Astrologie

#al saselea simt #astrologie #dezvoltare personala #zodii #predictii #stilul zodiei

Dezvolta-ti al saselea simt, in functie de zodia in care te-ai nascut

Al saselea simt, perceptia extrasenzoriala sau abilitatea de a intelege lucruri peste limita celor cinci simturi omenesti apartine fiecarui individ. Aceasta capacitate se poate sesiza cel mai bine prin presimtiri, intuitie, vise revelatoare, telepatie si alte fenomene pe care le-ai experimentat si tu, cu siguranta, de-a lungul vietii. Iti poti exersa al saselea simt prin tehnici mistice practicate de milioane de ani, iar cele care ti se potrivesc cel mai bine iti sunt "scrise" in zodie.


Berbec

Piromantia este o forma de divinatie, prin care practicantul reuseste sa vada anumite mesaje in flacari. Ca primul semn al zodiacului, Berbecul adora focul, se identifica din plin cu acest element natural si il poate folosi pentru a ghici viitorul. Prin natura lor, Berbecii sunt extrem de legati de foc, de aceea pot admira ore in sir lumanari aprinse sau un semineu functional.


Taur

Foarte legati de pamant, Taurii adora sa atinga, asadar cititul in palma poate fi o forma naturala si fireasca pentru acesti nativi de a-si afla viitorul. Odata ce simtul tactil al Taurului "descifreaza" informatiile inscrise in liniile palmelor, nativul poate sa conecteze cu usurinta sensurile si sa le interpreteze cu acuratete.


Gemeni

Gemenii sunt fascinati, prin natura lor, de citit si de interpretare a cuvintelor scrise. Din acest motiv, bibliomantia este o cale excelenta pentru acesti nativi de a-si dezvolta latura de clarvazator. Prin deschiderea aleatorie a paginilor unei carti si citirea cu voce tare a primului paragraf care le sare in ochi, Gemenii pot sa anticipeze fapte din viitor.


Rac

Foarte legati de camin si familie, Racii pot simti energiile unei case mai bine decat oricine. Feng Shui-ul este arta straveche chineza a intelegerii mediului in care traim, care ofera totodata Racilor posibilitatea de a-si stimula intuitia spatiului si de a interpreta energiile pe care el le emite.


Leu

Leii sunt puternici, cu un magnetism aparte, indivizi care se ridica adesea peste conditia umana de baza, legata de sfera concretului. Iata de ce acesti nativi pot sa devina usor un canal de comunicare intre spirite si pamanteni, divinitate si lumea pamanteasca.


Fecioara

Fecioara, un semn de pamant extrem de legat de mediu, poate sa inteleaga cu usurinta mesajele transmise de elementele mediului extern. Din acest motiv, reprezentantii acestei zodii au abilitatea de a citi usor frunzele de ceai care raman pe fundul canii, dupa ce lichidul ceaiului este consumat.


Balanta

Pasionate de arta si cu o acuratete vizuala si estetica superioare, nativii in Balanta pot stapani usor cartile de tarot. Acestia pot sa observe detalii pe care nimeni altcineva nu le vede, dar si sa le clasifice corect informatiile transmise. Balantele "vad", in timp ce altii doar "se uita".


Scorpion

Pasionati de misticism si foarte intuitivi, forta vitala a Scorpionilor este suficient de puternica si curajoasa, incat reprezentantii acestei zodii sa poata efectua sesiuni reusite de spiritism. De alfel, Scorpionii pot avea usor viziuni despre modul in care crimele s-au petrecut, atragand imediat spiritele captive intre lumi.


Sagetator

Sagetatorii pot fi clarvazatori excelenti, intrucat au o viziune larga asupra lumii si pot avea chiar premonitii fara sa se straduiasca. Optimismul acestei zodii ajuta la gasirea unor cai optime de urmat in viitor, pe baza mesajelor pe care Sagetatorii le primesc prin simpla atingere a unor obiecte, de pilda.


Capricorn

Capricornii adora ordinea si logica, motiv pentru care numerologia li se potriveste din plin. Nativii sunt foarte intuitivi in privinta numerelor, iar numerologia este suficient de practica pentru a mentine interesul Capricornilor rationali, sceptici si traditionalisti.


Varsator

Varsatorii sunt zodia spatiului si a viitorului, ei domina Universul, deci pot fi astrologi de succes. Practic, acesti nativi s-au nascut cu capul intre stele! Descifrand harta planetelor si miscarea astrelor, Varsatorii intuiesc cu usurinta influenta energiilor universului asupra vietii pamantenilor.


Pesti

Scrying-ul este un tip de divinatie in apa, prin urmarirea celor mai subtile modificari in lichidul vietii. "Scufundarile" in trecut si in viitor prin apa se potrivesc excelent Pestilor, care au abilitatea nativa de a intelege cel mai bine acest mediu din care izvoreste orice forma de viata cunoscuta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro