Astrologie

#astrologie #horoscop #zodie #stilul zodiei #semn zodiacal

De ce trebuie sa fii recunoscator zodiei tale

Vine un moment in viata cand se cuvine sa fim recunoscatori familiei, prietenilor, colegilor sau chiar noua insine. Fiecare dintre noi a fost inzestrat cu talente, aptitudini si merite proprii, multe dintre ele insuflate de influentele astrale. Vrei sa stii de ce esti norocos pentru ca te-ai nascut in semnul Gemenilor, al Leului, Racului sau al altei zodii minunate care iti calauzeste destinul? Ai toate raspunsurile mai jos!


Berbec

Fii recunoscator ca esti nascut in zodia Berbecului, deoarece ai o abilitate nativa de a rezolva situatiile dificile ca nimeni altcineva. Circumstantele nefericite sau oamenii toxici nu iti pot face rau permanent, pentru ca tu stii sa cazi intotdeauna in picioare si sa gasesti solutii ingenioase, care sa te readuca pe fagasul normal. Esti ca pasarea Phoenix, ce renaste din propria cenusa!


Taur

Fii recunoscator ca esti Taur, intrucat ai o constiinta de sine mai corecta si mai clara decat oricine altcineva. Te cunosti pe tine insuti in mod desavarsit, de aceea esti mereu cu picioarele pe pamant si rational, indiferent de ceea ce iti rezerva destinul. Vei sti mereu ce vrei, cum te simti si ce ai nevoie.


Gemeni

Fii recunoscator ca te-ai nascut in semnul Gemenilor, pentru ca te poti adapta oricaror situatii si oameni, bucurandu-te de fiecare pas al procesului. Mintea ta deschisa si personalitatea multipla te ajuta sa relationezi cu oricine si sa te conectezi realmente tipologiilor diverse de oameni si circumstante. Detii cu adevarat arta traitului frumos!


Rac

Fii recunoscator ca esti un Rac veritabil, pentru ca sufletul tau este poleit in aur. Sensibilitatea si emotiile tale intense te fac o persoana capabila de compasiune si extrem de empatica, care creeaza legaturi pline de insemnatate cu alti oameni. Ii ajuti mereu pe ceilalti si iti pasa de aproapele tau, semn ca ai un norisor din Rai rezervat doar pentru tine.


Leu

Fii recunoscator ca esti Leu, intrucat increderea cu care te-ai nascut este un as pretios in maneca. Iti da puterea sa rezisti in fata celor mai vitrege furtuni, fara sa iti apleci trupul. Ai viziuni fantastice pe care, daca le pui in aplicare, poti schimba cu adevarat lumea.


Fecioara

Fii recunoscator ca esti Fecioara, deoarece esti indispensabil celor din jur. Stii sa gasesti sensul celor mai complicate probleme, situatii coplesitoare si provocari aparent de nedepasit. Nicio greutate a vietii nu are vreo sansa in fata ta, intrucat ai o abilitate fantastica de a observa si analiza totul in jurul tau si sa faci ordine si intelegere in haos.


Balanta

Fii recunoscator ca esti Balanta, deoarece oricat de dificile ar fi situatiile vietii in care te regasesti, stii ca intelegi ambele laturi ale problemei, cu un simt al echilibrului inegalabil. Acest dar astral te face sa descifezi corect oamenii si sensul vietii in general, sa nu judeci gresit si sa poti privi mereu si partea plina a paharului.


Scorpion

Fii recunoscator ca esti Scorpion, pentru ca tu ai putea sa faci totul din nimic, oricate obstacole ai intampina. Iti poti transforma radical viata si te poti ridica deasupra tuturor, chiar daca pornesti de jos. Nu te temi sa vezi lucrurile in adevarata lor natura si nu ti-e frica sa suferi, intrucat ai mereu rezerve emotionale sa fii puternic.


Sagetator

Fii recunoscator ca esti Sagetator, pentru ca natura te-a inzestrat cu un simt intrinsec al cunoasterii superior. Intelepciunea ta te ajuta sa iti setezi valorile corecte in viata si sa iti urmezi pasiunile, dar ii si inspiri pe ceilalti in a-si trai viata frumos, cu zambetul pe buze.


Capricorn

Fii recunoscator ca te reprezinta zodia Capricornului, deoarece esti un maestru al transformarii viselor in realitate. Ai o forta creatoare neasemuita si intotdeauna reusesti ceea ce iti propui. Ai o ambitie, motivatie si inteligenta de neegalat, de aceea faci mereu ca lumea sa se invarta in jurul tau.


Varsator

Fii recunoscator ca esti Varsator, intrucat ai o abilitate incredibila de a-ti pastra calmul si rationamentul logic, pana si in situatiile de maxima intensitate. Crezi cu putere ca totul va fi bine, intrucat ai o viziune in perspectiva imbatabila. Ii echilibrezi pe cei din jurul tau si le arati mereu fetele realitatii, intr-un mod constructiv.


Pesti

Fii recunoscator ca te-ai nascut in semnul Pestilor, intrucat detii arta de a trai in deplin acord cu intuitia ta adanca si sentimentele puternice. Ai o spiritualitate aparte si esti in deplina conexiune cu emotiile tale. Stii sa transformi ce simti in adevar, fapte si lucruri frumoase!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului