Astrologie

#astrolog #karma #amphora #astrolog amphora #vieti anterioare

Greseli din vieti anterioare

Lisa, 29 septembrie 1976, ora 4, Roman: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Ai un Saturn retrograd in Leu, casa karmei , in tema natala . Acesta indica in general, o karma legata de putere politica ( sau pozitie sociala), afirmare si celebritate. Ai gresit in alte vieti prin atasamentul fata de pozitia ta sociala si manifestarea tiraniei si arogantei (chiar a megalomaniei).

Traiesti acum teama de a nu fi umilita, injosita, de a nu ti se impune fortat vointa altora, avand dificultati in a te afirma si avand totodata o mare aviditate de celebritate, de stralucire.  Ai multe blocaje, inhibitii, temeri, care se vor manifesta si prin boli cronice ( de piele, oase, par dar si posibil printr-o boala de inima genetic mostenita).

Luciditatea, discernamantul si cunoasterea trebuie cultivate pentru a intelege semnificata incercarilor prin care treci. De asemenea, Lilith in conjunctie cu nodul lunar sud al sensului vietii informeaza despre o karma de posesivitate legata de partenerii sentimentali si o karma sexuala – in prezent ai o sexualitate uneori potolita, alteori greu de stapanit, iar aceste fluctuatii iti creeaza probleme in relatia de cuplu. Asa cum tu esti capricioasa in iubire, la fel vei intalni si parteneri cu toane, chiar sotul putand fi genul imprevizibil si original in comportament.

Elena M.  24.11.1958, ora 16, judetul Valcea: Ce am facut in alte vieti si am de platit acum ?

Astrolog Amphora: Judetul Valcea este o zona aproximativa, asadar interpretarea poate fi eronata, in lipsa coordonatelor precise ale locului de nastere. In tema natala aveti pe Marte retrograd ceea ce indica reprimarea unor dorinte fizice din vietile precedente, reprimare care a lasat urme in aceasta viata.

Aveti dificultati in stapanirea energiilor fizice, caci ele ar putea fi prea interiorizate. Uneori actionati in pripa, fara sa va puteti stapani energia in actiuni pe termen lung. Va trebui sa atingeti stapanirea de sine si sa invatati sa va canalizati energiile in directiile cele mai potrivite. 

In vietile anterioare nu ati stiut sa folositi energia fizica. Uneori va enervati prea usor, alteori puteti fi agresiva, de aceea sunteti predispusa spre accidente. Uranus retrograd pe casa familie arata o karma negativa cu parintii dv. care v-au impiedicat sa aveti parte de o anume libertate de exprimare, asa cum in trecut si dv. ati avut probleme in a va impune vointa fara sa impiedicati liberul arbitru al altora.

Acest model karmic se rasfrange inclusiv pe planul casniciei sau al relatiilor sentimentale, prin aceea ca va comportati uneori de o asa maniera incat sunteti brutal de sincera, ranind involuntar pe cei dragi.  Este necesar sa constientizati ce anume este important pentru dv. sa exprimati, dar si ce anume poate simti interlocutorul la auzul unor adevaruri care pot sa doara mult prea mult. Desi exista multe perioade calme si armonioase pe planul relatiilor, ati avut parte si de rupturi bruste si dureroase, de separari definitive, de suferinta prin doliu.

bambina87, 31.05.1987, Braila: Voi avea un viitor in aceasta karma cu acest baiat?

Astrolog Amphora: Bambina, eu pot sa-ti raspund daca relatia cu el este karmica si in ce anume consta aceasta karma. Altfel, te rog sa adresezi intrebarea astrologului care se ocupa de intrebarile de compatibilitate , eu sunt aici doar pentru cele referitoare la aspectele karmice ale temei natale. Karma inseamna mai mult trecutul, vietile anterioare, iar nu viitorul cuiva.

In legatura cu prietenul tau, da, aveti aspecte care arata ca v-ati mai intalnit si in alte vieti si ati avut acelasi fel de munca, ati fost colegi, cu alte cuvinte, sau ati avut relatie de tipul medic/pacient, iar din aceste existente vin intamplarile bune din legatura voastra, vin recompensele.

Insa cu toate ca in general exista o compatibilitate buna intre voi si mai mult karma buna v-a adus unul catre celalalt, cel putin sensul vietii tale releva ca vei descoperi o latura intunecata, neplacuta, a lui, ori ca veti trece printr-o situatie conflictuala destul de frustranta pentru tine si aducatoare de suferinta. Aceasta intamplare este manifestarea karmei negative acumulate intr-o viata in care amandoi ati fost razboinici, inamici, si din care el are de platit o datorie catre tine, insa la fel ca in trecut, in loc sa fie cinstit si corect fata de tine, va trada increderea pe care i-o acorzi.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top