Astrologie

#zodiile la batranete #batranete #predictii #zodii #horoscop #astrologie

Cum vei fi la batranete, in functie de fiecare zodie!

Te-ai gandit vreodata cum vei arata sau unde vei fi la batranete? Noi iti dezvaluim in randurile de mai jos, in functie de fiecare zodie in parte, in ce fel vor trece anii peste tine!

Berbec

Atat timp cat vei duce o viata echilibrata din toate punctele de vedere, cu siguranta vei imbatrani frumos. Sanatatea te ajuta si acum iar conservata de-a lungul timpului, iti va aduce un mare plus anilor de pensie! Te vei bucura din plin de nepoti si chiar de stranepoti, de viata in sine, indiferent de varsta!

Taur

Este posibil ca tie sa-ti placa putin cam mult distractia si excesele. Esti o persoana un pic haotica, iar stresul, problemele si oboseala nu te vor ajuta deloc pe termen lung. La batranete s-ar putea sa resimti mai greu procesul de imbatranire, decat alte persoane din jurul tau. insa nu este tarziu sa-ti schimbi modul de viata, pentru a-ti asigura o batranete usoara!

Gemeni

Tu deja te-ai gandit la anii de pensie si stii exact unde si cum ai vrea sa ajungi. Vei fi carunt dar vei arata aproape la fel de bine ca si acum. Ai obiceiuri alimentare destul de sanatoase, lucru ce te va ajuta enorm de-a lungul anilor. Mereu vei fi inconjurat de familie, fapt care iti va da constant o stare de energie. Poate chiar vei calatori mai mult decat reusesti sa o faci acum!

Citeste mai mult pe horoscop YVE.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare