Astrologie

#astrologie #horoscop #zodie #destin #tarot #caracteristicile zodiei

Ganduri care te consuma, in functie de zodia ta

Gandurile si starile tale de spirit sunt intensificate sau generate si de astre. Fiecare zodie are o predispozitie spre anumite stari cu care se confrunta in momentul in care apar probleme. Unii sunt mai pesimisti si trec cu greu peste acestea, avand un comportament mai rautacios, altii, din contra, sunt mai optimisti si fac fata mult mai usor problemelor, fara ca acestea sa le provoace stari depresive sau sa le accentueze anumite frustrari. Iata care sunt gandurile care te consuma in functie de zodie:


Berbec

Berbeciii au mereu impresia ca nu sunt indeajuns de apreciati, iar frustrarile lor cele mai mari vin tocmai din aceasta problema. Nativul Berbec cauta sa fie laudat tot timpul si vrea sa fie in centru atentiei, chiar daca nu merita, iar in momentul in care nu primeste ceea ce asteapta, comportamentul sau se schimba radical fata de persoanele din jurul sau.


Taur

Pentru Tauri, banii sunt cei mai importanti, iar lipsa acestora reprezinta cea mai mare frustrare a lor. Nativii Taur viseaza mereu la averi imense si la o viata lipsita de griji, de aceea Taurii pot deveni exagerat de zgarciti si egoisti, chiar invidiosi pe persoanele care au parte de tot ceea ce isi doresc.


Gemeni

Nativii Gemeni sunt foarte frustrati atunci cand inteligenta nu le este apreciata la cel mai inalt nivel. Gemenii au impresia ca sunt mult mai inteligenti decat toate persoanele din jurul sau, ceea ce ii face sa creada ca ideile lor sunt intotdeauna cele corecte si ca au tot timpul dreptate. Cel mai mult ii afecteaza momentele in care opiniile lor sunt desconsiderate sau nu starnesc nici cel mai mic interes interlocutorilor sai.


Rac

Racii sunt extrem de pesimisti. Acesti nativi considera ca nu au niciodata noroc in viata si isi plang mereu de mila. Se cred cele mai ghinioniste persoane, iar din aceasta cauza pot deveni invidiosi si rautaciosi in interactiunea cu persoanele din jurul sau, despre care au mereu impresia ca au tot ce isi doresc si sunt implinite.


Leu

Nativii Leu sunt foarte orgoliosi, iar gandurile care nu le dau pace si devin la un moment dat o frustrare permanenta pentru ei vin tocmai de egoul lor exgerat. Leii vor sa atraga mereu atentia asupra lor, sa fie ascultati si divinizati de catre ceilalti. In momentul in care simt ca nu capteaza atentia persoanelor din jurul sau pot avea reactii ciudate, chiar socante.


Fecioara

Fecioarele sunt nativii care au cele mai mari sanse sa dezvolte frustrari, deoarece nu isi pot exterioriza sentimentele si se interiorizeaza atunci cand au probleme. Nativii Fecioara sunt incercati mai tot timpul de sentimentul de inferioriatate, pe care incearca sa il mascheze afisand o stima de sine exagerata, care le poate provoaca mari probleme in relatia lor cu ceilalti.


Balanta

Nativii Balanta pot dezvolta frustrari in ceea ce priveste partea lor afectiva sau care are legatura cu viata lor sentimentala. Balantele sunt mereu speriate de gandul ca nu vor reusi sa gaseasca persoana potrivita, cu care sa aiba o relatie implinita, de aceea multi nativi pot fi stapaniti de sentimente de vinovatie si nesiguranta.


Scorpion

Scorpionii sunt foarte afectati si ingandurati atunci cand au anumite frustrari in ceea ce priveste viata sexuala. Pentru Scorpioni, problemele sexuale pot deveni obsesii, pe care si le pot manifesta in cele mai ciudate moduri.


Sagetator

Nativii Sagetatori pot fi extrem de afectati de experientele care i-au marcat negativ in copilarie, care se pot transforma in frustrari care le umbresc toata viata. Anumite greseli ale parintilor ii pot bantui permanent, iar in momentele in care regasesc aceste erori in comportamentul altor persoane, Sagetatorii pot reactiona foarte brutal.


Capricorn

Cele mai frecvente frustrari ale Capricornilor vin din complexul lor de inferioritate, care le poate crea mari probleme in viata. Neincrederea in fortele proprii ii urmareste permanent si le afecteaza in mod negativ comportamentul fata de ceilalti.


Varsator

Nativii din Varsatori vor sa aiba intotdeauna dreptate, iar acest lucru se poate transforma intr-una dintre cele mai grave frustari ale lor. Varsatorii reactioneaza foarte urat atunci cand sunt contrazisi.


Pesti

Pestii sunt extrem de sensibili si pesimisti. Au impresia ca soarta este impotriva lor, iar asta poate deveni o permanenta frustrare pentru ei. Sunt mereu preocupati de gandul ca nu sunt capabili sa isi rezolve singuri problemele si sa ia decizii importante. Toate acestea nu fac decat sa ii tina intr-o stare permanenta de nemultumire.

Sursa foto: Edtamplin.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top