Astrologie

#astrolog #karma #viata anterioara #relatie #iubire

Datorii karmice din trecut

Mimoza , 06 septembrie 1959, 06.45, Pascani, jud.Iasi: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Mimoza, ai descendentul in Pesti si pe Venus retrograda, in conjunctie cu Pluto. Aceasta inseamna ca esti predispusa catre doua casnicii. Exista insa in subconstientul tau si o teama de casatorie, ceea ce te face sa te acomodezi mai greu intr-o relatie, sa fii mai retrasa, ori sa nu arati decat pe jumatate adevaratul tau chip. Uneori acest descendent poate da celibat. Venus indica o mare putere de afectiune si de iertare, dar si probleme in a arata si a primi iubirea.

Pluto aflat in imediata ei vecinatate, te orienteaza catre relatii pasionale, foarte profunde, karmice si nu neaparat in sens pozitiv, dar si catre posibila vaduvie. Uneori relatiile tale se pot termina brusc, fara explicatii, in mod dramatic. Cum si Soarele se afla tot in casa karmica 12, rezulta ca ai parte de parteneri intalniti in alte vieti, care ti-au fost dusmani sau care au avut acelasi drum spiritual cu al tau. O relatie karmica speciala a fost sau este cu un barbat de la distanta ori intalnit in perioada liceului sau studiilor superioare.

 

anette, 23 iulie 1989, ora 11: As vrea sa aflu in ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata.

Astrolog Amphora: Anette, pacat ca mi-ai dat ora nasterii dar nu si localitatea. Este obligatoriu nevoie de latitudinea si longitiudinea locului nasterii pentru stabilirea caselor cerului, adica a domeniilor de viata: familie, bani, copii, casatorie, etc. Presupunand ca esti din Bucuresti, rezulta ca ai descendentul in Pesti si Luna in casa casatoriei , ceea ce predispune la instabilitate in relatiile sentimentale si casnicie. Aceste lucru se manifesta fie prin relatii temporare si/sau posibil divort, fie prin schimbari frecvente de domiciliu, serviciu, etc din partea ta sau a sotului.

Cum in casa familiei ai 3 planete grele si toate retrograde, Saturn, Uranus, Neptun, rezulta ca exista o karma accentuata in aceasta viata fata de parinti dar si fata de sot si copiii tai. Casa parinteasca si locul natal s-ar putea sa nu-ti fie benefic in viata, sa ai parte de adversitati atat din partea parintilor cat si a comunitatii natale in general. Adica sa nu ai noroc la mai nimic in locul tau de bastina. Recomndarea in acest caz este aceea de a te stabili in alt oras sau poate chiar in alta tara. Venus conjuncta cu nodul lunar sud al sensului vietii spune de asemenea ca vii cu un bagaj karmic important pe linie afectiva si iti vei reintalni mai ales prieteni si protectori din alte vieti.

emy0390210, 04 aprilie 1980, ora 3 - 4 a.m, Galati : Ce am facut in alte vieti si am de platit acum?

Astrolog Amphora: Emy, ai o tema natala complexa si interesanta. Din cele zece planete principale, sase sunt retrograde, ceea ce inseamna, cel putin teoretic, ca ai de parcurs cateva lectii karmice de viata privind sotul, casnicia, banii si spiritualitatea. Mai bine zis trebuie sa gasesti echilibrul dintre ele si cariera, asadar, mai toate domeniile importante de viata cuprind in ele si lectii karmice.

Marte si Jupiter retrograde in casa casatoriei spun ca ai fost o persoana foarte voluntara si ti-ai impus nepermis de mult vointa asupra celor dragi. Nu stiai cand sa fii toleranta si cand nu, iar daca ai avut functii de decizie, te-ai purtat despotic cu cei care iti erau subordonati sau colaboratori.

Acum cei pe care i-ai oprimat in trecut ii reintalnesti ca parteneri sentimentali sau ca persoane fata de care relationezi implicandu-te afectiv si vei fi nevoita sa-i ajuti cu un minimum de mijloace. Saturn retrograd povesteste despre vieti in care ai beneficiat de averi importante si le-ai risipit pe nimicuri. Astazi ar fi bine sa nu te pierzi in detalii, sa folosesti corect banii, mai ales aceia obtinuti usor. Sa fii mai receptiva la capacitatile intuitive si de previziune pe care le ai, pentru ca ele te ajuta sa mergi pe drumul drept.

 



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Top