Horoscop saptamanal

# marte retrograd #Mercur retrograd #horoscop #zodiac

HOROSCOP 19-25 octombrie. Trei zodii se redescopera si au parte de multa iubire

Soarele se pregateste sa intre in profundul, uneori intunecatul, loialul, misticul si pasionalul Scorpion, ceea ce aduce o intensificare a sentimentelor si chiar confruntari cu emotii nu tocmai confortabile. Legaturile devin mai profunde in aceasta perioada, superficialitatea nu mai are loc in viata noastra. Neadevarurile sunt scoase la iveala.

Cu sezonul Scorpionului nu e de glumit, in general, iar alte aspecte astrale curente complica si mai mult situatia. Mercur retrograd creeaza confuzie in viata zodiilor, Marte retrograd ii face pe unii sa nu se regaseasca. Pot aparea neintelegeri, conflicte, insa acestea nu vor zgudui legaturile trainice, care devin si mai intense in aceasta perioada.

Desi planetele nu par prea prietenoase, in general, urmeaza o perioada excelenta pentru cei nascuti in Rac, Fecioara si Scorpion.

Rac - Te scalzi in romantism si creativitate

Vei rade mult, te vei simti bine cu tine si cu altii, vei comunica mai bine si mai mult ca niciodata. S-ar putea sa redescoperi pasiuni date uitarii din diferite motive. Planetele te "injecteaza" cu o atitudine jucausa, la care ai renuntat in favoarea comportamentului matur si a responsabilitatii. Joaca-te, creeaza, improvizeaza si simte-te bine, da-ti voie sa copilaresti macar cateva zile pentru ca iti va prinde tare bine.

Fecioara - Inveti sa te iubesti si sa te accepti

Treci printr-o perioada buna tu cu tine. Ai zile in care te vei uita in oglinda si te vei admira, te vei lauda; vei realiza cat esti de frumoasa, draga Fecioara, pe interior si la exterior, cat esti de desteapta si de buna. Iti vei aminti ca fericirea incepe cu tine! Te vei accepta si te vei iubi pe tine insati, iti vei recunoaste meritele, iti vei accepta puterea si slabiciunea si vei invata ca toate fac parte din tine.

Scorpion - Te redescoperi pe tine

Este momentul in care iti dai, in sfarsit, seama ca cine esti cu adevarat nu are nicio legatura cu cine vrei sa pari sau cu cine cred altii ca ai fi. Incepi sa iti asculti vocea interioara si sa iti dai seama ce persoana minunata esti. Aceasta perioada este una de descoperire a sinelui si in care vei renunta la tot ce nu te lasa sa fii tu. Nu te speria de nimic din ceea ce vei descoperi, nu ezita sa iei deciziile care par cele mai bune, oricat ar fi de dificile, pentru ca te vor face si mai puternic, draga Scorpionule!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro