despre costurile totale si cele amortizate ale unei astfel de activitati.

Capricorn

Capricornii vor evita sa studieze operele artizanale si accesoriile si se vor indrepta direct catre acele tarabe care pun la dispozitie lucruri utile si practice, asa cum sunt prosoapele de bucatarie pictate manual, solnitele sculptate din lemn sau vasele din ceramica - toate astea vor arata grozav in bucataria lor.

Varsator

Varsatorii frecventeaza astfel de targuri si expozitii pentru ca ei cred cu tarie in puterea si valoarea fiecaruia de a se exprima prin arta. Sustin orice initiativa de acest gen si nu de putine ori scot multi bani din buzunar pentru a-si cumpara obiecte inedite.

Pesti

Pestii se vor simti si ei in largul lor la astfel de evenimente, dar doar pentru ca toata lumea care le frecventeaza pare sa fie bine dispusa si, implicit, o sursa buna de energie pozitiva. Daca le place un obiect, vor incerca sa negocieze pretul acestuia.

Sursa foto: fiandme.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare