Astrologie

#zodii iubire #horoscopul iubirii #zodiac #horoscop #zodii #dragoste zodii

De cate ori iubeste in viata in functie de zodie

Barbatul iubeste in viata o data sau de mai multe ori, in functie de predispozitiile astrale care ii guverneaza destinul. In timp ce unii nativi tind sa se opreasca la prima femeie fata de care au sentimente puternice si nu isi pot reface cu adevarat viata dupa despartirea de aceasta, alti reprezentanti ai zodiacului sunt predispusi mai multor episoade de indragostire de-a lungul vietii.


Berbec


Berbecul dispune de incredibila capacitate de a se indragosti de fiecare data ca la inceput: cu pasiune, prospetime, intensitate si naivitate. Se spune ca acesti nativi iubesc, in medie, de trei ori in viata. Prima oara, o fac din curiozitate, a doua oara sunt motivati de un interes, iar a treia oara o fac din suflet, pentru totdeauna. Rareori, un Berbec face o obsesie eterna pentru o singura femeie.


Taur


Taurii iubesc cu toate resursele fiintei lor si raman cu adevarat marcati de prima femeie care le arata farmecul relatiei in doi. Romantici, loiali si dedicati partenerei de viata, nativii zodiei lupta pana la ultima caramida pentru legatura amoroasa experimentata prima data si se implica apoi cu greu in alta relatie de cuplu. Taurii iubesc o singura data cu adevarat.


Gemeni


Gemenii sunt instabili si schimbatori, de aceea au tendinta sa isi transforme cu rapiditate si sentimentele fata de partener. Barbatii din aceasta zodie au rareori mai putin de trei iubiri in viata, indragostindu-se foarte repede si fiind mereu predispusi sa fie luati de val. Un Geaman va considera cu greu ca si-a gasit, intr-adevar, jumatatea.


Rac


Racii sunt nativi puternic ancorati in trecut, de aceea prima lor dragoste va ramane si cea mai marcanta pentru ei. Chiar daca se pot atasa ulterior de alta femeie, barbatii din aceasta zodie traiesc cumva cu dezamagirea suferita din pricina primei femei pentru care au avut sentimente reale si puternice. Racul este capabil de iubire si afectiune intensa de maximum doua ori intr-o viata.


Leu


Leii iubesc superficial, pentru ca acestia tin cu adevarat la sine in primul rand. In cazul lor, poate fi vorba de nenumarate iubiri de-a lungul vietii, pentru ca se indragostesc, se plictisesc, apoi cedeaza altor tentatii si sunt gata oricand sa plece in alta parte, la o alta situatie mai buna. Doar o femeie cu adevarat atenta la nevoile unui Leu il poate tine langa ea vesnic.


Fecioara


Nativii din Fecioara se indragostesc cu adevarat destul de greu, pentru ca sunt peste masura de precauti cu sentimentele lor. Desi pot investi sentimente cu usurinta odata ce apreciaza calitatile unei femei, barbatii din Fecioara nu isi deschid inima cu usurinta si lasa maximum doua partenere sa intre in viata lor privata, de-a lungul vietii.


Balanta


Firi romantice si sensibile, barbatii din Balanta ajung sa simta atractia nebuna inca de la prima intalnire cu o femeie, dragostea instalandu-se imediat in inima lor. Iata de ce acest nativi pot iubi cu adevarat si de 10 ori intr-o viata! Le place sa fie intr-o relatie de cuplu, sa aiba un partener care sa ii iubeasca si sa isi asume riscuri, chiar daca sufera.


Scorpion


Majoritatea relatiilor intime ale Scorpionilor sunt superficiale, pentru ca acesti nativi nu creeaza cu usurinta contacte emotionale cu o partenera. Liberi si dornici sa cunoasca placerile vietii, au tendinta mai degraba sa se distreze, decat sa isi asume angajamente serioase. Scorpionii ajung sa iubeasca doar o data in viata, in adevaratul sens al cuvantului.


Sagetator


Sagetatorii sunt firi deschise, jucause si pasionale, dar in egala masura si foarte superficiale. Acesti nativi iubesc cu sinceritate, insa nu pentru eternitate. Problema lor este ca nu detin notiunea angajamentului si mai calca stramb din cand in cand, fiind capabili sa iubeasca de "n" ori, daca au ocazia.


Capricorn


Capricornii sunt dificili pe plan personal, gelozia lor creste in timp si criticile fata de partenera sunt in egala masura crescatoare. Din acest motiv, au tendinta sa treaca rapid de la o relatie la cealalta, acestia "indragostindu-se" mai degraba cu creierul, decat cu inima.


Varsator


Varsatorii sunt firi libertine, predispuse unei vieti aventuriere, cu femei dornice de distractie si atat. In medie, Varsatorul iubeste de 3 ori in viata, dar doar atunci cand iubirea lui se impleteste cu spiritualitatea.


Pesti


Nativii in Pesti iubesc in timpul vietii o singura data, la maxima intensitate. Chiar daca sunt predispusi tentatiilor, aventurilor si flirturilor, raman vesnic alaturi de femeia care le castiga cu adevarat inima.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului