Astrologie

#divort #astrologie #partener #horoscop #zodie #divort amiabil

Cum sa divortezi amiabil de partener, in functie de zodia lui

Despartirile nu sunt niciodata usoare, cu atat mai mult cu cat relatia aflata pe cale sa se incheie a fost oficializata in fata altarului si a ofiterului de stare civila. Chiar si asa, poti sa divortezi amiabil de partenerul tau, daca tii cont de asteptarile sale si de abordarile pe care le tolereaza cel mai bine. Vezi ce spune zodia lui despre separarile in termeni pozitivi!


Berbec

Un Berbec are nevoie sa se obisnuiasca inainte cu ideea divortului, pentru a nu te "investi" pe tine in statutul de calau oficial al sufletului sau. Perfect capabil sa intretina o amicitie cu fostii parteneri, Berbecii au nevoie neaparat de o separare treptata, prin care sa se obisnuiasca incet-incet cu statutul de amici.


Taur

Cu un nativ in Taur, poti lamuri lucrurile doar cu informatii factuale. Spune-i concret ca nu mai formati un parteneriat profitabil pentru amandoi, foarte sincer si direct. Ai sanse sa ramai in termeni buni cu un Taur, cata vreme pui cartile pe masa, esti foarte corect in ceea ce sustii si nu ii porti ranchiuna.


Gemeni

Lasa manipularea emotionala si manifestarile patetice deoparte, daca vrei sa divortezi in conditii decente de un nativ in Gemeni. Va accepta sa ramaneti prieteni, doar daca ii explici logic ce nu a functionat intre voi. In caz contrar, va intoarce relatia voastra pe toate partile si va gasi foarte multe lucruri pentru care sa te acuze pe nedrept.


Rac

Singura cale de a parasi in liniste un Rac este sa o faci lent si cu mare grija pentru sentimentele lui. Nu pleca brusc din universul sau, altfel va suferi crunt si va fi predispus gesturilor necugetate. Trateaza-l cat de amabil poti, suna-l si intreaba-l cum se simte, fara sa ii alimentezi sperantele de impacare.


Leu

Daca vrei sa mentii o relatie de prietenie cu un fost partener Leu, de care divortezi fara cale de intoarcere, este necesar sa continui sa ii nutresti orgoliul. Trateaza-l cu respect, evita sa il invinovatesti, lauda-i conduia buna din timpul relatiei voastre si arata-i ca il apreciezi in continuare, chiar daca drumurile voastre se despart.


Fecioara

Nativii in Fecioara sunt firi practice, care detesta sa isi arate latura sensibila si vulnerabila. Incearca sa mentii comunicarea dintre voi la un nivel diplomatic si evita cu orice pret sa jignesti gratuit sau sa despici firul in patru, cand deja nu mai este cazul. Arata-i ca esti persoana plina de tact pe care a admirat-o la inceput si ofera-i spatiul de care are nevoie. Vei ramane cu un prieten adevarat, pe viata.


Balanta

Intrucat nativii in Balanta au tendinta sa ia foarte in serios despartirile, un divort este deseori pentru ei un capat de tara. Mentine-ti coloana vertebrala dreapta si nu ceda in fata santajului emotional cu care este gata sa te "atace". Iesi din viata lui cu totul si lasa-i sa treaca peste furia de moment. Dupa ce va cugeta la rece cele intamplate, va fi gata sa ramaneti amici, daca vede bunavointa din partea ta.


Scorpion

Sunt destul de bune sanse sa ramai in termeni buni cu un Scopion dupa divort, cu exceptia cazurilor in care aveti inca afaceri impreuna sau exista un alt interes care il motiveaza sa te salute respectuos. Nu ii face rau, cedeaza mai mult decat pretinzi si cauta-l doar cand este absolut necesar. Mentine distanta impusa de el si da-i un exemplu bun: reprosurile nu intra in aceasta categorie.


Sagetator

Un divort nu este o tragedie pentru un Sagetator, pentru ca adanc in inima lui, tanjeste indelung dupa libertate. Este foarte important nu il invinuiesti pentru relatia esuata. Daca iti pastrezi comportamentul cald si prietenos, va fi gata sa iti lase 80% din bunuri si sa iti daruiasca ganduri pozitive.


Capricorn

Capricornii privesc divortul ca pe o afacere esuata, asa ca incearca sa nu ii dai senzatia ca esti o investitie proasta de-a lui. Spune-i ca il admiri si il respecti in continuare, ca relatia voastra ti-a priit si ca oricand are la tine un sprijin neconditionat.


Varsator

Ai sanse maxime sa ramai in termeni buni cu un Varsator dupa un divort, dar doar daca iti iei inima in dinti si participi la discutii infinite despre indoielile si intrebarile fostului tau partener, privind acele aspecte care nu au functionat intre voi. Un duel al mintilor este remediul perfect pentru acesti nativi, in astfel de momente delicate.


Pesti

Pestii seamana cu Racii in pragul divortului: vor in continuare atentie si suport emotional, chiar daca impacarea iese din discutie. Contacteaza-l periodic si menajeaza-i sentimentele, daca vrei o separare in termeni pozitivi!

Sursa foto: telegraph.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro