Astrologie

#astrolog #relatie #karma

Evolutia spirituala si relatiile karmice

Mariana Cc, 28. 05. 1976, ora 18.55, Bucuresti. Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Mariana tema ta dezvaluie un Mercur retrograd conjunct cu descendentul, ceea ce orienteaza catre instabilitate relationala si neintelegeri minore cu partenerii sentimentali, drept rezultat al unor alte vieti. Este o forma de a-ti plati datoriile prin a invata sa comunici in asa fel incat sa-ti faci inteles cu exactitate mesajul, fara sa dai nastere la interpretari confuze. Mercur este insa si guvernatorul carierei in tema ta ca si al incercarilor karmice in aceasta viata, adica este de asteptat sa intampini aceeasi problema de comunicare si in ceea ce priveste relatiile cu sefii dar si legaturile tale sentimentale karmice, adica acelea bazate pe o atractie fizica speciala si pe o evolutie spirituala comuna, pe experiente comune transformatoare, desi poate ca si dramatice uneori. Sensul vietii in casa datoriilor karmice vorbeste despre o viata prezenta de purificare, de sacrificiu, un sacrificiu constient, pe care tu nu-l percepi ca limitativ, dimpotriva, ceea ce faci ti se pare perfect normal, insa alti oameni, care nu au acest marcaj nu ar alege sa mearga pe drumul tau de buna voie. Sensul vietii indica vieti trecute traite in placeri si belsug, o dorinta mare de posesiune atat materiala cat si asupra semenilor. In prezent ar trebui sa accepti schimbarile din viata ta, sa te transformi, sa ai puterea de a rupe orice prietenie care te trage inapoi de la scopul tau principal – transformarea si evolutia spirituala. In plan fizic lectiile de viata privesc doliul, mostenirile, banii obtinuti usor, stapanirea instinctului erotic. Cand nu vor mai fi probleme in aceste domenii, vei sti ca scopul vietii tale este atins.
 

Ioana N., 28.07.1952, Iepuresti Giurgiu. Imi puteti spune ce karma am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Doamna Ioana, din moment ce nu stiti ora nasterii, pot doar sa va spun ce semnifica axa destinului plasata in Varsator si in conjunctie cu Iunona, asteroidul casatoriei si al actelor legal intocmite. In viata anterioara ati avut o maniera foarte personala si originala de a trai, traind doar pentru sine, condusa de un egocentrism puternic, complet dezinteresata fata de ceilalti. Erati atenta cu propriile talente, cautand satisfactie personala. Erati orgolioasa, mandra, sfidatoare,  ca o aristocrata care profita de pozitia sa in defavoarea altora. Ati cautat sa iesiti în evidenta. In aceasta viata trebuie sa uitati de sine pentru binele altora. E posibil sa nu puteti suporta traiul în compania unor persoane necunoscute, sa nu suportati sa va fie asemuita viata cu a altora, pentru ca vi se pare ca a dv. este unica. Aveti, dintr-o viata anterioara, foarte dezvoltat un complex de superioritate si orgoliul, lucru care va îngreuneaza acum acomodarea, in special in relatia de cuplu. Chiar si în relatiile sentimentale aveti tendinta de a va plasa partenerul în pozitie de subaltern, de aceea se poate sa aveti probleme relationale, mai ales cu un sot educat sa fie el seful casei, sau, dat fiind si firea dv. solara si doritoare de a conduce, sa va fi ales un sot care prefera sa fie pe locul doi, dar va lasa toate responsabilitatile in seama dv. De altfel aceasta soarta se implineste cel mai mult in legatura cu tot ceea ce inseamna parteneriate bazate pe acte legal intocmite.

 

Elena N., 14.04.1991, ora 22.30, Giurgiu. Va rog sa-mi spuneti daca ma voi casatori cu un barbat din alta tara?
 
Astrolog Amphora: Elena, eu nu vad in tema ta natala aceasta posibilitate decat intr-o masura mai mica. Ai descendentul in Taur, guvernatoarea casei casatoriei fiind Venus, dar tot Venus guverneaza si casa 11, a prietenilor si a strainatatii. Insa acestea ar fi singurul indiciu de eventuala casatorie cu un strain. Altfel, descendentul acesta indica o casnicie cu un partener loial, dar gelos, cu viziuni conservatoare , legatura va fi de durata, solida, va asigura nevoia de securitate materiala si afectiva pe care o simti. Cum Venus este foarte bine aspectata, este de asteptat sa ai legaturi sentimentale reusite si armonioase, desi plasarea ei in Gemeni orienteaza catre gustul de a experimenta relatii multiple si da instabilitate sentimentala, ori prin faptul ca tu te plictisesti relativ repede, ori prin a fi atrasa de parteneri duali.



Foto: www.davidavery.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare