Astrologie

#iarna #vacanta #astrologie #predictii #zodie #vacanta de iarna

Cum sa ai o vacanta de iarna cu adevarat reusita, in functie de zodia ta

Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi, ceea ce inseamna ca ai o noua sansa de a te aventura intr-o vacanta binemeritata. Dar stii cu adevarat cum sa te bucuri de zilele tale libere, astfel incat sa simti ca ai beneficiat de o pauza reusita? Zodia ta te ajuta sa gasesti caile perfecte de a te destinde in vacanta, in orice perioada a anului. Iata cum ai putea sa-ti petreci vacanta de iarna!


Berbec

Pleaca la drum in propria masina, sentimentul de a avea deplin control al deplasarii in vacanta iti da un impuls benefic. Alege destinatii in care poti sa iti testezi abilitatile native competitive, precum o vacanta la ski, undeva unde poti face alpinism etc. Ia-ti prietenii buni si invita-i la un "campionat" de patinaj in inima muntilor.


Taur

Fara doar si poate, iti place sa te simti rasfatat/a in vacanta, de aceea este bine sa alegi un hotel unde sa poti beneficia de sedinte spa, masaje de relaxare si tratamente de infrumusetare. Iti place sa te inconjoare frumusetea, confortul, muzica si arta - toate acestea iti ating adanc necesitatile de relaxare.


Gemeni

Vacantele cu adevarat reusite pentru tine implica vizitarea de locuri noi, unde sa poti cunoaste oameni interesanti, sa iti imbunatatesti cunostintele si sa schimbi decorul cat mai frecvent. Un sejur cu multe excursii in diverse obiective turistice te conecteaza de problemele cotidiene si iti ofera prilejul sa socializezi, o activitate la care tanjesti in fiecare zi.


Rac

O vacanta in familie, undeva la o pensiune primitoare si intima, ti-ar putea oferi cateva zile de destindere asa cum iti place. Alaturi de cei dragi, te poti bucura de natura, drumetii in aer liber, mancare delicioasa si multa liniste. Este important ca destinatia aleasa de tine sa fie intr-o regiune izolata, vizitata de cat mai putini turisti.


Leu

Ai nevoie sa fii tratat ca un adevarat rege/regina in vacanta, de aceea doar destinatiile de vacanta exclusiviste te-ar putea satisface cu adevarat. Programeaza-ti excursii in cele mai frumoase castele din Europa, te-ai putea simti ca acasa. De asemenea, participa la evenimente sociale, acolo unde numai "lumea buna" merge. Iti vei reincarca bateriile la maximum.


Fecioara

Chiar si in vacanta, tu ai nevoie sa iti tii cumva mintea ocupata. Asadar, ai grija ca activitatile pe care le programezi sa te stimuleze intelectual, dar intr-un mod placut. Poti merge undeva unde poti invata o indeletnicire, de pilda. Iti place muzica? Alege o astfel de tabara muzicala, unde vei cunoaste oameni cu aceleasi pasiuni.


Balanta

Ce poate fi mai frumos pentru spiritul tau sociabil si elitist, decat sa pleci intr-un oras mare in vacanta, care iti ofera o sumedenie de posibilitati de a lua masa la cele mai speciale restaurante, de a face cumparaturi din locuri exclusiviste sau de a "gusta" din cultura sofisticata a locului. Ai nevoie de cel putin un partener de drum si de o rezervare la un hotel conforabil, de la 4 stele in sus.


Scorpion

Vacanta perfecta pentru tine include izolarea, deci evadeaza intr-un loc ferit de populatie, dar romantic. Aici iti poti seduce partenerul cu room service, sampanie, bomboane de ciocolata si discutii intime la focul unui semineu. O escapada sexuala este tot ce ai nevoie pentru a reveni cu forte proaspete din vacanta.


Sagetator

Pentru tine, orice vacanta este o binecuvantare, cata vreme iti permite sa vezi cat mai multe locuri noi si sa fii activ/a. Drumetiile montane si sejururile la ski ti se potrivesc cel mai bine, intrucat iti place sa combini dinamismul cu peisajele paradisiace montane. O alta conditie esentiala pentru vacanta ta este sa ai alaturi un grup numeros de prieteni.


Capricorn

Obiectivele turistice istorice ti se potrivesc cel mai bine, insa pe timp de iarna, poti aprecia o evadare intr-un loc exclusivist, unde sa poti lua cina langa un semineu sculptat in marmura si sa asculti muzica clasica la lumina lumanarii. Este important sa ai alaturi oameni de calitate, cu care sa poti purta tipurile de discutii care iti suscita interesul.


Varsator

Orice vacanta iesita din comun ti se potriveste perfect, de aceea un sejur in care poti sa pescuiesti la copta ti-ar putea fi pe plac. Ia-ti si laptopul cu tine, pentru ca ai nevoie de stimulare intelectuala continua si nu iti place sa te rupi complet de realitate.


Pesti

Programeaza-ti vacanta undeva la munte, in locuri recunoscute pentru frumusetea lor salbatica. Propune-ti sa revii cu o colectie de fotografii unice, surprinse in zilele in care te-ai plimbat fara graba in sanul naturii.

Sursa foto: frogcitycheese.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top