Astrologie

#horoscop #karma #astrolog #relatie

Cum sa-ti reglezi karma printr-o relatie de prietenie

Delia, 14.12.1980, Oradea, ora 19.00. In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Descendentul in Berbec indica o casnicie instabila, cu multe iesiri temperamentale, iar partenerul tau este o persoana puternica, plina de initiativa si energie, cineva cu o pozitie de conducere in sfera profesionala. Atragi langa tine genul de barbat care nu se sperie de obstacolele vietii, care sa lupte in locul tau uneori, desi nu te lasi dominata de el. Conflictul ar putea descrie uneori atmosfera de cuplu, casnicia ta fiind tensionata din cauza dorintei de afirmare a ta sau a sotului. De obicei cu acest descendent casatoria se face la o varsta foarte tanara si in pripa. Venus conjuncta cu Neptun atrage atentia asupra riscului de a gresi in evaluarea celor la care tii. Este necesar sa-ti cunosti foarte bine partenerul si sa nu te lasi indusa in eroare de aparente. Iunona in Sagetator, casa 3, poate sa semnifice doua casnicii legale pe care le vei avea. Marte, stapanul descendentului, fiind retrograd, sugereaza ca ai o karma sentimentala prin aceea ca intalnesti in special parteneri cu care ai relationat si in alte vieti , si ca legaturile tale cele mai importante iti afecteaza in ambele sensuri viata profesionala.
 

Andrushka, 11.10.1967, ora 23:20, Bucuresti. Ce datorii karmice am din alte vieti?

Astrolog Amphora: Andrushka, il ai pe Saturn retrograd in Berbec, casa carierei. Acesta sugereaza vieti in care nu ti-ai manifestat corect vointa si ai acceptat compromisuri impotriva firii tale. Nu aveai curaj sa-ti spui deschis ideile si sa le pui in practica. Aveai un temperament vulcanic, pe care il revarsai asupra celor din jur fara nici un discernamant . Daca vei pastra acest tip de comportament si in prezent, vei avea o viata cu greutati, in special in domeniul profesional. Experienta din viata prezenta implica ridicare sociala dar pastrarea unui inalt nivel de moralitate si de conduita, fara incercari de a fi ajutata de protectori sau prin favoruri reciproce. In masura in care lectia de viata este bine insusita, cariera ta va fi infloritoare, iar in masura in care cedezi prea mult tentatiei de a pastra o pozitie cu orice pret, ai putea experimenta caderi din functie. Cum si Lilith si sensul vietii se afla in aceasta casa este clar ca din punct de vedere karmic ai de trecut prin una-doua lectii majore de viata privind cariera, sau chiar relatia cu unul dintre parinti, de regula tatal, semnificat de Saturn si de casa 10. Echilibrul dintre cariera si familie este unul fragil, va trebui mereu sa alegi intre una si cealalta, sau intre a-ti ajuta familia de origine si a-ti vedea de casnicie. Este posibil ca parintii sa-ti fi influentat viata sentimentala chiar prin a te impiedica sa te casatoresti, ca parte din aceasta karma.
 

denisxenia 25.02.1968. ora 20:00, loc .Suceava. Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Jupiter retrograd simbolizeaza o karma legata de un ideal, adesea religios, pe care nu l-ai putut exprima pe deplin in vietile anterioare. Evolutia spirituala, calatoriile sunt domenii foarte importante ale existentei actuale. In viata actuala vei intalni vechile cunostinte din vietile anterioare, vei calatori prin locurile  colindate candva, pentru ca – retraind momente din vietile precedente – trebuie sa constientizezi unde ai gresit. Resimti un puternic simt de moralitate si adevar, cautand sa ai o viata corecta, fara repros, castigand respectul celorlalti. Plasat in Fecioara el indica o karma legata de o profesie medicala din alte vieti in care dincolo de binele facut celor din jur au fost si greseli majore din neglijenta sau imprudenta. In prezent nu este exclus un interes deosebit pentru diferite forme de terapie, in special naturiste. Reglarea acestei karme mai este posibila si prin relatiile de amicitie, in care vei fi uneori tradata din partea cui nu te astepti si vei avea parte de cateva pierderi de bani datorita unor persoane de incredere care nu-ti mai pot rambursa imprumutul dat.



Foto: www.vagabondish.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului