Astrologie

#timp liber #horoscop #zodii #stil zodii

Hobby-urile preferate ale zodiilor

Modul de petrecere a timpului liber este un criteriu pe baza caruia ne alegem de obicei persoanele din anturaj. In conditiile in care astrele au grija sa ne influenteze in mare parte preferintele, putem intui optiunile celorlalti in functie de semnul lor zodiacal. Iata care sunt hobby-urile preferate ale zodiilor:

Berbec

Naravasii berbeci vor agrea intotdeauna activitatile care implica un mare consum de energie, astfel ca impletitul sau origami-ul ies din discutie in cazul lor. Muzica, dansul, drumetiile extreme sau sporturile pentru curajosi sunt mai degraba hobby-urile acestor nativi cu mult avant. Tot ceea ce implica risc, adrenalina si chiar lucruri interzise sunt atractii pricipale pentru berbeci.

Taur

Reprezentantii zodiei taurului au o mare dragoste pentru lectura si scris. Ei au avut cu siguranta un jurnal in copilarie, scris cu o caligrafie impecabila. Orice activitate artistica ar putea fi pe placul taurilor, de la pictura pana la dans contemporan sau muzica. Nu se dau in vant dupa activitati suprasolicitante din punct de vedere fizic.

Gemeni

Creativii gemeni au o gama larga de interese pentru petrecerea timpului liber, de la calatorii si socializari diverse, pana la redecorarea casei la inceputul fiecarui anotimp. Schimbatori si adaptabili, gemenii adora arta, distractia, comunicarea si largirea cercului de cunostinte.

Rac

Nativii din zodia racului prefera activitati solitare minutioase, precum machetarea, pictura, colectionarea obiectelor interesante sau exprimarea sentimentelor in scris. De asemenea, racii sunt mari iubitori de animale, de aceea este foarte posibil sa se ocupe cu ingrjirea necuvantatoarelor in propria casa ori ca voluntari la un adapost pentru animale fara stapan .

Leu

Vanitosii lei adora moda, opulenta, participarea la evenimente de amploare cu persoane importante si in cadrul altor ocazii de acest gen. Le place sa-si petreaca timpul sa lasa de fitness, la salonul de cosmetica sau la spa. Niciun sfarsit de saptamana nu trece fara ca ei sa viziteze un club bine cotat din oras. Flirtul si intalnirile frecvente cu persoane de sex opus sunt activitati foarte apreciate de lei.

Fecioara

Minutioasele fecioare adora sa-si petreaca timpul liber acasa, ordonand hainele din sifonier si reorganizand obiectele decorative din locuinta. Nativii acestei zodii se simt cel mai bine colectionand obiecte mici si valoroase, pe care sa le numere, sa le clasifice in functie de forma si culoare sau sa le reconditioneze. Tot ceea ce tine de confortul domestic este pe placul perfectionistilor nativi in zodia fecioarei.

Balanta

Balantele iubesc viata sociala si calatoriile. O vizita la teatru sau la o expozitie de arta importanta le face seara perfecta. Balantele adora sa-si investeasca timpul liber in cultivarea pasiunilor din copilarie, de aceea ajung de multe ori sa aiba succes in profesia aleasa.

Scorpion

Scorpionii isi investesc timpul si energia in incercari repetate de a iesi invingatori. La iesirile cu prietenii, vor face orice sa-si dovedeasca superioritatea. Daca se angajeaza in competitii sportive, vor asuda pana la ultimul gram de forta pentru a castiga. Femeile scorpion isi petrec timpul liber investind in imaginea lor: shopping, vizite la salon si cursuri de perfectionare in machiaj.

Sagetator

Sagetatorii, nativi sensibili in fata placerilor lumesti, adora petrecerile, concertele, adunarile cu prietenii si abuzul de licori pacatoase. Daca nu ar fi atat de comozi, ar calatori in fiecare zi, pentru ca adora schimbarile de decor.

Capricorn

Capricornii sunt colectionari innascuti, de aceea pastreaza pana la anii maturitatii cutii pline de insigne, cartonase si timbre adunate cu grija de-a lungul timpului. Jocurile de noroc si alte activitati destul de riscante, dar aducatoare de venit suplimentar, sunt pe placul capricornilor.

Varsator

Varsatorii sunt inventatori prin definitie, astfel ca hobby-urile lor implica deseori construirea unui mecanism controversat menit sa schimbe omenirea. Reflexivi si dornici de cunoastere, varsatorii "devoreaza" din priviri documentarele culturale si orice sursa de informare. Apoi, impresionati de lucrurile noi pe care le afla, adora sa le dezbata cu rudele si prietenii.

Pesti

Nativii din zodia pestilor sunt sensibili si creativi. Prin urmare, apreciaza arta si toate formele sale, scriind poezii si vorbe pline de intelepciune, declaratii de dragoste si scenarii romantice de film. Pestii iubesc momentele de intimitate in cuplu si calatoriile romantice in doi.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top