Astrologie

#zodii #balanta #compatibiliatati amoroase

Ghidul compatibilitatii amoroase a zodiei Balanta

O buna parte a lunii octombrie este dedicata zodiei Balanta, iar pentru a-i sarbatori cum se cuvine pe nativi, am conceput un ghid al compatibilitatii amoroase cu toate zodiile horoscopului. Afla care sunt zodiile cu care ai sanse reale de a infiripa o superba poveste de dragoste, dar si cele de care poate ar fi mai prudent sa te feresti.


Balanta si Berbec

Aventurosul Berbec iti va scoate la lumina latura pasionala si te va ajuta sa te dezvolti atat pe plan personal, cat si profesional. Singura problema este ca, in timp ce tu ai nevoie de echilibru si stabilitate, Berbecul este mereu in cautare de senzatii tari. In cele din urma, te vei satura de nevoia lui permanenta de adrenalina.


Balanta si Taur

Atat Balantele, cat si Taurii sunt guvernati de Venus, planeta iubirii, ceea ce se poate traduce printr-o frumoasa poveste de dragoste, presarata cu momente romantice. In timp insa, Taurul s-ar putea dovedi un pic prea molcom pentru tine.


Balanta si Gemeni

Legatura dintre o Balanta si un nativ Geaman pare desprinsa din basmele copilariei! Amandoi sunteti carismatici si sociabili si nu va trece mult pana sa descoperiti ca vorbiti aceeasi limba.

Versatilitatea voastra este insa cea care ar putea sa va puna probleme, in cele din urma, intrucat veti constata ca, desi aveti mii de planuri si de idei, rareori concretizati ceva impreuna.


Balanta si Rac

Sensibilul Rac te poate ajuta sa iti explorezi cele mai profunde laturi ale fiintei tale si sa te exprimi excelent din punct de vedere artistic. Dupa un timp, totusi, nu este deloc exclus sa te saturi de emotii si drame si sa iti doresti putina logica si ratiune in viata ta.


Balanta si Leu

Un cuplu format dintre o Balanta si un Leu este sinonim cu distractia la cote maxime! Va intelegeti excelent, aveti acelasi grup de prieteni si petreceti non-stop. Toata aceasta distractie risca insa sa se dovedeasca nociva pentru sudarea cuplului vostru, astfel ca, dupa un timp, veti constata ca, de fapt, sunteti mai mult amici decat altceva.


Balanta si Fecioara

Constati ca esti pe aceeasi lungime de unda cu nativul Fecioara si ca poti discuta cu el fara oprelisti. Comunicarea este punctul forte al cuplului Balanta-Fecioara, insa este posibil sa nu fie suficient; tu ai nevoie si de scantei, nu doar de discutii.


Balanta si Balanta

Sunteti atat de similari, incat situatia va va fascina. Initial. Dupa care, treptat, va veti da amandoi seama ca ati ramas blocati in zona voastra de confort care nu ii permite niciunuia sa evolueze.


Balanta si Scorpion

Scorpionul emana un magnetism caruia nu ii poti rezista. Te indragostesti lulea de el si esti fascinata sa descoperi cat de multe ai de invatat de la el, pe toate planurile, dar mai ales in dormitor. Vei cobori curand de pe norisorul roz cand vei constata ca, in timp ce tu urasti certurile, el are nevoie de conflict pentru a se simti confortabil intr-o relatie.


Balanta si Sagetator

In Sagetator gasesti partenerul perfect alaturi de care sa visezi, sa pleci in calatorii peste mari si tari si sa iti fauresti idealuri marete. Problema este ca tu esti mult mai realista decat el, iar Sagetatorul nu accepta cu usurinta faptul ca nu le stie ori poate face chiar pe toate!


Balanta si Capricorn

Capricornul te tempereaza si te aduce cu picioarele pe pamant cand ai tendinta sa visezi prea mult cu ochii deschisi. Situatia iti va fi pe plac cata vreme veti construi ceva impreuna - o casa, o familie -, insa iti va genera frustrari cand iti vei dori un strop de spontaneitate si de neprevazut.


Balanta si Varsator

Amandoi sunteti sociabili si iubiti viata, astfel ca nu va este deloc greu sa construiti o relatie frumoasa. In timp, daca nu vrei sa renunti la legatura voastra, va trebui insa sa accepti incapatanarea uneori dusa la extrem a Varsatorului.


Balanta si Pesti

Romantismul este cuvantul de ordine al unei relatii cu un nativ al zodiei Pesti. Te vei simti ca o printesa rasfatata alaturi de el, insa tine cont si de faptul ca iubirea voastra de poveste va fi presarata cu crize de gelozie, schimbari de dispozitie si drame pe care tu s-ar putea sa nu fii tocmai dispusa sa le tolerezi.

Sursa foto: hdwallpapersinn.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare