Astrologie

#horoscop #astrologie

De ce credem in astrologie

Crezi sau nu crezi in horoscop, mereu intrebi oamenii ce zodie sunt, nu-i asa? Este un bun subiect de conversatie, va poate ajuta sa gasiti lucruri pe care le aveti in comun. Deci, la un oarecare nivel, chiar si cei care nu cred foarte mult in horoscop si previziuni astrologice, totusi o fac. Si, pana la urma, de ce credem in astrologie?

 

Astrologia este in acelasi timp o arta si o stiinta. Ai nevoie de date exacte privind planetele, de cunostinte de astronomie si matematica, dar si de capacitate si viziune pentru a formula o interpretare a acestora. Astrologia, asemenea religiei, ofera confort, credinta si o intelegere mai buna a lumii in care traim.

Interpretarile cel mai adesea ofera date cu privire la viitorul cuiva, dar, cel mai important, ele sunt menite sa ne arate modalitati de ne rezolva problemele, de a ne imbunatati relatiile cu cei din jurul nostru si ne ofera, in principal, unelte de a ne cunoaste lumea interioara intr-o lumina diferita.

Astrologia sustine ca nimic in viata nu este pura coincidenta si ca tot ce ni se intampla are un motiv particular, ce tine de planete si de miscarea lor, de stele si de relatia in care acestea se afla intre ele. Previziunile astrologice sunt pentru multi dintre noi raspunsuri atunci cand nu intelegem de ce ni se intampla anumite lucruri. Poate e Mercur retrograd sau poate Luna si Neptun au o relatie mai ciudata... Astrologia ajuta oamenii sa se inteleaga pe ei si lumea din jur mult mai bine, sa gaseasca explicatii pentru anumite aspecte ale vietii lor.

Astrologia nu prezice viitorul cu exactitate

Majoritatea oamenilor care apeleaza la astrologi sau care citesc horoscopul regulat au o senzatie de implinire si satisfactie asemanatoare cu euforia. E bine, totusi, de stiut ca astrologii nu prezic cu acuratete viitorul sau prezentul pe baza datelor horoscopului, ci fac o interpretare.

Pamantul este pozitionat sub constelatii care cu milenii in urma erau cunoscute drept semne stelare. Desi semnele nu mai coincid cu constelatiile, suntem inca sub influenta anotimpurilor si a miscarilor planetare, la fel ca si atunci.

Nevoia de a sti ce te asteapta te face sa crezi in astrologie

Multi oameni isi urmaresc sarguincios horoscopul si cred in intelesurile semnului lor zodiacal. Acest fapt nu este surprinzator, deoarece astrologia este foarte populara si oricine in lume stie macar zodia sub care s-a nascut.

Oamenilor le place sa citesca predictiile horoscopului pentru zodia lor si acest lucru duce la schimbari la nivelul personalitatilor, comportamentelor si proceselor de luare a deciziilor. Atunci cand esti anuntat in avans cu privire la obstacole si probleme, cel mai probabil vei actiona astfel incat sa le eviti. Daca stii ca se va intampla ceva bun, te vei pregati pentru eveniment sau iti vei canaliza energia spre realizarea acelui lucru.

Prin urmare, putem spune ca predictiile astrologice sunt doar abordari si ca fara efort personal acestea cel mai probabil nu s-ar adeveri.

Horoscopul personal, vazut ca o harta a vietii

Unii oameni cred in astrologie pentru ca altii inaintea lor au crezut, iar curiozitatea este in natura omului. Si totusi, cand aprofundezi, lucrurile devin mai clare.

Horoscopul nostru este unic si ne poate ajuta sa ne descoperim si  sa ne eliberam atat slabiciunile, cat si calitatile naturale.

Astrologia ne poate ajuta sa aflam cu ce fel de oameni suntem compatibili, in functie de zodie, sa ne imbunatatim relatiile cu alte semne zodiacale.

Cunoscandu-ti potentialul in dragoste poti folosi in cel mai bun mod oportunitatile si poti lua masurile corecte pentru o viata amoroasa fericita. Totodata, cei care isi cunosc trasaturile zodiei pot alege o cariera in functie de aceasta si un parcurs educational menit sa aduca o viata buna si incununata de succes.

Astrologia tine cont de doua aspecte majore: potentialul tau de la nastere si efectul planetelor si stelelor de pe horoscopul personal. Astrologia ne priveste si de aceea credem in ea.

Horoscopul personal este ca un plan al vietii ce a fost creat in momentul nasterii. Diagrama nasterii sau astrograma este unica, la fel ca amprentele, iar locul fiecarei planete in horoscopul personal poate spune multe despre personalitate si destin.

Credem in astrologie pentru ca avem nevoie de repere, si probabil tocmai de aceea horoscopul este unul dintre cele mai cautate subiecte de pe Internet.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului