Astrologie

#astrologie #conflict #horoscop #predictii #conflict zodii

Cum sa te comporti cu fiecare zodie in timpul unui conflict

Fara doar si poate, fiecare om face fata unui conflict in mod diferit. In timp ce unele persoanele au nevoie de timp si spatiu pentru a-si intelege emotiile, altele trebuie sa isi elibereze imediat frustrarile, fara menajamente. Iata cum sa te comporti cu fiecare zodie in timpul unui conflict, in functie de nevoile sale particulare.

Berbec

Berbecul are nevoie de multa libertate pentru a-si exprima sentimentele intense, fie ca acest lucru presupune sa strige, sa planga sau sa gesticuleze violent. Odata ce s-au eliberat de tensiune, acesti nativi vor fi mult mai dispusi sa discute rational si sa faca o serie de compromisuri pentru rezolvarea problemei.

Taur

Cand se lovesc de un conflict, Taurii au nevoie de putin timp sa se retraga si sa proceseze informatiile si sentimentele implicate. Permite acestor nativi sa se adune si sa reflecteze in siguratate asupra problemei. In caz contrar, te vei lovi de cuvinte grele, gesturi extreme si reprosuri necugetate.

Gemeni

Gemenii au nevoie de comunicare si atat. Trebuie sa aiba ocazia sa verbalizeze fiecare emotie resimtita si fiecare unghi al problemei. Au nevoie sa simta ca sunt pe deplin intelesi si ca discutia conflictuala este disecata la nivel intelectual. Nu inchide canalele comunicarii cu Gemenii, mai degraba invita-i la o dezbatere cat mai curand posibil.

Rac

In timpul unui conflict, Racii au nevoie sa se simta in siguranta si validati din punct de vedere emotional. Este foarte important sa le dai se inteles ca le vezi punctul de vedere si ca nu ii judeci pentru ceea ce cred. Conflictul cu un Rac trebuie sa fie abordat intotdeauna dintr-un unghi emotional si nu unul rational.

Leu

In mijlocul unei situatii conflictuale, Leul va tanji intotdeauna dupa atentie. Acesti nativi vor pretinde ca sentimentele lor sa fie intelese si validate pe deplin, chiar daca nu au intotdeauna dreptate. Daca orgoliul Leilor nu este lezat in niciun fel, acestia vor ceda in cele din urma si vor trece peste orice problema.

Fecioara

Fecioarele au o singura mare nevoie in timpul unui conflict: trebuie sa fie lasate sa analizeze absolut toate aspectele implicate, de la cele logice pana la cele emotionale, in cel mai mic detaliu. Odata ce acesti nativi clarifica situatia, vor veni cu solutii practice, avantajoase de ambele parti.

Balanta

Daca exista un lucru pe care Balantele sa il tolereze foarte greu, acesta este un conflict. Nativii acestei zodii vor evita situatiile conflictuale cu orice pret, iar daca aceasta strategie esueaza, vor face fata problemei in mod detasat, intr-o nota cat mai calma. Raspunde-i cu aceeasi moneda, daca nu vrei ca lucrurile sa degenereze.

Scorpion

Ceea ce un Scorpion asteapta de la un conflict este, paradoxal, apropiere si intimitate. Au nevoie sa se simta suficient de confortabil pentru a vorbi deschis despre gandurile si sentimentele lor, asteptand de la altii sa priveasca lucrurile in aceeasi maniera. Tot Scopionii vor sapa adanc problema ivita, pana cand se ajunge la o rezolvare.

Sagetator

Este foarte important pentru Sagetatori sa li se acorde libertatea de a fi sinceri in privinta sentimentelor si parerilor lor. Mai mult decat atat, vor pretinde ca ideile lor sa fie respectate (niciodata combatute!) si ca disensiunile sa fie puse rapid deoparte.

Capricorn

Capricornii au nevoie sa detina controlul intr-o situatie conflictuala. Acesti nativi se asteapta ca problema sa fie infruntata intr-o maniera care sa le induca o stare de stabilitate si predictibilitate. Acest lucru poate sa insemne formularea unui plan clar prin care conflictul este dezbatut, ca timp, loc si strategie.

Varsator

Varsatorii au o maniera rapida, corecta si civilizata de a infrunta si solutiona un conflict. Pur si simplu se asteapta ca problema sa fie gestionata rational, logic si printr-o concentrare exclusiva asupra viitorului, niciodata asupra trecutului. Incearca sa tii pasul, daca vrei sa scapi rapid de conflictele cu acesti nativi.

Pesti

Cand se iveste un conflict, Pestii au nevoie de spatiu pentru a-si intelege cu adevarat gandurile complexe si emotiile intense pe care le experimenteaza. Nu suporta sa fie grabiti in a tine piept problemei. Este important sa ai rabdare si dorinta de a incuraja acesti nativi in a se deschide si a marturisi lucrurile pe care le tin in interiorul lor.

Sursa foto: psychologies.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului