Astrologie

#vacanta zodii #horoscop #zodii # distractie zodii #horoscop vacanta

Distractia de vacanta preferata in functie de zodie

Distractia ta de vara preferata poate fi determinata de semnul zodiacal care iti guverneaza destinul. In timp ce Berbecii si Scorpionii prefera sporturile extreme si aventurile incitante, Fecioarele se multumesc doar cu o plimbare linistita si cu rezolvarea unor treburi restante si neglijate de mai multa vreme. Iata cum arata distractia preferata a nativilor din horoscop in functie de zodie:

Berbec

Aceste suflete energice adora sa detina controlul, astfel ca orice expeditie periculoasa pe drumuri de munte va fi coordonata cu necesitate de un Berbec. Odata ce ajung la destinatie, vor ravni dupa competitii sportive, intreceri de tot soiul si alte cai de a-si impune valoarea si respectul.

Taur

Taurii vor prefera o distractie de vacanta in care sa fie alintati, serviti si hraniti. Sesiunile de spa sau masajul intens sunt cele mai bune metode prin care Taurii scapa de stresul acumulat in lunile de munca. Nativii adora sa fie inconjurati de frumusete, confort, muzica si mancare delicioasa.

Gemeni

Orice activitate care le stimuleaza mintea este ideala pentru nativii din gemeni, mai ales in vacanta. Calatoriile in locuri noi, unde pot relationa cu oameni straini, vizitarea de muzee si de zone turistice incitante sau pur si simplu discutiile relaxate din baruri si cupluri constituie calea optima de relaxare in cazul nativilor din zodia Gemeni.

Rac

Lunaticii Raci vor dori o vacanta tipica pe nisipuri fierbinti, dar doar in compania familiei in formula cat mai completa. Din pricina schimbarilor dese de dispozitie, se vor simti ca acasa ascultand murmurul oceanului sau alte sunete din natura care le induc o stare de calm. Contemplarea apusului la bratul persoanei iubitei completeaza scenariul vacantei lor perfecte.

Leu

Cine mai mult ca un Leu sa isi doreasca o vacanta regeasca, in care sa fie rasfatat in toate modurile posibile? Hotelurile de 5 stele sunt unica varianta luata in calcul, zonele aglomerate sunt preferate de nativi pentru ca astfel pot fi observati mai bine, iar cinele costisitoare sunt "combustibili" psihologici eficienti in cazul leilor.

Fecioara

Fecioarele se relaxeaza muncind, un paradox care le face deseori neintelese de ceilalti muritori. Deplasarile in zonele defavorizate pentru impartirea de ajutoare oamenilor va fi o vacanta multumitoare pentru acesti nativi.

Balanta

Balantele prefera o statiune sau un oras mai mare, cu posibilitati multiple de a manca sanatos si accesibil, de a face cumparaturi avantajoase si de a "gusta" din cele mai sofisticate forme de cultura. Vor aprecia discutiile cu oameni valorosi, lenjeriile din bumbac egiptean la hotel si un insotitor pe masura pe parcursul voiajului.

Scorpion

Scorpionii viseaza la sejururi private, extreme, pe insule izolate daca este posibil. Din pricina naturii senzuale si misterioase a acestor nativi, se vor simti excelent stand zile in sir intr-un hotel, comandand de la room service si satisfacandu-si pe deplin partenerul.

Sagetator

Sagetatorii sunt cei mai plimbareti nativi ai zodiacului, de aceea si-ar lua si 15 vacante intr-o vara daca ar putea. Sunt in cautare permanenta de locuri exotice si oameni noi pe care sa ii cunoasca si sa ii cucereasca, iar imediat ce ajung acasa, deja planuiesc viitoarea escapada.

Capricorn

Capricornii adora sa imbina vacantele cu rezolvarea de probleme concomitent, mai exact utilul cu placutul. Se vor indrepta catre regiuni in care exista posibilitati multiple de relaxare si munca deopotriva. Nimic nu relaxeaza mai bine nativii din capricorn decat sentimentul realizarilor concrete.

Varsator

Varsatorii sunt maestri in a planifica vacante unice si iesite din comun. Isi organizeaza in prealabil sejurul, informandu-se temeinic pe internet asupra directiilor de vizitat si a posibilitatilor de distractie. Se vor simti bine in cercuri intelectuale si afland lucruri noi.

Pesti

Vacantele pe malul apei sunt escapadele perfecte pentru nativii din zodia Pestilor, romantici incurabili si sensibili pana in strafundul oceanului. Simplitatea si eleganta vacantelor Pestilor sunt capturate in imaginile surprinse cu o camera digitala si raman amintiri frumoase, care rezista o viata.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului