Astrologie

#relatie #compatibilitate #astrolog #astredamus #dragoste

Cum va evolua relatia noastra?

Ice Girl, sex feminin, 13.07.1991 ora 23:55, Hunedoara, barbat, 4.05.1991, ora 1:00-1:30 dimineata, Vaslui: Suntem compatibili ?

Astrolog Astredamus:
Esti convinsa ca fiecare om are locul sau in lume. Datorita sau poate contrar acestui fapt ai impresia ca toti (majoritatea covarsitoare) sunt incapatanati. Cu el, ai multe lucruri frumoase in comun (mai ales ca vezi si oportunitati materiale). In schimb nu esti convinsa ca ar fi omul cautat pentru a intemeia cu el o familie.

Cel mai important lucru pentru tine este acela de a nu cauta la altii siguranta, fie ea emotionala, fie materiala. Cauta independenta. Este imperios necesar pentru tine sa accepti "riscul" de a detine controlul propriului destin. Nu te teme de esec. Cauta o pozitie sociala sau cariera in care sa fii un exemplu personal pentru cei din jurul tau. Altfel, indiferent de compatibilitatea cu unul sau altul, nu te vei simti implinita.

mec88, sex feminin, 16.02.1988, ora nu o stiu exact... intre 11 si 12 ziua, el, 26.07.1985: Daca o sa raman cu persoana cu care sunt, cum o sa evolueze relatia?

Astrolog Astredamus:
Nu esti idealul acestui partener sentimental. El mai are pe cineva. Cat timp va fi cu tine, mereu va mai avea pe cineva. Nestiind ora lui de nastere, nu pot sa spun despre el ca este o caracteristica generala a lui. De altfel a venit in viata ta intr-un mod neasteptat si la fel va pleca.

Alaturi de el ai multe avantaje, dar mai degraba sunt legate de bani, castiguri si munca. In rest, in pofida faptului ca lui ii place de tine sub aspect fizic , nu esti cea pe care el o cauta. Cel pe care il cauti va veni doar dupa ce vei avea o relatie, fie oficiala, fie de lunga durata cu cineva care iti va crea multe neplaceri pe plan sentimental. Ulterior vei cunoaste si idealul tau in casnicie. Nu alege ca partener pe cineva care are avantaje din partea ta, de pe urma casatoriei. Cauta ca el sa dea dovada unei prietenii neconditionate.

Luserina, 30.09.1974 in localitatea Tg-Jiu, judetul Gorj , ora 9,20, partener, 18.05.1970 in Dobrosloveni, judetul Olt, ora 22,30. Orele nu stiu daca sunt exacte, dar sunt foarte aproape: As dori sa stiu daca va fi el sotul meu.

Astrolog Astredamus:
Pretentia si precautia Dvs in domeniul relatiilor sentimentale va distruge iubirea. Chiar daca manifestati initial devotament, utilitate si "compasiune", ulterior ajungeti sa analizati atat de riguroas iubirea lui incat distrugeti relatia.

Persoana in cauza va amageste. Sta alaturi de Dvs pentru avantaje care pot fi ori de natura materiala, ori sexuala. Despartirea de el este garantata. Cadourile sau alte atentii pe care el vi le ofera nu sunt altceva decat deturnarea atentiei Dvs de la realitate.

Ceea ce v-am spus in primele 2 propozitii despre dvs, cumulat cu experienta pe care o veti trai alaturi de aceasta persoana, va va face sa va intariti convingerea ca aveti dreptate in analizele pe care le efectuati, vizavi de dragostea partenerului. Atentie mare, sa nu cadeti in capcana si astfel sa treceti pe langa o mare oportunitate. Visele Dvs se vor implini departe de locul natal, dar trebuie sa fiti precauta, deoarece puteti cadea prada iluziei. Dificile pozitii astrale aveti, dar aveti sansa de a reusi.




 

 

 

Sursa foto : babyboomercaretaker.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului