Astrologie

#femeie adevar #leu #sagetator #adevar

HOROSCOP. Femeile care iti vor spune adevarul chiar daca doare, potrivit zodiei

Unele zodii spun mereu adevarul, indiferent de circumstante. Exista femei care sunt teribil de cinstite. Sunt cele care iti vor spune adevarul, chiar daca doare, potrivit astrelor. Si nu ascund ceea ce au in minte si in inima.Vor pune sinceritatea mai presus de orice, chiar daca, astfel, vor intra in situatii neplacute.

Totusi, asta nu inseamna ca sunt arogante, dimpotriva, smerenia este intotdeauna in cuvintele lor si le place sa se puna in locul celorlalti, desi stiu ca adevarul este intotdeauna mai bun. Doare, dar este ceea ce le consolideaza stabilitatea emoționala.

Cine sunt femeile care iti vor spune adevarul chiar daca doare

Sagetator

Femeile din Sagetator incearca intotdeauna sa vada partea buna a lucrurilor, optimismul face parte din viata lor de zi cu zi.  Le place sa aplice faptul ca printre glume apare adevarul si sa  descopere cat de pregatita este celalalta persoana sa accepte adevarul . Sunt foarte cinstite si asta poate fi rau pentru cei din jur.

Fecioara

Pentru Fecioare este nevoie de multa munca pentru a le face sa taca, in timp ce mintea lor lucreaza pentru a ascunde anumite informatii. Adica, nu sunt femei nesabuite, le place sa analizeze in detaliu situatia si sa vada cel mai bun mod de a spune adevarul pentru a nu afecta persoanele apropiate.

Leu

Femeile Leu sunt foarte empatice, vor face tot ce le sta in putere pentru a nu sfarsi prin a-ti rani sentimentele.  Dar chiar daca sunt dulci, tot iti vor spune adevarul. Sunt experte in laudat si sa faca situatia sa para mai putin serioasa si chiar propun solutii, dar este putin probabil sa minta.

Berbec

Nativele nascute in zodia Bercului sunt femeie care tinda sa spuna lucruri inainte de a le gandi. Sa spunem ca sunt putin cam impulsive, astfel incat onestitatea le-a provocat anumite dispute cu cei din jur. Desi caracterul lor puternic le deosebeste de restul, ele prefera sa ramana fara prieteni decat sa minta.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro