Astrologie

#dependenta #astrologie #horoscop #zodii #predictii #stilul zodiei

De ce risti sa devii dependent, in functie de zodia ta

Intr-o lume a ispitelor la tot pasul, dezvoltarea dependentelor de tot soiul este aproape iminenta. Poate fi vorba despre o banala dependenta de ciocolata sau de altele mai grave, precum cea de stupefiante sau chiar sex. Interesant este faptul ca predispozitia spre o dependenta anume poate fi dictata si de zodia in care te-ai nascut!


Berbec

Nativii in Berbec isi traiesc viata la intensitate maxima si ajung sa tanjeasca dupa adrenalina, atunci cand nivelul ei nu creste in mod natural. Prin urmare, Berbecii pot deveni dependenti de pastile care cresc anxietatea si pulsul, precum celebrele pilule de Ecstasy.


Taur

Gurmanzii Tauri sunt vulnerabili in fata deliciilor culinare, de aceea ei pot deveni cu usurinta dependenti de mancare. Cei mai multi nativi ajung sa manance pe fond emotional, pentru a face fata stresului sau a se recompensa pentru sustinerea unui efort deosebit. Sigur ca alimentele de care ajung sa abuzeze nu sunt fructele si legumele, ci dulciurile, bauturile racoritoare sau fast-food-ul.


Gemeni

Fara doar si poate, Gemenii sunt predispusi astral viciului tutunului. Tigarile sunt pentru acesti nativi o cale de a-si gestiona energia nervoasa, dar si de a-si creste bunadispozitie in cercurile sociale. Odata ce prind "gustul" fumatului, ajung robii acestui obicei si scapa foarte greu de el, daca hotarasc sa-l abandoneze.


Rac

Racii sunt coplesiti deseori de emotii puternice si stari depresive. Suferinta emotionala le este specifica, iar daca ea ajunge sa ii afecteze in paralel cu cea fizica, dependenta de analgezice devina foarte probabila pentru Raci.


Leu

Leii adora fiorii provocati de asumarea riscurilor, le place sa isi testeze norocul si ii incanta ideea de a castiga lucruri marete, cu cat mai putin efort. Iata de ce acesti nativi pot deveni dependenti de jocurile de noroc, in special in cazinouri, acolo unde exista si un public care sa le admire "mana buna".


Fecioara

Fecioarele sunt obsedate de control si extrem de perfectioniste, devenind uneori irascibile si coplesite de nervozitate. Aceste doua caracteristici tipice zodiei nasc un grad mare de anxietate si provoaca insomnii, motiv pentru care nativii au sanse sa devina dependenti de medicamente somnifere si substante pentru combatarea anxietatii, precum diazepamul.


Balanta

Balantele sunt firi sociabile, care adora sa se infrupte din bauturi diverse in cercurile sociale. Treptat, alcoolul poate sa devina o parte importanta din viata acestor nativi si sa ajunga sa se transforme in dependenta alcoolica!


Scorpion

Personalitatea obsesiva si pasionala a Scorpionului, combinata cu libidoul nativ exacerbat, predispun acesti nativi dependentei de sex. Tocmai pentru ca au tendinta dezvoltarii acestei obsesii, Scorpionii au deseori casnicii de durata, lipsite de conflicte si discutii pe fondul infidelitatii lor.


Sagetator

Sagetatorii pot deveni dependenti de ... sporturi extreme. Setea de aventura si adrenalina a acestor nativi risca sa degenereze in comportamente sportive excesive, care sa le puna in pericol sanatatea pe termen lung.


Capricorn

Capricornii sunt foarte concentrati pe cariera si acumularea unei averi substantiale in timpul vietii, insa manifesta un entuziasm cel putin la fel de mare in achizitionarea de lucruri foarte scumpe. Iata de ce acesti nativi pot deveni dependenti de cumparaturi si de acumularea de obiecte inutile, dar luxuriante.


Varsator

Varsatorii sunt persoane curioase si nonconformiste, dornice sa guste din toate placerile vietii, cel putin o data. Din acest motiv, nativii pot sa ajunga dependenti de droguri tari, mai ales daca li se interzice accesul la ele. Varsatorilor nu le place sa se supuna regulilor si tind sa isi traiasca viata in mod rebel, doar pentru a fi "altfel".


Pesti

Pestii isi pretuiesc timpul liber si adora sa se relaxeze cat mai mult, mai ales daca au un ritm de viata foarte solicitant. Asadar, este foarte posibil sa ajunga dependenti de jocuri pe computer, de tehnologie in general sau de alcool. O alta dependenta potentiala pentru Pesti este cea de marijuana sau de tigari.

Sursa foto: wallpoper.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare