Astrologie

#predictii 2016 #horoscop 2016 #predictii #zodii #horoscop #astrologie

Horoscop 2016. Taurii vor avea un copil, Pestii isi vor schimba cariera! Afla ce schimbari te asteapta in noul an

Noul an vine cu schimbari majore pentru multi dintre nativii zodiacului. In timp ce unii dintre acestia se gansesc serios la intemeiarea unei familii si/sau se pregatesc pentru venirea pe lume a unui copil, altii decid sa se dedice carierei, neglijand partenerul de cuplu. Iata ce schimbari te asteapta in noul an!

Berbec

In 2016 Berbecii au parte de satisfactii atat in viata profesionala cat si in cea personala. In acest an Berbecii au oportunitatea de a intalni multi oameni noi care isi vor pune amprenta in viata lor, fie ca sunt potentiali clienti, parteneri de afaceri. Este o perioada buna pentru a avansa in job sau pentru a dezvolta afacerea la care lucreaza.

In plan personal, cei care se afla deja intr-o relatie se vor gandi serios la o casatorie. Cei singuri insa, se vor bucura de acest statut si se vor autoanaliza, vor ajunge sa se cunoasca mai bine si sa isi dea seama ce doresc cu adevarat de la un potential partener. In cea de-a doua jumatate a anului insa, sansele sa intalneasca acea persoana ce le va schimba destinul sunt foarte mari.

Sursa foto: infos-voyance.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului