Astrologie

#astrologie #predictii #stilul zodiei #decor casa #decor zodii

Decorul ideal pentru casa in functie de zodie

Candelabre somptuoase, covoare persane, tapiterii sofisticate sau diafane, vase de fildes sau fier forjat? Fiecare persoana ar alege cate un obiect diferit din aceasta lista daca ar trebui sa faca o selectie, deoarece cu totii suntem diferiti. Multe dintre alegerile pe care le facem depind insa si de semnul zodiacal in care suntem nascuti. Asadar, afinitatile noastre depind si de astre. Iata care ar fi decorul ideal pentru casa ta in functie de zodie!

Berbec

Berbecii sunt persoane foarte comode, de aceea ei ar alege in general un decor care sa le usureze curatenia.

Berbecii au nevoie de spatiu, de aceea ar opta pentru multe zone de stocare a lucrurilor si pentru o casa cu cel putin doua etaje. Acestor nativi le place luxul, de aceea ar alege obiecte simple, insa pline de valoare. De asemenea, elementele de foc nu trebuie sa lipseasca din casa unui nativ Berbec.

Taur

Taurii sunt foarte atasati de bunurile lor materiale, asadar vor face in casa lor investitii valoroase. Pentru acest nativ, confortul si luxul sunt indispensabile. De asemenea, din casa unui Taur nu trebuie sa lipseasca eleganta, precum tapiteriile si draperiile fine, dar si mobilierul luxos. Aranjamentele florale sunt la fel de importante pentru un nativ din Taur, in ceea ce priveste decorul casei. Pentru ca este un gurmand, taurul are nevoie si de o bucatarie cat mai spatioasa.

Gemeni

Firi extrem de sociabile, Gemenii sunt orientati intotdeauna spre actiune si deschisi schimbarilor. Ei au o imaginatie bogata si pot face din decorul casei o joaca permanenta, schimbandu-l aproape in fiecare zi cu noi elemente, uneori kitschoase, insa la moda. Per ansamblu, decorul casei pentru Gemeni este unul tineresc si rebel, la fel ca stilul sau de viata. Are nevoie de spatiu, pentru ca mereu schimba decorul. Gemenii aleg in general decoratiuni cat mai moderne pentru casa lor, precum usile de sticla, culorile psihedelice si interioare cat mai vesele.

Rac

Racii sunt foarte atasati de familie si de casa. Ei isi vizualizeaza casa precum un sanctuar, un loc in care sa scape de agitatie urbana si in care sa se izoleze complet de lumea exterioara.

Racii prefera lumina naturala in casa si cat mai mult spatiu. Decoratiunile antice, amintirile de familie precum fotografiile vechi isi vor gasi si ele un loc de cinste in locuinta primitoare a Racului.

Leu

Opulenta si luxul sunt principalele caracteristici ale casei nativilor din Leu. Acestia iubesc eleganta si arhitecturile asociate castelelor si palatelor. Ar opta cu siguranta pentru un mobilier de catifea si marmura eleganta. Totusi, Leii nu renunta la intimitate, de aceea isi doresc o casa spatioasa, plina de elemente care sa ii arate grandoarea si opulenta prin calitatea lor superioara.

Fecioara

Fecioarele sunt firi energice si atente la cele mai mici detalii, de aceea ele au nevoie de o delimitarea a spatiului foarte concreta. Acorda o mare importanta spatiilor de depozitare, de aceea ele pot detine numeroase mese, cosuri, birouri, cutii sau polite. Cu toate acestea, ele sunt adeptele spatiilor deschise si nu isi aleg niciodata la intamplare mobilierul.

Feciorelor le place lumina si culorile deschise si ar opta cu siguranta pentru un mobilier din lemn natural pentru casa lor.

Balanta

Balantele sunt firi inclinate spre frumos si isi doresc un design special si diferit pentru casa lor. Ele ar opta pentru un decor in stil oriental, foarte luminos si spatios, dar si pentru un decor minimalist. Totusi, datorita indeciziei, Balantele pot ajunge sa creeze un adevarat haos in casa lor.

Scorpion

Asocierea Scorpionilor cu misticismul este foarte vizibila in alegerile lor privind mobilierul si arhitectura casei. Intimitatea este, de asemenea, una dintre preocuparilor lor majore atunci cand vine vorba despre proiectarea casei. Scorpionii prefera in general tonurile calde, bijuteriile si iluminarea slaba, intunecata in casa. De asemenea, pentru decorul casei lor, Scorpionii ar fi foarte incantati si de obiectele tribale sau artefacte.

Sagetator

Sagetatorii iubesc libertatea, de aceea au nevoie de o casa care sa le ofere cat mai multe spatii deschise. De cele mai multe ori, in locuinta unui Sagetator poti gasi elemente care fuzioneaza si multe juxtapuneri uneori contradictorii, insa rareori discordante. In ceea ce priveste paleta de culori, Sagetatorii ar alege nuante de violet, albastru sau orice alta culoare care exprima profunzime. Desi prefera stilul rustic, Sagetatorii au nevoie de toate facilitatile moderne.

Capricorn

Capricornii sunt un element de Pamant, de aceea sunt foarte conservatori in ceea ce priveste decorul casei. Ei prefera materialele naturale si o paleta de culori in nuante pamantii sau verzi. In casa Capricornului se vor gasi, de asemenea, numeroase bibelouri asociate insa cu decoratiuni luxoase si foarte moderne.

Varsator

Varsatorii au o perspectiva clara si foarte cerebrala in ceea ce priveste proiectarea casei. Independenta spatiilor este foarte importanta pentru ei, de aceea au nevoie de o casa foarte mare, cu zone bine delimitate. Varsatorii ar combina, de asemenea, in casa lor elemente moderne, din otel, cu elemente traditionale, fara sa faca exce

Pesti

Pestii sunt firi mistice, iubitoare de apa, de aceea ar alege sa creeze in casa lor o atmosfera relaxanta, care sa ii imbie la visare si meditatie si sa emane un puternic simt eteric. Casa nativilor Pesti este realizata din materiale naturale si in culorile oceanului. De asemenea, dezordinea este o alta caracteristica a casei Pestilor, deoarece virtutile precum organizarea si ordinea nu sunt atribuite in mod natural acestor nativi.

Sursa foto: abduzeedo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului