Astrologie

#astrologie #horoscop #zodii #predictii #plaja #comportament zodii #zodii la plaja

Cum se comporta zodiile cand merg la plaja

Vara ne aduce in dar zile libere de relaxare, pe care multi dintre noi aleg sa si le petreaca la plaja. Un mod interesant de a-ti consuma concediul pe plaja este sa incerci sa ghicesti din ce zodie fac parte persoanele din jurul tau, in functie de comportamentul lor pe nisipul fierbinte sau in apele marii.


Berbec

Berbecul este cea mai activa persoana de pe plaja. Daca nu se intrece in maiestrie la un meci de volei pe plaja, sigur pune la cale o competitie de ridicat castele de nisip cat mai inalte. Il mai poti vedea alergand pe malul marii, incercand sa intreaca toti inotatorii sau certandu-se cu "vecinul" de cearsaf, pentru un nor de nisip ajuns pe taramul sau.


Taur

Taurul la plaja isi aplica tacticos lotiunea solara pe fiecare particica a corpului, intrebandu-se ce gustari si bauturi fine poate sa comande la sezlongul sau. In rest, acest nativ se va bucura in tihna de mirosurile fascinante la nisipului si apei, sorbind cu pofta din cel mai scump cocktail al meniului.


Gemeni

Gemenii se plictisesc stand pur si simplu la soare, iar inotatul fara companie ii lasa la fel de nesatisfacuti. Iata de ce vei observa acesti nativi mobilizand grupuri mari de oameni in a juca volei, fotbal, table, carti sau Monopoly, razand zgomotos si facandu-si noi prieteni. Tot Gemenii vor avea si un casetofon, care sa le emita muzica fara de care nu se pot distra pe cinste.


Rac

La fel ca si crustaceea care il reprezinta in mod simbolic, Racul va intra si va iesi din apa in mod repetat, alternand momentele in care isi bronzeaza pielea indelung la soare, cu cele in care se racoreste in valurile inspumate. Tot Racii pot citi reviste glossy sau romane siropoase, suspinand sub razele soarelui si visand la o iubire ca in filme.


Leu

Nu este deloc greu sa depistezi un Leu pe plaja. El este posesorul unui costum de baie vizibil foarte scump, cu firma la vedere si aplicatii stralucitoare. Cu siguranta sta in picioare, in fata patului cu baldachin, incordandu-si musculatura si ascunzandu-si privirea in fata unor ochelari de soare XXL. Leul este cel care atrage cea mai multa atentie pe plaja.


Fecioara

Cel mai ordonat cearsaf este cel al Fecioarei. Poti observa cum si-a asezat prosoapele pe culori, hainele separat pentru a nu se uda, punga pentru resturi la picioare si accesoriile de plaja in coltul opus. Apoi, Fecioara se va gandi si razgandi cu privire la intratul in apa, preocupandu-se de cum se va putea curata eficient dupa ce face baie.


Balanta

Balanta a venit cu siguranta la plaja cu gandul sa faca surfing sau scufundari, insa a constatat ca apa este prea rece, deci mai bine se plimba pe mal. Se razgandeste rapid, cand observa ca nisipul este prea fierbinte pentru promenade si decide sa inchirieze un sezlong. Niciunul nu i se pare suficient de curat, asa ca renunta la idee si pleaca la bar, sa bea ceva. Pana la urma, ramane la umbra si contempleaza peisajul, pentru ca i se pare mai confortabil.


Scorpion

Scorpionul are doua scopuri principale atunci cand ajunge pe plaja: sa seduca si sa se distreze. Probabil ca isi unge tot trupul cu ulei, sa para mai atragator, apoi intra in vorba cu persoanele de sex opus si le invita la o partida de inot. Pana la urma, are toate sansele sa isi seduca victimele si sa le invite in camera de hotel.


Sagetator

Initial, Sagetatorul imbratiseaza conventionalul si se asaza la soare, pentru un bronz perfect. Pana la urma, se plictiseste repede si fie initiaza un joc pe plaja, fie merge la cumparaturi de suveniruri sau incearca sa invete artele surfingului.


Capricorn

Bine camuflat sub o umbrela si citind o revista pe sezlong, Capricornul priveste critic in jur, cu consternare, vazand cat de necivilizati pot fi unii oameni. Nu vrea sa intre in apa, pentru ca isi strica forma podoabei capilare, insa nu refuza o conversatie de complezenta, cu un interlocutor suficient de interesant.


Varsator

Varsatorii apreciaza distractiile oferite de plaja, explorand cu nesat miracolul naturii si incercand sa intre in discutie cu cei mai "ciudati" oameni din jur. Vei observa acesti nativi adunand scoici in forme iesite din comun, analizand cu atentie meduzele ajunse la mal si criticand autoritatile locale, pentru ca nu au curatat corespunzator plajele.


Pesti

Pestii nu sunt mari fani ai bronzatului, preferand sa stea ore in sir in apa, inotand, relaxandu-se pe o saltea gonflabila sau vaslind de zor in larg, pentru a admira peisajul. Pestii adora sa faca si scufundari, de aceea prefera plajele unde pot admira si flora sau fauna oceanului.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului