Astrologie

#compatibilitati #femeie #astrologie #astredamus #astrolog

De ce sunt singura?

Alexandra, nascuta pe 31.07.1989, ora 10:45, partener, 11.01.1984, ora intre 7-8.30 dimineata. Vreau sa stiu daca suntem compatibili incat sa poata functona relatia pana chiar la pasul de casatorie.

Astrolog Astredamus: Alexandra, ai depasit cativa ani foarte dificili din viata. Esti norocoasa ca aceasta perioada a fost acum si nu mai tarziu. Mai este doar un eveniment major negativ, pe care trebuie sa il depasesti cu prietenul tau. Aspectul priveste un proiect financiar comun, ce va aduce o mare pierdere. Va veti casatori. Insa e bine sa fiti constienta de aceasta pierdere comuna, pentru a nu va consuma inutil, ci sa acceptati si sa mergeti mai departe. El are ceea ce Dvs va lipseste. Astfel ca formati un intreg. De aici vine si atractia spre el. Faceti impreuna un parteneriat (financiar) bun. Aceasta pierdere va va desparti, insa veti fi din nou impreuna. Sa nu amanati nasterea copiilor pe motiv de cariera sau urcare sociala, deoarece veti intampina greutati in ai avea mai tarziu. Faceti un compromis, intre realizarea sociala si nasterea copiilor.
 

Alexandra I, nascuta pe 06.09.1983, ora 09:10, localitate Zalau , partener, nascut pe 06.09.1983, ora 09:10, localitate Zalau. As dori sa stiu despre relatia de cuplu dintre noi.

Astrolog Astredamus: Dna Alexandra. astrele arata o multime de drumuri si cheltuieli privind posibilitatea de a avea copii. Ii veti avea, dar va trebui sa mergeti in strainatate, sau la mare distanta de locul natal. In viata Dvs, toti va promit ca va ajuta si va doresc binele, cu toate astea nimeni nu face nimic concret sa va indeplineasca dorintele. Nici macar sa va intrebe "Dar tu ce iti doresti?". El este iubirea Dvs, sa nu stati in cumpana pe acest aspect. Mergeti in strainatate, va veti gasi linistea sufleteasca, si pe urma reveniti in tara. O simpla calatorie peste hotare va aduce sanatate. Din aceasta vara, viata in doi va fi mult mai frumoasa, si toate obstacolele de pana acum se vor disipa.


CD1102: nascuta 11 februarie 1956, aprox. orele 9 a.m. De ce sunt singura si nu am curajul sa accept un partener? In aceasta viata voi intalni iubirea la care visez?

Astrolog Astredamus: In 2013 va veti intalni din nou cu iubirea dvs. Chiar mai repede, iar atunci o puteti oficializa. Acum 15 ani, de ce ati refuzat sa fiti impreuna cu el? Perfectiunea pe care o doriti, sau gandul la de mama Dvs? Sunteti singura pentru ca: sunteti dusmanul propriilor Dvs sentimente; trupul sufletul si mintea Dvs se apropie de perfectiune , si pretindeti perfectiune, nu vi se va da pana nu veti accepta ca toti avem lipsuri si completarea lor o gasim in/la ceilalti. Dvs cautati siguranta la nivel mental, intentia nemarturisita de a citi gandurile celorlalti, in ideea ca veti spune exact ceea ce trebuie in orice circumstante. Nu mai cautati informatii care sa va ajute sa detineti un anumit control in orice conversatie. D-voastra trebuie sa acordati cea mai mare incredere propriei intuitii si sa actionati pe baza acesteia. Astfel, veti intemenia relatii de durata si veti avea in plus si starea de pace si liniste a mintii. D-voastra credeti ca puteti spune acele cuvinte care sa-i faca pe ceilalti sa va aprobe sau sa va recunoasca pozitia asumata. Acumularea de informatii nu va duce la cel mai bun rezultat. Trebuie sa vorbiti si sa actionati conform sufletului, astfel anturajul nepotrivit se va retrage, si vor apare oamenii cu care sunteti compatibila. Altfel, veti avea caderi si din functie. In acesti ani a revenit vremea sa va redescoperiti. Vi se da din nou sansa pe care ati avut-o la 24 de ani. Alta sansa nu vi se va mai da.
 

 

Sursa foto : Flickr.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro