Astrologie

#astrolog #relatie #karma

Datorii karmice in iubire

Tinker (f), 22 decembrie 1986, ora 20:30, Ploiesti si  el, 12 ianuarie 1984, Ploiesti. Exista vreo legatura karmica intre noi doi?

Astrolog Amphora: Tinker in primul rand se remarca in tema ta natala o atractie catre parteneri intalniti in alte vieti (Marte in casa 8, a incercarilor karmice) ca si relatii in care controlul tau este relativ, tot datorita reglarilor karmice, si in care ai parte de rupturi bruste dar si de mari impliniri afective. In sinastria cu persoana indicata, da, legatura este karmica, amadoi aveti un acelasi aspect, Venus al fiecaruia in superpozitie cu Saturn al celuilalt, ceea ce indica doi ghizi spirituali pe un acelasi drum astazi. Va dati reciproc lectii privind viata sentimentala si ambii aveti cate ceva de invatat, este ca un fel de schimb de experienta intre oameni care au aceeasi profesie, dar lucreaza in medii diferite. Tu ar trebui sa-i sustii lui ideile si idealurile, iar el sa-ti asigure protectie si sprijin material. Amandoi av potriviti in laturile voastre intunecate, adica va puteti intelege unul pe altul atunci cand gresiti, iar cele doua conjunctii Venus-Saturn, alaturi de alte aspecte benefice ale Iunonei, deschid multe posibilitati de uniune legala intre voi.
 

FRUBI, 02 aprilie 1977, ora 23.45, Bucuresti si el, 04 ianuarie 1970, ora 08.20, Bucuresti. Ce datorii karmice exista intre mine si aceasta persoana?

Astrolog Amphora: In primul rand remarc in sinastria voastra conjunctia Luna tu, Pluto el, adica o relatie karmica intensa, pasionala, cu o atractie irezistibila din partea lui, pe care poate ca nu o constientizeaza la adevarata ei valoare, iar daca e constient de cat de mult il atragi, nu-si poate explica de ce. Legatura vine dintr-o viata veche in care ati avut relatii de subordonare unul fata de celalalt, iar el nu se poate abtine de la a te manipula emotional si de la a-ti controla viata. De regula in relatiile marcate de aceasta conjunctie, persoana Luna – adica tu – joaca rolul unei victime, pe cand persoana Pluto, adica el, este dictatorial si imperturbabil in felul lui de a fi. Daca insa ceea ce-ti cere este prea mult pentru tine, legatura se rupe cu dramatism si suferinta de ambele parti, chiar daca el isi va disimula foarte bine durerea, ca si cum nu ar exista.
 

Alina,  14 iunie 1992, ora 00.20, Bucuresti. Ce datorii karmice exista intre mine si iubitul/sotul meu?

Astrolog Amphora: Alina nu am cum sa-ti raspund la intrebare daca nu-mi dai si data de nastere a sotului sau iubitului tau. La modul general, tema ta natala nu are elemente karmice relationale din care sa pot trage o concluzie. Singurul element karmic este casa 8 care incepe in semnul Balantei, si care astfel predispune la unele legaturi sentimentale si posibil si casatoria, marcate de reglaje karmice si de incercari avand o doza de dramatism in ele. Dar altfel, esti inclinata catre relatii armonioase, care se dezvolta in timp si care sunt stabile si inchegate (Venus in trigon cu Saturn si in conjunctie cu Soarele).

 

Foto: www.lotusflowersgi.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare