Astrologie

#predictii #horoscop #destinatii de vacanta # vacante zodii #predictii zodii #astrologie

Destinatia ideala de vacanta a fiecarei zodii. Afla unde te vei simti cel mai bine!

Sa alegi o destinatie pentru urmatoarea vacanta, poate sa fie la fel de simplu ca un joc pe harta! Insa, in cazul in care vrei sa iti alegi urmatoarea destinatie intr-un mod mai altfel, poti sa tii cont de semnul tau zodiacal. Indiferent daca esti fan al horoscopului sau nu, semnele zodiacale iti pot starni mereu curiozitatea si, de ce nu, te pot ajuta sa iei anumite alegeri. Cu ajutorul zodiacului, iti poti gasi destinatia perfecta de vacanta, locul in care te vei simti cel mai bine, in armonie perfecta cu propria ta personalitate.

Uite care sunt destinatiile pe care merita sa le vizitezi, in functie de zodia ta:

1. Pesti (19 februarie-20 martie)

Pestii, din fire, sunt niste visatori lunatici. Au nevoie sa stea departe de vazul lumii, atunci cand cauta relaxare, pentru a se putea conecta cu sinele si pentru a-si deslusi mai usor trairile si sentimentele. Locul ideal de vacanta este o regiune indepartata, cu o cultura noua si peisaje luxuriante, precum Marocul, unde se intalnesc gradini botanice extravagante, o multitudine de arome si obiecte de arta precum picturile pe ceramica.

2. Berbec (21 martie- 20 aprilie)

Ca semn de foc, Berbecul este innebunit dupa aventura si provocari! Energic, indraznet si curajos, ii plac plimbarile in natura si il atrag traseele montane, care presupun multa miscare fizica. O oferta de circuit in Thailanda este surpriza perfecta pentru nativul din aceasta zodie, mai ales daca ii provoci sa se aventureze in nordul muntos al tarii.

3. Taur (21 aprilie- 21 mai)

Desi au inclinatii puternice catre zona artistica, Taurul este un familist convins, romantic incurabil. Ii place sa gateasca, sa se plimbe si sa vizioneze filme alaturi de partenerul sau, asa ca o vacanta relaxanta si linistita, intr-un hub cultural, ii va stimula toate simturile! Muzeele Parisului si galeriile Londrei il vor incanta, iar preparatele culinare specifice sunt unul din factorii care ii vor capta atentia foarte mult.

4. Gemeni (22 mai- 21 iunie)

Gemenii sunt foarte sociabili si au bune abilitati de comunicare, asa ca iubesc sa fie inconjurati de oameni si sa aiba o varietate de locuri in care sa isi petreaca timpul. Atunci cand calatoreste, vrea sa isi gaseasca si inspiratia, asa ca adora destinatiile care ii ofera niste experiente unice. Poate ca ofertele pentru circuitul in India sau Nepal, ii vor oferi nativului in Gemeni experiente de neuitat.

5. Rac (22 iunie- 22 iulie)

Racii au o inclinatie artistica deosebita, iar prieteniile sunt, pentru ei, pe primul loc! Are nevoie de o destinatie care sa il distreze, sa animeze atmosfera si, in acelasi timp, sa se simta protejat. Lisabona poate fi destinatia ideala- aproape de apa, delicii culinare din plin si arta, pretutindeni!

6. Leu (23 iulie-23 august)

Leilor le place la nebunie sa calatoreasca, insa nu se aventureaza sa aleaga destinatii foarte indepartate de casa. Putin mai comozi de fel, ei cauta cultura, eleganta, relaxare si confort. Parisul, un oras artistic si cosmopolit poate sa fie alegerea perfecta pentru o vacanta exact asa cum viseaza un nativ in Leu.

7. Fecioara (24 August- 22 Septembrie)

Fecioarele sunt mereu puse pe treaba, exigente si, foarte rar, le vezi luand cate o mica pauza. Le place natura, mancarea sanatoasa si aerul curat, asa ca destinatia perfecta pentru ele ar fi Elvetia- cu siguranta, o statiune elvetiana inconjurata de Alpi le poate lua mintile si, mai ales, sa le calmeze temperamentul acid.

8. Balanta ( 23 septembrie- 23 octombrie)

Echilibru, diplomatie, inteligenta si rabdarea sunt doar cateva din calitatile nativilor Balanta. Sunt foarte atrasi de destinatiile pitoresti, le place natura, asa ca o vor privi si ore in sir daca au ocazia, dar nu singuri, ci in compania prietenilor. Pentru Balanta, Cinque Terre ar putea fi o destinatie de vis- un orasel mic, cu magazine cat cuprinde, opere de arta si miresme imbietoare. Nimic nu poate fi mai relaxant pentru o Balanta.

9. Scorpion (24 octombrie-22 noiembrie)

Scorpionii sunt caracterizati de curaj si onestitate. Li se potrivesc de minune destinatiile misterioase, pline de farmec si care sa ii provoace sa descopere lucruri noi. In acelasi timp, ei iubesc confortul si au nevoie de multa vibratie, asa ca, Africa sau Nepal ar putea sa fie destinatia perfecta!

10. Sagetator ( 22 noiembrie- 23 decembrie)

Energici si plini de curiozitatea, sagetatorilor le place foarte mult aventura si calatoriile energizante. Se lasa mereu ghidati de spirit si de creativitatea pe care o poarta. Insula Madagascar il poate impresiona mult pe Sagetator, dandu-i un mix incredibil de atractii.

11. Capricorn ( 24 decembrie- 20 ianuarie)

Capricornii sunt foarte disciplinati, iar ambitia este destul de vizibila la ei, mai ales atunci cand isi propun ceva. Daca pleci cu ei in vacanta, trebuie sa ai un plan foarte bine stabilit si un program exact dupa care sa va ghidati. Ei vor alege mereu destinatii care au puterea sa le ofere o experienta memorabila, cum ar fi Marele Canion, Tibet sau Patagonia, acolo unde ei isi pot depasi limitele!

12. Varsator ( 21 ianuarie- 18 februarie)

Indragostiti de independenta, varsatorii nu suporta deloc sa se plictiseasca, asa ca vor cauta mereu aventuri cat mai originale. Au un spirit expansiv si o mare dorinta de libertate, asa ca, destinatiile aglomerate si orasele cu un stil arhitectural repetitiv nu ii va atrage deloc. Rusia este o destinatie potrivita pentru un Varsator, care va ramane cu totul si cu totul impresionat de coloristica si de orasele pline de povesti si istorie.

Atunci cand alegi destinatia pentru urmatoarea vacanta, este bine sa tii cont de cateva caracteristici importante ale locului, pentru a fi in completa armonie cu personalitatea si dorintele tale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare