Astrologie

#karma #astrolog #relatie

Datorii karmice fata de partenerul de viata

Amaliaarom: Eu(f) sunt varsator,in 28 ianuarie 1987, ora 2:30 noaptea, iar el(m) este sagetator,in 20 decembrie 1978. As dori sa stiu ce datorii karmice exista intre mine si iubitul meu?

Astrolog Amphora: Amalia, relatia cu acest barbat este continuarea unei iubiri dintr-o alta viata. El iti este dator tie iubire si sustinere, prietenie, iar tu ii esti datoare noroc, bani, protectie si ajutor in a obtine o pozitie sociala mai inalta. Cum aspecte karmice reciproce se gasesc intre planete care semnifica timpuri indepartate, tind sa cred ca o mare parte din karma pe care o aveti de consumat amandoi vine din vieti foarte vechi si amintirea lor genereaza in prezent doar niste automatisme ca si structuri si situatii asupra carora controlul nu este decat o iluzie. De fapt nu aveti nici tu, nici el, control asupra unor situatii dintre voi doi, ele sunt generate karmic, la nivel inconstient . Pe tema compusa Soarele alaturi de Mercur sugereaza vieti de genul parinte-copil sau profesor-elev, dar si povesti de iubire deosebite, originale, poate ciudate pentru cei din jur. In masura in care Uranus este activ implicat in legatura ta (Soarele prietenului tau vine exact peste Uranus natal din tema ta) durabilitatea relatiei poate avea de suferit, amenintand cu o ruptura rapida, izbucnita din senin.

Myka1378 (f): 13.02.1978 la ora 07.30, Bucuresti. In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Myka ai descendentul in Leu, adica te potrivesti cu un sot generos, orientat catre o pozitie sociala din care sa aiba parte de recunoastere publica si onoruri, un sot cu trasaturi de Leu, dar care poate fi relativ egoist intr-o relatie. Cum Marte, semnificator general al tipului de partener de care te simti atrasa, este retrograd, inseamna ca relatiile tale afective sunt de obicei karmice, intalnesti iubiti din alte vieti sau suflete care in trecut s-au incarnat alaturi de tine ca rude foarte apropiate, chiar parinti sau copii. De aceea este foarte probabil sa ai parte de relatii cu barbati atasati de familie, de mama, traditionalisti in sensul ca vor o femeie supusa langa ei, dar exista si riscul de a intalni parteneri cu viciul bauturii. Cum Saturn retrograd se afla pe descendent, adica pe linia care marcheaza casa casatoriei , chiar casnicia ta e o relatie karmica, sotul poate avea o diferenta mare de varsta fata de tine si poate fi aparent mai rece sentimental. Cum tu ai un marcaj afectiv de Varsator, adica esti detasata si ai nevoie de mai multa libertate in relatii, tipul de sot descris de tema ta natala este foarte potrivit pentru felul tau de a fi.

Sam (f): 06.06.1982, la ora 00:30, Calarasi. As vrea sa stiu daca am avut o relatie karmica cu un barbat nascut in Bucuresti la data de 29.12.1984?

Astrolog Amphora: Da, Sam, a fost o relatie karmica, avand multa atractie fizica, stimulandu-va reciproc, fiind chiar un fel de concurenta intre voi pentru suprematia in cuplu, dar o relatie marcata de instabilitate, atat Gemenii cat si Sagetatorul fiind semne care implica dorinta de schimbare si de experimentare in domeniul sentimental-erotic. Cum tu iti doresti o legatura stabila si durabila, se poate ca acest partener sa nu-ti fi putut darui ceea ce astepti tu de la viata, desi erati foarte potriviti ca parteneri de viata. In schimb superpozitia Luna neagra tu – Soare el, desi aduce atractie fizica irezistibila, implica o reglare karmica mai curand delicata, in care tu aveai de platit lui o datorie karmica negativa, dar potentialul de a-i face inconstient rau, prin a-i nimici idealurile, a avut mult de spus in ceea ce priveste despartirea voastra. In final, din punct de vedere relational si poate chiar financiar, din aceasta legatura tu ai avut de pierdut.

 

Foto: www.layoutsparks.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro