Astrologie

#tinuta revelion #zodie

Cum sa te imbraci de Revelion in functie de zodie

 

In noaptea de Anul Nou trebui trebuie sa porti o tinuta eleganta si rafinata. Atunci cand o alegi ar fi bine sa tii cont si de zodia in care te-ai nascut.

Iata ce spun astrele despre combinatia vestimentara pe care trebuie sa o abordezi de Revelion.

BERBEC

Nativilor zodiei Berbec le place sa atraga atentia, de aceea pot alege tinute in culori luminoase. Cea mai potrivita culoare este turcoazul, care poate fi prezent pe orice tip de haine: rochii de seara scurte si lungi, pantaloni, fuste si bijuterii.

TAUR

Pentru Taur sunt recomandate tinutele in culori bogate, mai ales albastru si verde, dar nu prea neobisnuite. Culoarea albastru simbolizeaza apa si poate fi prezenta pe fuste, esarfe si saluri. Accesoriile cu pietre verde-albastru nu trebuie sa lipseasca unei femei din zodia Taurului pentru ca aceasta sa straluceasca in noaptea dintre ani.

GEMENI

Gemenii trebuie sa opteze pentru tinute glamour, unde sa isi puna imaginatia la incercare: o rochie stralucitoare cu o trena lunga si accesorii albastre sau in tonuri de verde alcatuiesc o tinuta ideala pentru Revelion. De asemenea mai poti alege o rochie neagra, frumos accesorizata. Pantofii ar trebuie sa arate spectaculos. Nu este recomandat sa porti pantaloni in aceasta noapte speciala.

RAC

In noaptea de Revelion, Racii trebuie sa dea dovada de mult rafinament, de aceea trebuie sa aleaga o tinuta eleganta, chiar extravaganta. Pot purta rochii cu sclipici sau tesaturi aerisite. O rochie argintie, completata de bratari fine de argint si lanturi, va arata perfect. Pantofii si accesoriile pot fi luminoase. Poti alege chiar modele decorate cu pietre.

LEU

Leilor li se permit sa aleaga dintr-o varietate de stiluri, insa astrologii le recomanda sa mizeze pe rosu. Exista mai multe nuante de rosu: rosu-brun, teracota, violet. De aceea, Leii trebuie sa poarte o tinuta moderna la care sa adauge margele si bratari elegante.

FECIOARA

Este cunoscut faptul ca Fecioarele prefera tinutele clasice, dar de Anul Nou acestea sunt incurajate sa poarte ceva extraordinar: o rochie eleganta intr-o culoare intensa, accesorii luminoase si proeminente. Pe de alta parte, Fecioara poate purta o rochie neagra, la care sa adauge cateva accesorii mari, desigur este important sa nu se exagereze.

BALANTA

Balantelor le place sa surprinda si chiar sa faca unele schimbari in aspectul lor, insa de Revelion este recomandat sa poarte o rochie din satin sau matase, de orice culoare din gama albastru-verde. Este recomandata si o rochie in nuante de alb – fildes, care poate fi combinata cu nuante de albastru – turcoaz, acvamarin si altele. La capitolul bijuterii cele mai potrivite sunt cele cu perle.

SCORPION

Nativii acestei zodii au posibilitatea sa aleaga ceea ce vor, orice model si orice culoare. Cu toate acestea, astrologii recomanda rochiile fara spate, din matase, bijuterii masive, esarfe transparente si accesorii cu pene luminoase. Dar exista si alte opinii: ca o alternativa, puoti alege o rochie albastra cu decoratiuni cu flori.

SAGETATOR

Acestora le sunt recomandate sa poarte toate nuantele de albastru sau pastelate, hainele ar trebui sa fie luminoase, dar elegante. Poti purta rochii cu volane, taiate neobisnuit. Atentie la accesorii! Ele nu ar trebui sa incarce tinuta si nu trebuie sa fie prea luminoase si stralucitoare.

CAPRICORN

Capricornii trebuie sa caute un compromis intre rigoare si stralucire, seriozitate si neobisnuit. O alegere potrivita ar fi o rochie mai provocatoare, cu un decolteu adanc. Accesoriile ar trebui sa fie elegante si discrete, in acelasi timp. Este de dorit sa porti pantofi clasici cu toc inalt, iar in ceea ce priveste coafura, alege un stil neobisnuit si spectaculos.

VARSATOR

Acesti nativi trebuie sa poarte tinute bogat decorate si complicate, de preferabil in culori deschise. Sunt recomandate bijuteriile, volanele si dantela. Si bijuteriile din lemn, lucrate manual reprezinta o alegere buna.

PESTI

Pestii pot alege albastru, dar este potrivit si verdele. Accesoriile nu trebuie sa fie prea luminoase si pline de culoare, iar rochie cu cat mai simpla, cu atat mai bine. Poti alege orice stil si lungime. Coafura poate fi una neobisnuita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului