Horoscop saptamanal

# horoscop 14-20 decembrie #eclipsa de soare #horoscop

HOROSCOP 14-20 decembrie. Eclipsa totala de soare deschide un portal catre cea mai importanta perioada din viata

HOROSCOP 14-20 dcembrie. Eclipsa totala de soare si Luna Noua in Sagetator din 14 decembrie dau startul unei perioade deosebite nu numai in 2020, ci in intreaga noastra viata. Este o perioada a noilor inceputuri si a iluminarii; totul pare din ce in ce mai clar si cei mai multi nativi vor avea adevarate revelatii in urmatoarele saptamani, odata cu deschiderea acetui portal.

Eclipsa totala de soare din 14 decembrie nu reprezinta nicidecum o intunecare a orizontului, ci sansa de a deschide, dupa multa vreme, ochii. Acest fenomen aprinde lumina la nivel astrologic si putem intelege mult mai bine acum lucruri din trecut, ceea ce ne da posibilitatea sa ne deschidem catre oportunitatile pe care viitorul le va aduce.

Schimbari de viziune si rasturnari de situatie uluitoare pentru zodii

Eclipsa de soare coroborata cu Luna Noua in Sagetator parca declanseaza un salt in timp. Vezi cu mai multa maturitate, de parca ai fi imbatranit brusc si ai fi acumulat o mai mare experienta de viata, sensul unor intamplari din trecut si pe cel al prezentului, ceea ce va aduce o serie de schimbari in viata ta.

In plus, Saturn intra in Varsator, urmat dupa cateva zile de Jupiter, conjunctie a Gigantilor care va marca un punct de cotitura din punct de vedere social si tehnologic.

Varsatorul, vedeta saptamanii

Nodurile Lunare, Mercur, Marte, Venus, Saturn, Jupiter, Soarele, Luna si Chiron vor fi foarte "ocupate" in aceasta saptamana si toate beneficiile miscarilor lor se vor aduna in desaga Varsatorilor, care sunt cu adevarat rasfatatii astrelor.

Venus formeaza luni un sextil cu Jupiter, care va aduce abundenta de emotii si castiguri financiare, iar marti sextilul cu Saturn va consolida fericirea si sucesul, inainte de a intra in Sagetator, pentru a da startul la distractie.

Mercur are o saptamana agitata, dar spre binele zodiilor

Mercur formeaza saptamana aceasta o conjuctie cu Nodurile Lunare, dar si un trigon cu Marte, ceea ce aduce, luni si marti, puternice mesaje karmice. Este momentul te tii de toate promisiunile facute in ultima vreme si o vei face cu succes. Conjunctia cu Soarele si intrarea in Capricorn de duminica va aduce claritate si intelegere in viata zodiilor.

Ca in reclamele de la TV, asta nu e tot! Chiron, marele vindecator, stationeaza in mers direct in Berbec, iar binefacerile sale se vor simti totmai puternic spre mijlocul saptamanii. Rani vechi se vindeca, in sfarsit, suferinte din trecut vor fi depasite, ba chiar valorificate pentru un prezent sau viitor mai bune. Multi nativi care aveau inima franta vor reusi sa se "recompuna" ca intr-un puzzle si sa se pregateasca, astfel, pentru vremurile mai bune care ii asteapta.

HOROSCOP 14-20 decembrie: Previziuni complete, pentru toate zodiile

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro