Astrologie

#relatie #karma #astrolog

Datorii karmice in relatiile conjugale

Nicoleta, 29.05.1982, 00.05, Onesti, jud Bacau. In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Nicoleta, vii in aceasta viata cu o karma sentimentala plina de exepriente, dar nu ti se ofera intotdeauna posibilitatea de a invata lectia respectiva, in sensul ca este necesar un efort din partea ta ca sa vezi ce ai gresit si tu, pentru a indrepta. Ai datorii din alte vieti privind responsabilitatile in casnicie, pe care azi ti le asumi si le vei indeplini corect, avad o mare capacitate de a-ti rezolva dificultatile relationale si aici intuitia ta joaca un rol important. Avand descendentul in Rac, este de asteptat sa fii timida, sensibila, emotiva, protectoare fata de cei apropiati, pentru ca spiritul matern este foarte dezvoltat la tine. Iti reversi sentimentele si protectia catre cei dragi si dispozitiile sale psihice sunt foarte puternice, dar si foarte schimbatoare. Aici ar trebui sa incerci sa-ti controlezi spiritul protector, care poate fi deranjant pentru partener. Pe de alta parte poti intalni parteneri cu aceste calitati, adica sensibili sufleteste si astfel foarte usor de ranit. Saturn retrograd in Balanta poate orienta catre o criza sentimentala care se cere depasita, si cum in perioada urmatoare Saturn actual tranziteaza chiar semnul Balantei, probabil vei resimti o motivatie puternica de a reformula viata ta sentimentala, de a renunta la cei care in trecut te-au dezamagit si de a stabili legaturi noi.
 

Mariana, 20.12.1989. Iubitul: Andrei, 16.03.1989. Ce datorii karmice exista intre mine si iubitul meu?

Astrolog Amphora: Mariana, asa cum se prezinta temele voastre v-ati mai intalnit si in alte vieti, ca sot si sotie, iar acum Andrei are de platit o datorie veche in care s-a purtat dictatorial si insensibil fata de tine, poate chiar violent. Are acum sansa de a repara ceva din acea greseala si din atitudinea prea dura cu care te-a tratat prin aceea ca-ti poate oferi sprijin si siguranta emotionala, afectiva ca si prin faptul ca te considera o femeie potrivita pentru o casnicie. Partea delicata a karmei vine insa in timp. Pe masura ce relatia dintre voi se dezvolta, ar putea deveni critic fata de felul tau de a gandi sau de interesele tale. Personalitatile voastre nu sunt armonioase, sunteti nascuti in semne aflate in careu, adica in conflict, aceasta generand neintelegeri ca si un efort mai mare pentru adaptare, dar de obicei este un aspect care genereaza foarte multa atractie fizica, latura care poate reprezenta un bun liant intr-un cuplu si o motivatie pentru a depasi barierele dintre voi si de a va gasi punctele comune.
 

marinela_gm, 16.10.1967, aprox. 22.30 Potcoava – Olt. Sotul: 30.08.1961, aprox. 21.00, Draganesti – Olt. Ce datorii karmice sunt intre mine si sotul meu?

Astrolog Amphora: Marinela, tu esti foarte potrivita ca sotie pentru el si se simte atras de felul tau de a-ti manifesta sentimentele, legatura este esentialmente karmica (Venus a ta conjuncta cu Pluto al lui), dar el are tendinta de a fi dominator si impunator in relatie, pasiunea se poate transforma intr-o iubire devoratoare ce va poate marca destinele. Uneori chiar el genereaza conflicte prin atitudinea lui (Marte al lui peste Iunona ta) dar dinamizeaza si mentine vie legatura, desi sunt si aspecte care anunta posibile agresiuni , verbale sau nu, intre voi. Cum insa sensul vietii din tema lui este conjunct cu Jupiter din tema ta, exista multe premise favorabile sa ajungeti la o intelegere, la sustinere reciproca. Aspectul se spune ca genereaza karma si pentru vietile ulterioare, adica va veti mai intalni si in viitor.



Foto: www.babyboomercaretaker.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro