Astrologie

#amphora #astrolog amphora #karma #datorii karmice #horoscop #astrolog #lectii karmice

Datorii karmice intre parteneri

Cleopatra 15.02.1967, ora 11:20, Iasi, judet Iasi, iubitul meu 20.03.1955: Ce datorii karmice exista intre mine si iubitul meu?

Astrolog Amphora: Sinastria releva urmatoarele aspecte karmice intre dv. si partener: Soare suprapus lui Saturn. In acest caz, persoana Soare - adica partenerul, are de platit o datorie catre dv. din alta viata in care ati avut tot o relatie sentimentala insa el a fugit de responsabilitati si chiar de promisiunile facute atunci.

Astazi trebuie sa invete alaturi de dv. o lectie a sinceritatii si a prieteniei trainice, desi acest lucru il va percepe ca frustrant si in timp relatia i sa va parea apasatoare si rigida tocmai pentru ca dv. jucati rolul de indrumator pentru el. Dar in acelasi timp este un aspect care ofera durabilitate si stabilitate relatiei.

Al doilea aspect, Marte al lui conjunct cu sensul vietii dv., ar trebui sa indice un ajutor din partea lui pentru a urca treptele succesului, insa conjunctia se produce in casa karmei, ceea ce vorbeste de data aceasta despre o datorie delicata, despre vieti in care ati fost rivali sau chiar dusmani si ale caror tensiuni inca va mai produc certuri si senzatia ca el va impiedica sa va realizati dorintele si visele.

Aici ar fi foarte benefica o deschidere spirituala, o cale spirituala comuna sau macar activitate comuna intr-un domeniu in care altii sa beneficieze de munca sau de serviciile voastre: actiuni de caritate, afaceri in domeniul medical sau al serviciilor, profesie comuna in sanatate sau asistenta sociala etc.

dmary, data nasterii 26.07.1967, ora 18, Tr. Severin, sex feminin: Ce tipuri principale de karma releva sensul vietii in astrograma mea?

dv. se afla orientat catre , casa 4, a familiei. In trecut ati trait sub imperiul puterii si al placerii, abuzand de acestea. Va simteati atrasa de tot ce era ocult, secret, neobisnuit, va atragea banul obtinut usor si relatiile sentimentale de pe pozitii de manipulare, de combinare a sexului cu banii, de neimplicare afectiva. Pentru a va debarasa de capricii, adeseori ati fost supusa unor transformari radicale, pentru a lua totul de la capat.

Pierderile v-au marcat. Nu v-ati gasit deloc linistea si fericirea pentru ca erati vesnic nemultumita. Ati reusit o deosebita cunoastere a oamenilor, de aceea e posibil sa fi detinut, in viata anterioara , functii importante cu ajutorul carora v-ati realizat propriile interese egoiste. Asa i-ati manipulat pe ceilalti si v-ati implicat in relatii sentimentale numai din interes, fara a iubi cu adevarat. E posibil sa fi participat adeseori la evenimente tragice.

In aceasta existenta, karma dv. este printre cele mai delicate. Trebuie sa realizati cu totul alte valori si conceptii. V-ati nascut cu un puternic sentiment de culpabilitate, drept urmare aveti o mare dorinta de purificare. Trebuie sa renuntati la goana pentru putere in aceasta existenta. In incarnarea prezenta trebuie sa va straduiti sa dobanditi linistea sufleteasca, armonia in mediul in care va aflati. Trebuie sa deveniti un sprijin solid si de incredere pentru ceilalti, sa nu va negati originile, sa fiti orientata mai ales catre familie, parinti, si mai putin catre pozitia sociala.

Coraliia, 25.02.1972. 14-15:00 Maicanesti, jud. Vrancea: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Uranus retrograd sugereaza existente mai vechi, in teritorii intinse cu litoral oceanic, in care ai refuzat niste responsabilitati de familie si acum esti "penalizata" prin rupturi in relatiile sentimentale si probleme in familia de origine. Nu iti pasa de parerile altora, ai metode proprii de a rezolva problemele, dar mai bine crezi ca este sa le eviti prin neimplicare. Nu intotdeauna reusesti aceasta si de aici rezulta o atitudine de fronda indreptata catre ceilalti, care nu au nicio vina pentru greselile tale.

Pluto retrograd iti permite sa resimti puternic nevoia de transformare in aceasta viata, si deci nevoia unei mutatii personale, intuind ceea ce trebuie sa realizezi pentru a facilita aceasta transformare radicala. E posibil ca acest proces de transformare sa fi inceput inca din vietile anterioare, continuand si acum. Vei retrai situatii din trecut, vei reintalni persoane care au jucat un rol esential, vei revedea locurile prin care ai trecut. Ai un talent aparte de a simti tot ceea ce ai trait candva, dar nu esti constienta de unde provine aceasta intuitie. Este de fapt mostenirea karmica ce te va ajuta in aceasta viata sa nu faci aceleasi greseli ca in vietile precedente sau chiar sa repari ceea ce ai gresit atunci.

Schimbarile radicale, crizele, marile rasturnari de situatie vor fi la ordinea zilei, in special in relatiile cu ceilalti, in casnicie, in relatia cu parintii. A ramane in locul natal se poate dovedi o alegere total neinspirata. Ar fi de dorit sa ai posibilitatea de a-ti stabili domiciliul in alt oras sau chiar in alta tara.  Casatoria si relatiile cu ceilalti, la modul general, sunt foarte importante, sunt scopul vietii tale prezente.

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top